Další články

Kovačić: Vše nasvědčuje tomu, že po pěti letech změním prostředí

Manchester City vyhrál Ligu mistrů, v nejbližších dnech ho čekají oslavy a vedení následně začne pracovat na letních posilách. Jednou z nich se dost možná stane Mateo Kovačić, chorvatský záložník už naznačil odchod z Chelsea.

All-Stars šampionátu: MS 2022 v kostce

Už jste se z nedělního finále vzpamatovali? Srdeční tep zpátky na normální hladině? Dobrá, nastal tedy správný čas jedno z nejlepších mistrovství světa v historii, co do herní kvality, pořádně zesumírovat a určit jeho All-Stars. Schválně, jestli se na TOP hráčích či gólech shodneme...

Slzy tvý legendy: Čtvrtfinále MS v kostce

Nalinkované to bylo moc pěkně. V semifinále Argentina s Brazílií, na opačné straně pavouka Francie a Portugalsko. Další dva obrovské zápasy a ve finále repete z legendárního mundialu 1998, střetnutí Messi vs. Ronaldo nebo něco na ten způsob. Jenže dva "trpaslíci” se téhle představě vzepřeli a na polštář stékaly slzy nejedné fotbalové legendy.

Famózní volej Kovačiče a nevyzrálý Arsenal: 21. kolo Premier League v kostce

Reklamou na fotbal se v neděli kochali fanoušci na Stamford Bridge, kde Chelsea smazala dvoubrankovou ztrátu s Liverpoolem a v očekávaném šlágru remizovala 2:2. Beznadějně vyprodaný stadion dostal do varu zejména Mateo Kovačič, na jehož volej se bude nejen v západní části anglické metropole dlouho vzpomínat.

Zostuzení na prknech Divadla snů: 9. kolo Premier League v kostce

Ohlušující pískot z tribun po první půli šlágru nejúspěšnějších klubů anglické fotbalové historie hovořil za vše. Dav fanoušků se už v tu dobu linul ulicemi poblíž stadionu. Manchester United prohrával s Liverpoolem 0:4, po změně stran navíc inkasoval od Mohameda Salaha další gól. Fenomenální útočník zkompletoval hattrick a dokonal zostuzení domácích na prknech Divadla snů.

Ronaldova ďábelská show v Divadle snů: 4. kolo Premier League v kostce

Obnovená premiéra Cristiana Ronalda v dresu Manchesteru United se stala jednoznačným highlightem 4. kola anglické nejvyšší soutěže. Světový rekordman v počtu reprezentačních branek navíc beznadějně vyprodaný Old Trafford dostal hned dvakrát do varu a výraznou měrou přispěl k vítězství 4:1 nad Newcastlem, jež Red Devils katapultovalo do čela.

K čemu De Bruyne? 24. kolo Premier League v kostce

Šestnáct zápasů v řadě. Vítězná série Manchesteru City utěšeně narůstá těžko si nyní představit, že by měla v nejbližších dnech skončit. Za úžasnou formou překvapivě nestojí Kevin De Bruyne, Sergio Agüero nebo Raheem Sterling. Je to dokonalý systém Pepa Guardioly a jeden blyštivý klenot aspirující na cenu pro nejlepšího hráče sezóny.

Kovačič oficiálně přestoupil do Chelsea

Chorvatský záložník Mateo Kovačič přestoupil z Realu Madrid do londýnské Chelsea. Přestože Anglický klub má od FIFA momentálně zakázáno získávat nové hráče, na Kovačiče se sankce nevztahuje, protože už v Chelsea v minulé sezoně hostoval.

Chelsea i přes zákaz přestupů získá natrvalo Kovačiče

Londýnská Chelsea i přes zákaz přestupů získá letos v létě posilu. Natrvalo by se měl na Stamford Bridge přesunout chorvatský záložník Mateo Kovačič, který už u Blues hostoval v minulé sezoně. Chelsea se s Realem Madrid údajně dohodla na podmínkách.

Real by mohl za Hazarda nabídnout Chelsea i Kovačiće

Španělský deník Marca považuje letní přestup Edena Hazarda z londýnské Chelsea do Realu Madrid za nevyhnutelný, ovšem důležitou roli může hrát v tomto transferu také Mateo Kovačić. Real by jej údajně mohl zahrnout do přestupu, aby nemusel za Belgičana zaplatit tak vysokou částku.

Kovačič: Dovedu si představit přestup do Chelsea

Záložník Chelsea Mateo Kovačič prohlásil, že si dokáže představit, že by v londýnském klubu, kde hostuje z Realu Madrid, mohl zůstat i na delší dobu. Pod Mauriziem Sarrim si totiž vybojoval místo v základní sestavě, což se mu na Santiago Bernabéu od přestupu z Interu Milán nepodařilo.

Na řešení budoucnosti je příliš brzy, říká Kovačić

Až příští rok zřejmě bude řešit svou další budoucnost Mateo Kovačić. Chorvatský záložník nebyl spokojen s herním vytížením v Realu Madrid a v srpnu odešel na hostování do Chelsea. V anglickém klubu nastupuje pravidelně a pochvaluje si řadu věcí, o případném trvalém přestupu se ale zatím bavit nechce...

Chelsea potvrdila odchod Courtoise, z Realu naopak získá Kovačiće

Chelsea kupuje z Athleticu brankáře Kepu, jemuž místo v kabině londýnského klubu uvolní Thibaut Courtois. Belgický brankář se přesune do Realu Madrid, odkud k Blues formou ročního hostování zamíří Mateo Kovačić...

Kovačić chce hrát pravidelně a myslí na odchod z Realu Madrid

Mateo Kovačić s Realem Madrid třikrát triumfoval v Lize mistrů, trofeje ovšem nejsou všechno a chorvatský záložník myslí na svůj další vývoj. K tomu mu má pomoci častější účast a trávníku, v Bílém baletu pravidelně nehraje a uvažuje o letní změně dresu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele