Další články

Air Haaland a Air Ramsdale nade všemi: 30. kolo Premier League v kostce

Famózní návrat po zranění třísel prožil Erling Haaland. Před třítýdenní nucenou pauzou nasázel za 124 minut osm soutěžních gólů a v podobném duchu pokračoval na St Mary's, kde skóroval dvakrát. Manchester City i proto stáhl náskok Arsenalu, který remizoval v Liverpoolu, na šest bodů. A nebýt skvělého brankáře Aarona Ramsdalea, mohla být ztráta obhájců titulu ještě menší.

Potvrzeno, Nunes je nejdražší posilou historie Wolverhamptonu

olverhampton nepatří mezi nejaktivnější kluby letošního léta na přestupovém trhu a dnes oficiálně získal teprve čtvrtou posilu, o to cennější akvizici se ale jedná. Anglický klub rozbil prasátko a koupil Matheuse Nunese, jde o rekordní transfer v historii Vlků...

Portugalský záložník Nunes bude nejdražší posilou Wolverhamptonu

Wolverhampton získá z lisabonského Sportingu záložníka Matheuse Nunese, jenž se stane nejdražší posilou v historii klubu. Wanderers za brazilského rodáka reprezentujícího Portugalsko zaplatí 38 milionů liber (1,1 miliardy korun), přičemž Sporting může při splnění určitých podmínek inkasovat další 4,2 miliony liber (122 milionů korun).

Zápas s Českem bude stejně důležitý jako první dva, řekl Portugalec Nunes

Portugalský fotbalista Matheus Nunes nepovažuje čtvrteční domácí zápas Ligy národů s Českem za rozhodující ve skupině A2, kde mají oba soupeři po dvou kolech čtyři body. Záložník Sportingu Lisabon označil souboj s týmem trenéra Jaroslava Šilhavého za stejně důležitý jako předchozí dva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele