VfL Wolfsburg má zájem o Škrtela

16.02.2011, 12:57
Aktuality
Německý mistr ze sezony 2008/2009 VfL Wolfsburg se zajímá o slovenského reprezentačného obránce a hráče FC Liverpool Martina Škrtela. Momentálně 15. tým bundesligové tabulky by ho chtěl získat v létě tohoro roku. Informoval o tom server insidefutbol.com...

Aktuální sezona je u Vlků mimořádně nevydařená, klub nedávno změnil trenéra a boj o poháry je v nedohlednu. Náskok před sestupovým místem je jenom čtyřbodový, na baráž je k dobru jenom lepší skóre, než jaké má 1. FC Kaiserslautern. Vlci se snažili zlanařit už i Škrtelova kolegu z obranné řady Reds Daniela Aggera, Liverpool ale nabídku odmítl.

Německý tým, ve kterém momentálně působí i další slovenský reprezentační obránce Peter Pekarík, se tak chce zaměřit na handlovského rodáka. Slovenský obránce má však na Anfield Road smlouvu do roku 2014 a několikrát se vyjádřil, že je v týmu spokojen.

Autor: Ľubomír Hudačko / profutbal.sk

Komentáře (548)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele