Další články

Valenta po příchodu ze Slavie: Vždy jsem měl pocit, že za Plzeň budu hrát

Matěj Valenta měl snad při každé návštěvě Plzně pocit, že jednou bude za Viktorii hrát. A předtucha se mu vyplnila přestupem z pražské Slavie. Třiadvacetiletý záložník na tiskové konferenci vyjádřil velkou radost a úlevu, že se po několika hostováních konečně stal kmenovým hráčem. Na západě Čech by rád navázal na své podzimní výkony v dresu Slovácka.

Slovácko by měl posílit účastník ME do 21 let záložník Valenta

Kádr Slovácka by měl posílit záložník Matěj Valenta. Účastník letošního mistrovství Evropy do 21 let dostal od mateřské Slavie svolení trénovat s týmem z Uherského Hradiště a oba kluby dolaďují podmínky jeho působení v moravském celku.

Slavia poslala Filu na hostování do Teplic, Valentu zapůjčila Liberci

Slavia zúžila kádr o dva mladé fotbalisty. Útočník Daniel Fila bude do konce sezony hostovat v Teplicích, záložník Matěj Valenta byl na půl roku zapůjčen Liberci. Pražané si v zimě podle svých webových stránek mohou Filu stáhnou zpět.

Slavia po dvou letech odkoupila zpět Valentu z Českých Budějovic

Matěj Valenta se vrací do pražské Slavie. Úřadující ligový vicemistr zpětně odkoupil dvaadvacetiletého záložníka z Českých Budějovic a podepsal s ním smlouvu do června 2026. Vršovický celek o tom informoval na svých internetových stránkách.

Slavia se zajímá o libereckého Tiéhiho či švédského stopera Hiena

Slavii by mohl posílit liberecký záložník Christ Tiéhi. Asistent trenéra Pražanů Jaroslav Köstl potvrdil, že se Pražané o čtyřiadvacetiletého středopolaře Pobřeží slonoviny, který je rodákem z Francie, zajímají. Úřadující ligový vicemistr usiluje také o švédského obránce Isaka Hiena a z Českých Budějovic se rozhodl zpětně odkoupit záložníka Matěje Valentu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele