Další články

Chaluš se vrací do Liberce, Severočeši si ho vypůjčili z Malmö

Matěj Chaluš po roce a půl znovu oblékne dres Slovanu Liberec. 25letý obránce začátkem minulého roku přestupoval do švédského Malmö, pod Ještěd se nyní vrátí formou hostování.

V Liberci začíná letní přípravu i obránce Chaluš

Liberečtí dnes začínají letní přípravu na novou sezonu i s obráncem Matějem Chalušem. Severočeský prvoligový klub na sociální síti uvedl, že jedná o návratu pětadvacetiletého stopera se švédským Malmö, kde má smlouvu do konce roku 2025. Slovan zároveň uplatnil opci na brankáře Huga Jana Bačkovského, kterého po jarním hostování ze Sparty získal na přestup.

Chaluše čeká boj o záchranu, jaro stráví na hostování v Groningenu

Matěj Chaluš strávil poslední rok ve švédském Malmö a nyní se stěhuje znovu. Čtyřiadvacetiletý český obránce okusí nizozemskou nejvyšší soutěž, na hostování si ho vypůjčil Groningen, který bude mít za několik měsíců i opci na trvalý přestup...

Chaluš: Švédové jsou přesvědčeni o postupu, ale čekají těžký zápas

Podle únorové posily Malmö Matěje Chaluše jsou Švédové přesvědčeni, že ve čtvrtečním semifinále play off o postup na mistrovství světa českou reprezentaci porazí. Čtyřiadvacetiletý obránce současně ze strany domácích vnímá velký respekt k týmu trenéra Jaroslava Šilhavého.

Chaluš přestoupil z Liberce do Malmö, smlouvu podepsal do roku 2025

Obránce Matěj Chaluš úspěšně prošel zdravotní prohlídkou a přestoupil ze Slovanu Liberec do týmu švédského mistra Malmö. V novém působišti podepsal smlouvu do roku 2025, podmínky transferu kluby nezveřejnily.

Bývalý kapitán reprezentační jednadvacítky Chaluš míří z Liberce do Malmö

Matěj Chaluš opouští Liberec a míří do Malmö. Třiadvacetiletý obránce a bývalý kapitán české reprezentační jednadvacítky odcestoval do týmu úřadujícího švédského mistra na zdravotní prohlídku a měl by se stát jeho novou posilou. Na předsezonní tiskové konferenci o tom informoval trenér Slovanu Luboš Kozel.

Každý musí podat životní výkon, řekl Chaluš před Španělskem

Podle kapitána Matěje Chaluše musí všichni reprezentanti do 21 let v závěrečném utkání skupinové fáze mistrovství Evropy proti Španělsku podat životní výkon. Liberecký obránce věří, že "Lvíčata" v úterý dokážou favorizovaného obhájce trofeje porazit a vybojovat si postup ze skupiny do čtvrtfinále.

Motivaci máme obrovskou, ale povzbuzující řeč bude, řekl Chaluš

Přestože čeští reprezentanti do 21 let mají podle kapitána Matěje Chaluše před středečním startem evropského šampionátu velkou motivaci, tradiční povzbuzující řeč před zápasem s Itálií nevynechá. Nabitý program a s ním související únavu Chaluš jako problém nevidí a věří, že "Lvíčata" favorita porazí.

Liberec získal ze Slavie Chaluše a Kuchtu

Liberec posílí stoper reprezentační jednadvacítky Matěj Chaluš. Severočeši dolaďují podmínky jeho přestupu z pražské Slavie. Z mistrovského klubu přišel do Slovanu na roční hostování bez opce útočník Jan Kuchta. Liberec o tom informoval na twitteru.

Chaluš končí v Mladé Boleslavi a bude hostovat v Příbrami

Obránce Matěj Chaluš se dohodl na předčasném ukončení angažmá v Mladé Boleslavi a místo toho bude ze Slavie hostovat v Příbrami, kde s ligovým fotbalem začínal. Součástí dohody není opce na přestup.

Chaluš: Radost v Ďolíčku byla veliká, ale ještě zachráněni nejsme

Obránce Matěj Chaluš vítězným gólem pomohl hráčům Mladé Boleslavi k triumfu 3:1 na hřišti Bohemians 1905, který Středočechy výrazně přiblížil prvoligové záchraně. Dvacetiletý stoper měl po zápase 28. kola velkou radost, ale současně ví, že svěřenci Jozefa Webera ještě slavit nemohou.

Obránce Chaluš bude ze Slavie hostovat v Mladé Boleslavi

Talentovaný obránce Matěj Chaluš, kterého v létě získala Slavia z Příbrami, bude do konce této sezony hostovat v Mladé Boleslavi. Informoval o tom web hráčova agenta Ondreje Chovance.

Pilířem obrany Příbrami byl 18letý Chaluš

Navzdory dvěma inkasovaným brankám ve Zlíně patřil k nejlepším hráčů na hřišti teprve osmnáctiletý příbramský stoper Matěj Chaluš. Po utkání kouč Martin Pulpit jeho výkon označil za výborný až fantastický.

Mladý Chaluš souboje s Doškem vyhrával, ten rozhodující prohrál

Velkou školu dnes prožil teprve osmnáctiletý stoper Příbrami Matěj Chaluš. V zápase 18. kola první ligy dlouho velmi dobře bránil kanonýra Libora Doška, jenže v poslední minutě mu zkušený veterán přeci jen utekl při standardní situaci a jediným gólem zápasu zařídil pro Slovácko velmi cenné vítězství.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele