Balotelli kvůli alergii na čočky podstoupí operaci očí

Italský reprezentant Mario Balotelli potřebuje méně závažnou operaci očí. Útočník anglického mistra Manchesteru City kvůli tomu odcestuje do italské Brescie, ale zákrok by ho neměl vyřadit ze hry na dlouhou dobu.

Italský tisk velebí Balotelliho

Italský tisk dnes velebí Maria Balotelliho, kontroverzního útočníka, který dvěma góly posunul squadru azzuru na úkor favorizovaných Němců do finále mistrovství Evropy.

Balotelli: Byl to nejhezčí večer, ale finále to snad ještě předčí

Na Maria Balotelliho se na začátku evropského šampionátu valila kritika kvůli tomu, že lajdácky zahazuje spoustu šancí a škodí italské reprezentaci. Ve čtvrtečním večerním semifinále s Německem ale znovu dokázal, že v něm dřímá genialita složité osobnosti, kterou jedni nenávidí a druzí milují.

Podle De Rossiho už nastal čas, aby Balotelli konečně dospěl

Italský reprezentant Daniele De Rossi prohlásil, že už je na čase, aby jeho reprezentační spoluhráč Mario Balotelli konečně dospěl. Reagoval tak na chování jednadvacetiletého útočníka, který po svém gólu v závěrečném utkání skupiny mistrovství Evropy s Irskem dal výrazně najevo nespokojenost s tím, že nehrál od začátku.

Balotelli nebude proti Irsku v základu

Kontroverzní italský útočník Mario Balotelli v posledním zápase základní části mistrovství Evropy proti Irsku nenastoupí v základní sestavě. Změnu v týmu squadry azzurry před důležitým duelem skupiny C s předstihem potvrdil trenér Cesare Prandelli.

UEFA vyšetří rasistické urážení Gebre Selassieho a Balotelliho

UEFA dnes potvrdila, že na evropském šampionátu vyšetřuje dva případy urážlivého chování s rasistickým podtextem ze strany diváků. V pátečním utkání proti Rusku se s ním musel vypořádat český obránce Theodor Gebre Selassie, došlo k němu však i v nedělním souboji mezi Španělskem a Itálií na adresu italského útočníka Maria Balotelliho...

Prandellimu nešlo na rozum Balotelliho selhání proti Španělsku

Trenérovi italské reprezentace Cesaremu Prandellimu nešlo na rozum, jakým způsobem naložil Mario Balotelli s velkou šancí v nedělním utkání mistrovství Evropy se Španělskem. I kvůli lajdáckému počínání kontroverzního útočníka skončil souboj posledních dvou mistrů světa ve skupině C remízou 1:1.

Balotelli bude mít na dresu dvě jména

Ital Mario Balotelli bude mít při mistrovství Evropy na reprezentačním dresu netradičně dvě jména. Podle agentury AP bude jednadvacetiletý útočník Manchesteru City nastupovat nejen s příjmením pěstounské rodiny, která ho vychovala, ale také se jmenovkou svých biologických ghanských rodičů Barwuah.

Mancini: Balotelii zůstává v Manchesteru City na 101 procent

Trenér Manchesteru City Roberto Mancini potvrdil, že v týmu čerstvého anglického mistra zůstane kontroverzní útočník Mario Balotelli, i když se spekulovalo o jeho letním odchodu. Italský kouč také vyvrátil dohady, že "Citizens" usilují o Zlatana Ibrahimovice z AC Milán.

Balotelli se podle agenta udobřil s trenérem a zůstane v City

Ital Mario Balotelli se údajně udobřil s trenérem Robertem Mancinim a v Manchesteru City zůstane i v následujících dvou letech. Tvrdí to hráčův agent Mino Raiola. Mancini se po posledním prohřešku kontroverzního útočníka nechal slyšet, že Balotelli u něj skončil a v létě ho prodá.

Balotelli se veřejně omluvil za své vyloučení

Problémový útočník Manchesteru City Mario Balotelli se veřejně omluvil za své vyloučení v nedělním utkání proti Arsenalu. Zároveň apeloval na trenéra italského národního týmu Cesare Prandelliho, aby ho nevyřazoval před blížícím se mistrovstvím Evropy z kádru.

Mancini po dalším Balotelliho vyloučení zvažuje jeho prodej

Manchester City dnes prohrál na hřišti Arsenalu, čímž de facto přišel o reálné šance na titul, a minimálně pro polovinu ze zbytku ligové sezóny navíc přišel o Maria Balotelliho. Kontroverzní útočník byl v závěru utkání vyloučen a rozlícený Roberto Mancini uvažuje, že ho v létě prodá...

Vím, že musím dospět, tvrdí Balotelli

Jeden z nejtalentovanějších fotbalistů světa, ale také nenapravitelný průšvihář - takovou nálepku získal fotbalista Mario Balotelli. Jednadvacetiletý útočník Manchesteru City v rozhovoru pro BBC přiznal, že potřebuje dospět.

Citizens podali stížnost na rasismus

Vedení Manchesteru City podalo UEFA stížnost na chování fanoušků Porta při úvodním utkání 2. kola Evropské ligy. Podle anglického klubu, který čtvrteční zápas vyhrál 2:1, domácí příznivci rasisticky nadávali útočníkovi Mariu Balotellimu a záložníkovi Yayovi Tourému.

Balotelli se cítí v Anglii pronásledován, zvažuje odchod

Kontroverzní útočník Mario Balotelli z Manchesteru City se v Anglii cítí neprávem pronásledován. Pokud se situace nezmění, je jednadvacetiletý fotbalista podle svého agenta Mina Raioly připraven z klubu odejít.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele