Nejsem blázen, jen se chci bavit, tvrdí Balotelli

Mario Balotelli byl v minulosti potrestán za házení šipek po spoluhráči, při domácím ohňostroji si zapálil koupelnu, upoutal na sebe pozornost problémy při oblékání nátělníku a také byl vystřídán za to, že se neúspěšně pokusil dát gól patičkou. Jednadvacetiletý útočník Manchesteru City přesto tvrdí, že se pouze snaží bavit.

Mancini: Balotelli patří mezi pět nejlepších hráčů světa

Manažerovi Robertu Mancinimu často dochází trpělivost s kontroverzním útočníkem Mariem Balotellim, protože má ale pro italského hráče s ghanskými kořeny slabost, v kariéře Balotellimu už mnohokrát pomohl. A když má Balotelli den, Mancinimu se na hřišti umí královsky odvděčit. Jako třeba včera.

Mancini přiznal, že ho Balotelli občas přivádí k šílenství

Trenér Manchesteru City Roberto Mancini přiznal, že kontroverzní útočník Mario Balotelli ho občas přivádí k šílenství. Italský kouč prohlásil, že kvůli výstřelkům dvacetiletého fotbalisty bude nejspíš muset vyhledat pomoc psychologa.

Balotellimu se stýská. Rád by do Itálie

Mario Balotelli je hráčem Manchesteru City teprve rok, rád by však co nejdříve odešel. Mladý útočník si v anglickém klubu těžko zvyká a rád by znovu hrál v Itálii. Různými výstřelky známý Balotelli zdůraznil, že nemá problémy se spoluhráči ani s manažerem Mancinim.

Balotelli se znovu předvedl a byl střídán

Nebyl by to Mario Balotelli, kdyby nezačal novou sezonu nějakým tím extempore. Kontroverzní útočník Manchesteru City, který disponuje obrovským talentem, ale také horkou hlavou, se opět "předvedl" v přípravném duelu s LA Galaxy, v němž ho už po půlhodině hry stáhl rozhořčený manažer Roberto Mancini. Balotelli totiž šel sám na branku, jenže místo zakončení se otočil a patičkou poslal míč mimo branku.

Balotelli byl prý v kontaktu s mafií

Fotbalista Manchesteru City Mario Balotelli se v rodné Itálii dostal do nemilosti veřejnosti poté, co polici zveřejnila informace o jeho kontaktech s neapolskou mafií. Hráčův agent Mino Raiola označil tyto informace za absurdní. Balotelli prý nevěděl, že se jedná o mafiány.

Balotelliho chování by prý pomohl změnit slavný Brazilec Ronaldo

Kontroverzní útočník Mario Balotelli z Manchesteru City má jasno, co by mu pomohlo změnit problémové chování - setkání s bývalým slavným brazilským fotbalistou Ronaldem.

Balotelli po hloupém vyloučení schytal kritiku za vyřazení City

Z útočníka Maria Balotelliho se znovu stal snadný terč tvrdé kritiky poté, co se ve čtvrteční odvetě osmifinále Evropské ligy proti Dynamu Kyjev nechal hloupě vyloučit v prvním poločase a Manchester City v oslabení už nedokázal strhnout postupový výsledek na svoji stranu. Balotelliho zkrat popudil hlavně kouče Roberta Manciniho

Mancini: Balotelli mě neposlouchá, dává ale góly

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini nemá s útočníkem Mariem Balotellim výjimečně dobrý vztah, italský kouč dokonce přiznává, že ho mladý krajan vůbec neposlouchá. Mancini to ale nepovažuje za důležité, protože Balotellimu se daří a střílí branky.

Balotelli: Jsem tu kvůli gólům, ne úsměvům

Útočník Manchesteru City Mario Balotelli popřel dohady, že se chce vrátit do Itálie, protože si v Anglii nemůže zvyknout. Jeho zachmuřená tvář prý neznamená, že není v současném působišti spokojený. Britská média spekulovala o tom, že by dvacetiletý fotbalista mohl odejít do AC Milán.

Počítám s Cassanem i Balotellim, odhalil Prandelli

Italská reprezentace v posledních měsících příliš radosti nedělala a její kouč Cesare Prandelli už má pro rok 2011 revoluční plán, který by mě dostat Azzurri zpět na výsluní. V útoku by měli nastupovat Mario Balotelli a Antonio Cassano, tak vidí budoucnost Itálie Prandelli.

Mancini vyzval Balotelliho, aby dokázal, že je na Messiho úrovni

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini chce důkaz místo slibů. Italský kouč vyzval útočníka Maria Balotelliho, aby dokázal své tvrzení, že hvězdný Lionel Messi z Barcelony není o moc lepší fotbalista.

Messi je jen o trochu lepší než já, tvrdí Balotelli

Kontroverzní útočník Manchesteru City Mario Balotelli opět ukázal, že sebevědomí mu rozhodně nechybí. Dvacetiletý italský reprezentant prohlásil, že na světě je pouze jeden o trochu lepší fotbalista než je on - Lionel Messi z Barcelony.

Bojujte proti rasismu, vyzývá Balotelli

Mario Balotelli včera zažil další nepříjemný večer. V přípravném duelu v rakouském Klagenfurtu, kde hrála Itálie s Rumunskem, se totiž proti němu obrátily zády oba tábory fanoušků a pískaly na něj. Někteří diváci dokonce měli připravené transparenty. Balotelli nyní fotbalový svět burcuje, aby mu pomohl v boji proti rasismu.

Balotelli musí s kolenem na operaci

Italský útočník Mario Balotelli musí s poraněným kolenem na operaci, po které může Manchesteru City chybět až šest týdnů. Dvacetiletý hráč, kterého anglický klub koupil v létě z Interu Milán za 29,5 milionu eur (728 milionů korun), se zranil 19. srpna v utkání předkola Evropské ligy proti Temešváru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele