Ďuriš nemá zlomené žebro, vrátí se na hřiště dříve

Zranění plzeňského hráče Michala Ďuriše není tak vážné, jak se původně předpokládalo. Důkladné vyšetření ukázalo, že ofenzivní záložník Viktorie nemá zlomené, ale pouze naražené žebro. Na trávník by se tak měl vrátit dříve.

Plzeň přišla na měsíc o Ďuriše, který si v přípravě zlomil žebro

Plzeňský útočník Michal Ďuriš si v dnešním přípravném utkání s Krasnodarem zlomil žebro. Přijde tak o začátek sezony včetně předkol Ligy mistrů, podle prvních prognóz by měl Viktorii chybět zhruba měsíc.

Když někdo udělá bububu, tak to asi zabírá, zlobil se Ďuriš

Rozzlobený na nejvyšší míru opouštěl příbramské hřiště útočník Plzně Michal Ďuriš. Sálaly z něj pocity křivdy poté, co deset minut před koncem zápasu upadl v pokutovém území po souboji s Tomášem Krbečkem a marně se dožadoval nařízení penalty.

Ďuriš: Bolelo to hodně, ale snad jsem týmu pomohl

Velkou obětavost ukázal Michal Ďuriš, když i se zlomeným prstem na noze nastoupil za Plzeň do čtvrtečního utkání s Coimbrou v Evropské lize. Trenér Pavel Vrba měl totiž při absenci zraněného Marka Bakoše problém s obsazením postu útočníka. Ďuriš si tak vzal utlumující prášky a i přes bolest nastoupil. A vstřelil vítězný gól při výhře 3:1.

Plzeňský útočník Ďuriš si v kvalifikaci zlomil prst na noze

Slovenský útočník Viktorie Plzeň Michal Ďuriš si z pátečního utkání kvalifikace mistrovství světa proti Litvě (1:1) odnesl zlomeninu prstu na noze. Podle lékařů národního týmu se čtyřiadvacetiletý hráč bude léčit přibližně dva až tři týdny.

Ďuriše potěšil premiérový hattrick mezi dospělými

Slovenský útočník Michal Ďuriš si už ani nepamatuje, kdy naposledy dal v jednom utkání tři góly. V soutěžních duelu prý asi ještě v dorostu. O to větší radost měl, že se mu to povedlo v důležitém souboji o Evropskou ligu s Ruchem Chorzów, ve kterém přispěl k výhře Plzně 5:0.

Ďuriš doufá, že životní gól teprve přijde

Slovenský útočník Michal Ďuriš vystřelil plzeňským fotbalistům v úterý večer v Lize mistrů cennou remízu 2:2 s věhlasným AC Milán, svůj vyrovnávací gól ze třetí minuty nastavení však za životní zatím nepovažuje. Ve smazání dvoubrankového manka věřil do poslední chvíle a vydřenou remízu označil za spravedlivou. Viktoria si ji prý za sympatické výkony ve skupině zasloužila.

Ligového lídra Plzeň posílili brankář Pavlík a Slovák Ďuriš

Viktorii Plzeň dnes posílili dva fotbalisté. Vedoucí tým prvoligové tabulky získal z druholigového Kladna na půlroční hostování s opcí zkušeného brankáře Romana Pavlíka, který by měl být náhradou za zraněného Martina Ticháčka. Z Banské Bystrice přichází na západ Čech na roční hostování s opcí na přestup útočník slovenské reprezentační jednadvacítky Michal Ďuriš.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele