Mancini: Balotelli mě neposlouchá, dává ale góly

04.03.2011, 11:42
Aktuality
Manažer Manchesteru City Roberto Mancini nemá s útočníkem Mariem Balotellim výjimečně dobrý vztah, italský kouč dokonce přiznává, že ho mladý krajan vůbec neposlouchá. Mancini to ale nepovažuje za důležité, protože Balotellimu se daří a střílí branky.

"Neposlouchá mě. Když mluvím, tak nemám pocit, že by mě vnímal," uvedl Mancini na Balotelliho adresu.

Manažer Citizens po mladém útočníkovi chce, aby víc pracoval pro tým. Mancini ale nehodlá Balotelliho kritizovat, protože se mu daří a střílí góly. "Není důležité, že mě neposlouchá. Podstatné je, že se mu daří. Vím ale, že by mohl být ještě lepší, znám jeho kvality. Kdyby chtěl, může rozhodnout každý zápas. Doufám, že si to rychle uvědomí," doplnil Mancini.

Mario Balotelli hraje za Manchester City od léta, kdy přišel z Interu Milán za 24 milionů liber. V průběhu sezony měl zdravotní problémy, nyní už pravidelně hraje. Nyní má na kontě deset ligových zápasů a šest branek, v Evropské lize přidal dvě trefy ve třech zápasech.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele