Škrtel: Liverpool se může měřit s kýmkoliv

26.08.2015, 09:56
Aktuality
Vydařený vstup do sezóny prožívá Liverpool, jenž po třech zápasech nadále drží čisté konto a se sedmi body se drží na dohled vedoucímu ManCity. Podle Martina Škrtela se mohou Reds letos měřit s každým...

Po předloňském ročníku, kdy Liverpoolu utekl ligový titul o pouhé dva bodíky, přišlo během minulé sezóny pro fanoušky klubu od řeky Mersey velké zklamání a až šesté místo.

Liverpool tak po roce opět může zapomenout na boje v Champions League a před sebou má nyní jednoznačný cíl - napravit nevydařenou minulou sezónu. "Zápas na Emirates Stadium ukázal, že se můžeme měřit s jakýmkoliv týmem," poukazuje obránce Martin Škrtel.

Před zmíněným utkáním, které mohlo skončit vítězně pro obě strany, svěřenci manažera Brendana Rodgerse dvakrát vyhráli nejtěsnějším možným rozdílem a se sedmi body se drží na průběžné třetí příčce. "Bylo to utkání dvou poločasů. Každý tým mohl vyhrát, nakonec ale můžeme být spokojeni s bodem, neboť jsme neprohráli," vrátil se k bezbrankové remíze Škrtel.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (371)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele