Los Evropské ligy opět postavil Balotelliho proti fandům Juve

Los Evropské ligy si zahrál s Mariem Balotellim, který v létě přestoupil z Interu Milán do Manchesteru City. Ital s ghanskými kořeny se v rámci základní skupiny vrátí na hřiště Juventusu, jehož fanoušci ho uráželi při každé příležitosti a turínský klub za to platil jednu pokutu za druhou.

Balotelli by místo přestupu do City raději zůstal doma

Mario Balotelli po svém přestupu do Manchesteru City rozhodně nezáří nadšením. Den po odchodu z Interu Milán ve svém prohlášení uvedl, že by raději pokračoval v Itálii, odkud ho však vyhnalo nepřátelské prostředí v týmu.

Balotelli přestoupil do Manchesteru City

Spekulace ohledně odchodu Maria Balotelliho z Interu Milán do Manchesteru City jsou u konce. Mladý italský útočník se dnes s definitivní platností stal novou posilou anglického klubu, když se podrobil zdravotní prohlídce a podepsal smlouvu na pět let. Citizens to oznámili na svých internetových stránkách...

Mancini chce mít Balotelliho s Milnerem ve čtvrtek v týmu

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini vyhlíží další dvě posily, na cestě k Citizens jsou Mario Balotelli a James Milner. Manchester s Interem Milán respektive s Aston Villou čile jedná a Mancini věří, že bude mít oba hráče v kádru ve čtvrtek.

Prandelli zvažuje, že nominuje i Balotelliho a Cassana

Nový trenér Itálie Cesare Prandelli stále přemýšlí o nominaci na přátelský zápas proti Pobřeží slonoviny. V rozhovoru pro list Gazzetta dello Sport připustil, že v jeho týmu budou mít své místo i Mario Balotelli a Antonio Cassano, kteří na mistrovství světa v JAR chyběli.

Balotelliho přestup do Manchesteru se zatím neblíží

Manchester City má velký zájem o Maria Balotelliho, mladý útočník ale zatím zůstává v Interu Milán. Jak tvrdí jeho agent Mino Raiola, do konce týdne se přestup určitě neuskuteční. A to navzdory informacím z anglického tisku, podle kterých se má Balotelli stát hráčem Citizens během čtyřiadvaceti hodin.

Řekl mi negře, popisoval incident s Tottim Balotelli

Hvězda AS Řím Francesco Totti, který byl ve finále Italského poháru vyloučen za nakopnutí Maria Balotelliho, má další potíže. Útočník Interu Milán v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport prohlásil, že ho kapitán římského klubu během zápasu rasisticky urážel.

Balotelli se veřejně omluvil za zahození dresu Interu

Útočník Interu Milán Mario Balotelli se omluvil za chování po úterním utkání semifinále Ligy mistrů, jímž zastínil výhru svého týmu 3:1 nad Barcelonou. Člen italské reprezentace do 21 let neunesl pískání a pokřiky fanoušků, serval si dres a hodil ho na zem. Jako jediný tak neslavil na trávníku vítězství nad obhájcem titulu.

Balotelli se omluvil vedení a vrátil se k týmu Interu

Útočník Mario Balotelli se omluvil trenérovi Interu Milán za nedávnou roztržku a může se vrátit k týmu. Devatenáctiletý fotbalista kvůli neshodám s José Mourinhem nehrál šest zápasů.

Balotelli: Na Chelsea vyhrál Inter, ne Mourinho

Mario Balotelli dal o sobě znovu vědět. Mladý útočník Interu Milán, který má spory s trenérem Josem Mourinhem a nehraje, se představil v jedné z italských televizních šou. Mimo jiné se navlékl do dresu městského rivala AC Milán a zdůraznil, že nedávný postup v Lize mistrů je zásluhou celého týmu, ne trenéra.

Materazzi: Balotelli by měl spoluhráčům za postup poděkovat

Inter má po postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů přes Chelsea důvod k oslavám, přesto se stále mluví o nespokojenosti a trucování Maria Balotelliho. Ten patrně kvůli svému chování upadl v nemilost trenéra Josého Mourinha a k utkání na Stamford Bridge s týmem neodletěl.

Balotelli Ghanu odmítl. Reprezentovat budu jen Itálii, uvedl

Útočník Interu Milán Mario Balotelli potvrdil, že nemá v úmyslu reprezentovat Ghanu na červnovém mistrovství světa v JAR. Reagoval tak na slova trenéra letošního finalisty APN Milovana Rajevace, který uvedl, že by rád přiměl forvarda ke startu na šampionátu právě dresu Ghany.

Musíš dospět, vzkazuje Balotellimu Sacchi

Bývalý trenér italské reprezentace nebo milánského AC Arrigo Sacchi se opět jednou rozpovídal dychtivým novinářům, tentokrát mluvil o Mariovi Balotellim a Interu.

Thuram: Lippi by kvůli rasismu měl Balotelliho povolat na mistrovství světa

Rasistické výroky z kotle příznivců Juventusu na útočníka Interu Maria Balotelliho neustávají. Bývalý obránce francouzské reprezentace a Juventusu Lilian Thuram proto prohlásil, že trenér Marcello Lippi by měl mladého forvarda povolat do reprezentace. Jen tak prý dojde ke zlepšení situace.

Balotelli: Nechte mě na pokoji

Mario Balotelli se dnes opřel do svých kritiků, kterým vzkazuje, ať ho nechají na pokoji. Mladý útočník Interu Milán má na svém svědomí od svého debutu v Serii A plno kontroverzních událostí, když se stihl znelíbit snad u každého druhého fanouška.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele