Obránce Kadlec se z Fenerbahçe vrací do Sparty

Reprezentační obránce Michal Kadlec se vrací do Sparty. Jednatřicetiletý český zadák, kterému po sezoně skončila smlouva ve Fenerbahçe Istanbul, se s letenským klubem dohodl na tříletém kontraktu. Pražský celek o tom informoval na svých internetových stránkách.

Kadlec je přesvědčený, že až půjde do tuhého, Češi se zvednou

Češi ani v osmnáctém utkání pod trenérem Pavlem Vrbou neudrželi čisté konto, stoper Michal Kadlec však dnešní prohru 0:1 v přípravě se Skotskem na Letné nepřeceňuje. Reprezentace podle něj v minulosti už několikrát ukázala, že když o něco jde, dokáže se zvednout.

Kadlec sledoval los ME se spoluhráči z tureckého Fenerbahce

Duel reprezentace s Tureckem na evropském šampionátu ve Francii v příštím roce bude mít zvláštní příchuť pro obránce Michala Kadlece, který působí ve Fenerbahce Istanbul. Na včerejší los základních skupin koukal v Turecku se spoluhráči, k hecování ale zatím nedošlo.

S takovými výkony můžeme na ME něco uhrát, míní stoper Kadlec

Podle stopera Michala Kadlece předvedli čeští reprezentanti při vítězství 3:2 v závěrečném utkání kvalifikace mistrovství Evropy v Nizozemsku výkon, který je velkým příslibem před červnovým šampionátem. Pokud prý dokážou takovou hru zopakovat i na turnaji ve Francii, mají šanci na úspěch.

Kvalifikaci chceme zakončit se vztyčenou hlavou, říká Kadlec

Zakončit kvalifikaci se vztyčenou hlavou, předvést dobrý výkon proti Nizozemsku a ověřit si sílu před mistrovstvím Evropy. Takový plán má reprezentant Michal Kadlec, který věří, že mu dá trenér Pavel Vrba poprvé od března šanci za národní tým nastoupit.

Dvanáct bodů po podzimu by byl velký krok k ME, řekl Kadlec

Hodně velký krok k mistrovství Evropy můžou podle obránce Michala Kadlece udělat čeští fotbalisté v kvalifikačním utkání s Islandem. Pokud totiž v neděli v Plzni uspějí, prodlouží sérii neporazitelnosti na čtyři zápasy a odskočí svému soupeři v čele tabulky skupiny A na rozdíl tří bodů.

Turkům chybí pár opor, Sivok a Kadlec ale lehčí zápas nečekají

Turecku bude v utkání kvalifikace mistrovství Evropy proti Česku chybět několik opor v čele s kapitánem Emrem Belözogluem a útočníkem Burakem Yilmazem, obránci Tomáš Sivok s Michalem Kadlecem z istanbulských klubů Besiktase a Fenerbahce to ale za žádnou výhodu nepovažují. Soupeř podle nich bude stejně silný, jako kdyby hrál v kompletním složení.

Pro mě víc než specifický zápas, řekl Kadlec o utkání v Turecku

Michal Kadlec se těší na zcela mimořádný zápas. V pátek se s českou reprezentací představí v Istanbulu v kvalifikaci mistrovství Evropy proti Turecku jako host na stadionu Sükrü Saracoglu, kde hraje domácí zápasy v dresu Fenerbahce. Navíc se může potkat se čtyřmi klubovými spoluhráči.

Kadlecova penalta zařídila Fenerbahçe turecký Superpohár

Český reprezentant Michal Kadlec rozhodl o vítězství Fenerbahçe v tureckém Superpoháru. Po bezgólovém zápase s Galatasarayem dal český obránce v rozstřelu rozhodující penaltu na 3:2. Po jarním triumfu v nejvyšší soutěži tak Kadlec oslavil s klubem další úspěch.

Kapitán Kadlec napodobil otce a pochvaloval si nadějný výkon

Obránce Michal Kadlec vedl české fotbalisty při absenci Tomáše Rosického a gólmana Petra Čecha v přípravném duelu ve Finsku poprvé jako kapitán a napodobil tak otce Miroslava. Češi sice ani ve druhém utkání pod koučem Pavlem Vrbou nezvítězili a opět remizovali 2:2, zadák Fenerbahce si ale pochvaloval nadějný výkon.

Kadlec: V Turecku by se muselo přerušovat každou minutu

Kameny na hřišti, stovky světlic v hledišti, zacpané ulice fanoušky a hráči odjíždějící ze stadionu v obrněném voze. I tak vypadá fotbal v Turecku, jak ho během uplynulé sezony zažil český reprezentant Michal Kadlec ve Fenerbahce. I proto prý nejde srovnávat tureckou fanouškovskou kulturu se současnou situací na českých stadionech.

Byl to masakr, řekl Kadlec po oslavách titulu s Fenerbahce

Dva ligové tituly už Michal Kadlec získal se Spartou, třetí přidal v neděli s Fenerbahce. Radost českému reprezentantovi nezkazilo ani to, že remízu 0:0 s Rizesporem, díky níž má istanbulský celek v čele tabulky tři kola před koncem náskok dvanácti bodů, sledoval stejně jako většinu zápasů v sezoně pouze z tribuny...

Leverkusen vysoudil za Kadlecovo zranění sto tisíc eur

Bayer Leverkusen vysoudil odškodnění na dvojici mužů, kteří v roce 2012 napadli a zranili tehdejšího hráče klubu Michala Kadlece. Zemský soud v Kolíně nad Rýnem uznal žalobu Bayeru a klubu přiřkl částku 100.000 eur (2,75 milionu korun).

Kadlec: Ve Fenerbahce se dozvíme sestavu až v den zápasu

Michal Kadlec se v únoru vrátil po dlouhé pauze do sestavy Fenerbahce a odehrál tři z posledních čtyř utkání. Devětadvacetiletý obránce přesto neví, jak silnou pozici má v istanbulském týmu. Jeho trenér Ersun Yanal prý s hráči téměř nekomunikuje a ti se jeho nominaci někdy dozvídají až v den zápasu.

Michal Kadlec je prý blízko odchodu z Fenerbahce

Český reprezentační obránce Michal Kadlec je podle tureckého deníku Hürriyet na odchodu z Fenerbahce. O osmadvacetiletého fotbalistu, který v istanbulském klubu příliš nehraje, už prý projevily zájem Stuttgart, Werder Brémy, Monako a Benfica.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele