Další články

Bayern Mnichov dotáhl přestup De Ligta z Juventusu

Matthijs de Ligt po třech letech odchází z Juventusu, jeho novým působištěm bude Bayern Mnichov, s nímž uzavřel smlouvu do roku 2027. Úřadující německý šampion může i s bonusy zaplatit 77 milionů eur...

Nizozemský stoper De Ligt míří z Juventusu do Bayernu

Bayern Mnichov získal z Juventusu nizozemského obránce Matthijse de Ligta. Podle televize Sport1 se kluby na přestupu dvaadvacetiletého stopera dohodly, italský klub by měl dostat 70 milionů eur (1,7 miliardy korun) a případné bonusy ve výši dalších deseti milionů eur (245 milionů korun).

Počítají se tři body, hodnotil De Ligt první ligovou výhru v sezoně

Juventus je zvyklý pohybovat se na čele tabulky italské nejvyšší soutěže, úvod letošní sezony ho ovšem v ideálním rozpoložení rozhodně nezastihl a až v pátém kole se dočkal první výhry. Na půdě Spezie to rozhodně neměl jednoduché a dokonce prohrával, vítěznou branku si na své konto připsal Matthijs de Ligt...

S Českem jsme prohráli kvůli mé chybě, litoval vyloučený Nizozemec De Ligt

Nizozemský stoper Matthijs de Ligt vzal nečekanou porážku 0:2 s českou reprezentací v osmifinále mistrovství Evropy na sebe. Obránce Juventusu Turín byl v 55. minutě v Budapešti vyloučen a svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého přesilovku využili brankami Tomáše Holeše a Patrika Schicka.

De Ligt půjde s ramenem na operaci, chybět by měl do listopadu

Juventus minulý týden porazil Lyon jenom 2:1, vypadl z Ligy mistrů a v jeho sestavě chyběl Matthijs de Ligt. Nizozemský obránce se navíc na trávníky jen tak nevrátí, kvůli dlouhodobým problémům s ramenem bude muset na operaci a mimo hru bude zhruba tři měsíce...

De Ligt nemá problémy s kritikou, výčitky ze strany fanoušků chápe

Matthijs de Ligt se loni v létě stal jedním z nejdražších defenzivních hráčů historie a v prvním půlroce v dresu Juventusu nenavázal na výkony z amsterdamského Ajaxu. Mladý nizozemský obránce na přelomu roku dokonce na čas vypadl ze základní sestavy a od fanoušků a novinářů se mu dostalo kritiky...

Doufám, že jsem ukázal, co můžu Juventusu přinést, řekl De Ligt

Nizozemský obránce Matthijs de Ligt rozhodl v italské lize prvním gólem v dresu Juventusu městské derby na hřišti FC Turín. "Stará" dáma zvítězila 1:0, nenašla přemožitele ani v jedenáctém ligovém duelu v sezoně a znovu se vrátila do čela Serie A o bod před Inter Milán. Dvacetiletý stoper doufá, že ukázal, jak je pro mužstvo přínosný.

V nominaci na cenu Golden Boy je opět loňský vítěz de Ligt

Matthijs de Ligt se může stát prvním hráčem, který obhájí trofej pro nejlepšího fotbalistu do 21 let Golden Boy. Nizozemský obránce figuruje ve dvacetičlenné nominaci na letošní ocenění. Anketu vyhlašuje italský deník Tuttosport.

V nominaci na fotbalistu roku jsou Messi, Ronaldo, Kane i Hazard

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2019 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Frankie de Jong, Matthijs de Ligt, Eden Hazard, Harry Kane, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Mohamed Salah a Virgil van Dijk. Naopak se do ní nevešel loňský vítěz Luka Modrič.

De Ligt prožil nešťastný debut v základní sestavě Juventusu

Třetímu nejdražšímu obránci historie Matthijsi de Ligtovi se start v Juventusu nedaří dle představ. V přípravném utkání proti Interu Milán si dnes dal po deseti minutách hry vlastní gól. Italský mistr v 68. minutě vyrovnal zásluhou Cristiana Ronalda a v rozstřelu zvítězil 4:3 poté, co veterán Gianluigi Buffon zneškodnil tři penalty.

Juventus oficiálně potvrdil přestup mladého obránce De Ligta

Své vysněné posily do středu obrany se dočkali fanoušci turínského Juventusu. Novou akvizicí suveréna italské klubové scény se dnes ráno oficiálně stal Matthijs de Ligt, talentovaný nizozemský reprezentant přichází na přestup z amsterdamského Ajaxu...

Stoper De Ligt dnes v Turíně podstoupí zdravotní prohlídku

Přestup devatenáctiletého stopera Matthijse de Ligta z Ajaxu do Juventusu se znovu přiblížil. Italský klub v úterý na sociálních sítích vysílal De Ligtův přílet na turínské letiště a dnes také zaznamenal jeho příchod do zdravotnického centra, kde fotbalista podstoupí testy.

De Ligt se prý už rozhodl. Bude hrát za Juventus

Nizozemský obránce Matthijs De Ligt bude podle Sky Italia hrát v příští sezoně za Juventus. Jeden z nejžádanějších mladých hráčů v Evropě přestoupí do Turína z Ajaxu Amsterdam za zhruba 70 milionů eur.

Ronaldo mě žádal, ať jdu do Juventusu, prozradil de Ligt

Nizozemský obránce Matthijs de Ligt je na letošním přestupovém trhu velmi žádaným zbožím. Asi žádný evropský velkoklub by nepohrdl možností zařadit devatenáctiletého stopera Ajaxu na svou soupisku pro příští sezonu. A do přestupové hry se zapojují všechny zbraně!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele