Další články

Poznar se dočkal starého známého. Trnava podepsala smlouvu s Ďurišem

Těsně před jedním z klíčových jarních zápasů dostal trnavský tým ideální impuls. Do klubu se vrátil kanonýr Michal Ďuriš (35), který své předchozí hostování změnil v trvalý kontrakt. Smlouva platí do konce příští sezony a obsahuje opci na jednu sezonu. Informaci přinesl web fcspartaktrnava.com.

Ďuriš ukončil reprezentační kariéru

Slovenský útočník Michal Ďuriš v 33 letech skončil v reprezentaci. O rozhodnutí bývalé opory Viktorie Plzeň informoval na dnešní nominační tiskové konferenci trenér národního mužstva Štefan Tarkovič.

Ďuriš zůstane na Kypru, dohodl se s Omonií

Slovenský reprezentant Michal Ďuriš zůstane i po ukončení angažmá v Anorthosisu Famagusta na Kypru. Dvaatřicetiletý útočník se dohodl na roční smlouvě s dvacetinásobným mistrem země Omonií Nikósie, kde působí i čeští fotbalisté Michael Lüftner a Jan Lecjaks.

Ďuriš zůstává hráčem Orenburgu

Orenburg spadl z nejvyšší ruské soutěže, útočník Michal Ďuriš tak chtěl odejít. Jeho zaměstnavatel byl ale proti a tak musí bývalý hráč plzeňské Viktorie hrát druhou ligu...

Útočník Ďuriš přestoupil z Plzně do ruského Orenburgu

Hráče Plzně opouští slovenský reprezentační útočník Michal Ďuriš. Majitel tří českých titulů a druhý nejlepší střelec minulé sezony přestoupil do čtrnáctého týmu ruské ligy Orenburgu.

Ďuriš: Možná to byl můj poslední zápas za Viktorku

Do hry přišel v 58. minutě za stavu 1:2 a během necelé půlhodiny slovenský reprezentant Michal Ďuriš dvěma góly rozhodl o vítězství fotbalistů Plzně v jejich derniéře v tomto ročníku Evropské ligy proti Austrii Vídeň. Přesto nebyl osmadvacetiletý útočník či záložník po zápase úplně spokojený, neboť bude muset během zimní přestávky přemítat o své budoucnosti. Není totiž spokojený se svou rolí v týmu.

Krmenčík pokračuje ve snovém podzimu a inspiroval se u Džeka

Snový podzim měl pro plzeňského Michaela Krmenčíka pokračování i v ligovém utkání s Brnem, kde se pátým gólem v sezoně podepsal pod výhru 2:0. V zápase 15. kola navíc ukázal, že má momentálně velké sebevědomí i do akcí jeden na jednoho a také, že se inspiroval výkonem Edina Džeka z AS Řím, který ve čtvrtek sestřelil Viktorii v Evropské lize hattrickem.

Ďuriš se nejvíc těší na Tottiho, připomíná mu Horvátha

Plzeňský útočník Michal Ďuriš se před čtvrtečním soubojem s AS Řím nejvíce těší na slavného kapitána hostů Francesca Tottinho, který mu připomíná bývalého lídra a současného asistenta Viktorie Pavla Horvátha. Slovenský reprezentant doufá, že domácí i přes zvučné jméno soupeře dokážou vstoupit do skupiny Evropské ligy úspěšně.

Ďuriš doufá, že neporuší pravidlo a Plzni opět vystřílí LM

Plzeňského útočníka Michala Ďuriše čeká proti Ludogorci Razgrad třetí play off Ligy mistrů v kariéře. Slovenský fotbalista by v souboji s bulharským šampionem chtěl zopakoval roky 2011 a 2013, kdy vždy gólem přispěl k postupu Viktorie do skupiny elitní soutěže.

Ďuriš bojuje o krále střelců, a tak nastoupil i s menším zraněním

Plzeňští hráči přes domácí porážku 1:2 s Jabloncem převzali po utkání mistrovský pohár, k jehož zisku výrazně přispěl útočník Michal Ďuriš. Slovenský kanonýr bojuje o korunu pro krále ligových střelců, a proto nastoupil navzdory lehčím problémům s kotníkem. Proměněnou penaltou zaznamenal jediný gól Západočechů a s šestnácti brankami se osamostatnil na čele tabulky kanonýrů.

Nejlepším hráčem Synot ligy bude Dočkal, Hubník, nebo Ďuriš

Nejlepší hráč této sezony první ligy vzejde z trojice Bořek Dočkal (Sparta), Roman Hubník a Michal Ďuriš (oba Plzeň). Hlasováním o tom rozhodli kapitáni a trenéři ligových celků a zástupci médií. Vítěz bude vyhlášen v neděli na Galavečeru Synot ligy se začátkem v 17:45 a v přímém přenosu ČT Sport.

Výsledky anket o nejlepší hráče Synot ligy

Anketa o nejlepší hráče první fotbalové ligy Galavečer Synot ligy za sezonu 2015/16:

Na nejlepší hráče ligy v březnu kandidují Ďuriš, Krejčí a Zavadil

Nejlepším fotbalistou první ligy za měsíc březen se stane buď plzeňský kanonýr Michal Ďuriš, sparťanský záložník Ladislav Krejčí, nebo brněnský lídr Pavel Zavadil. Mezi trenéry na cenu v anketě Ligové fotbalové asociace kandidují plzeňský Karel Krejčí, sparťan Zdeněk Ščasný a mladoboleslavský Karel Jarolím.

Jsem velmi rád, že Spartě nedáváme šanci, těší Ďuriše

Útočník Michal Ďuriš podruhé za sebou zajistil fotbalistům Plzně tři body. V minulém ligovém kole dvěma góly zařídil výhru 2:0 nad Bohemians 1905 a dnes jedinou brankou rozhodl o vítězství Viktorie 1:0 v Liberci. Obhájce titulu si připsal jedenáctý triumf v nejvyšší soutěži po sobě a k radosti slovenského útočníka stále drží bezpečný náskok před druhou Spartou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele