Chaluš se vrací do Liberce, Severočeši si ho vypůjčili z Malmö

22.06.2023, 15:24
Aktuality

Matěj Chaluš po roce a půl znovu oblékne dres Slovanu Liberec. 25letý obránce začátkem minulého roku přestupoval do švédského Malmö, pod Ještěd se nyní vrátí formou hostování.

Chaluš na severu Čech minulý týden zahájil letní přípravu a dnes bylo oficiálně potvrzeno jeho hostování, dohoda je platná do konce prosince. Někdejší kapitán české jednadvacítky Liberci patřil už dva a půl roku, během této doby zvládl v nejvyšší soutěži 53 utkání.

"Od prvního dne jsem šťastný, že jsem někde, kde to mám fakt rád, kde mají rádi mě i ostatní a cítím se tam jako doma. Je to krok, který jsem potřeboval a asi nejlepší možnost, kterou jsem mohl zvolit. Jsem samozřejmě vděčný Malmö, že mi hostování umožnili. Zájem ze strany Slovanu byl velký a věřil jsem od prvního dne, že to dopadne," prohlásil Chaluš.

Bývalý mládežnický reprezentant v listopadu debutoval za seniorský národní tým a důležitou roli v plánech Malmö nehrál už v zimě. Malmö ho tehdy zapůjčilo do nizozemského Groningenu a nejednalo se o angažmá z nejpovedenějších - klub sestoupil z nejvyšší soutěže, Chaluš zasáhl jenom do osmi zápasů.

Autor: Tomáš Pavlík / fcslovanliberec.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Skoda, ze jen hostovani, ale jsem rad, ze je znovu u nas. Stopera jsme potrebovali jako sul a velka vyhoda je, ze se nebude dlouho adaptovat a je to dobrej kluk do kabiny

Reagovat
Gimme

Měla ho vzít Bohemka, odchovanec co by jim pomohl s Bodo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele