Prandelli zvažuje, že nominuje i Balotelliho a Cassana

02.08.2010, 21:00
Aktuality
Nový trenér Itálie Cesare Prandelli stále přemýšlí o nominaci na přátelský zápas proti Pobřeží slonoviny. V rozhovoru pro list Gazzetta dello Sport připustil, že v jeho týmu budou mít své místo i Mario Balotelli a Antonio Cassano, kteří na mistrovství světa v JAR chyběli.

"Cassano by mohl hrát uprostřed a Balotelli zleva," řekl bývalý trenér Fiorentiny. "Nemohu vám ale říct, jestli spolu nastoupí už v Londýně," vzpomněl kouč na blížící se přátelský duel proti Pobřeží slonoviny, který se odehraje 10. srpna.

Právě kolem Balotelliho je v létě pořádný rozruch. Mladý útočník je dlouhodobě v ústředním zájmu Manchesteru City. Prandelli by v principu proti odchodu nadějného střelce na Britské ostrovy nebyl. "Povolám hráče, kteří pravidelně nastupují ve svých klubech, takže bych raději viděl hrát Balotelliho v Anglii než v pozici náhradníka v Itálii," řekl trenér.

Prandelli prozradil, že celkem uvažoval o šedesáti hráčích, kteří by se mohli o místo v reprezentaci porvat. Mezi nimi byl i brazilský rodák Amauri, který získal italské občanství.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (312)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele