Boban zkritizoval Balotelliho: Za mě by v Miláně jen nosil tašky

Bývalý hráč AC Milán Zvonimir Boban se pustil do tvrdé kritiky Maria Balotelliho. Kontroverzního útočník si podle někdejšího chorvatského reprezentanta kvůli svému chování vůbec nezaslouží oblékat dres Rossoneri. V jeho dobách by prý třiadvacetiletý hráč jen nosil hvězdným spoluhráčům tašky.

Balotelli napadl kameramana a provokoval na twitteru

Útočník Mario Balotelli dostál své kontroverzní pověsti i během kvalifikačního dvojzápasu italské reprezentace. Třiadvacetiletý hráč AC Milán napadl kameramana a provokoval na twitteru.

Jsme mezi favority, měli by se nás bát, prohlásil Balotelli

Mario Balotelli sice proměněnou penaltou rozhodl o výhře nad Českou republikou, ještě nikdy v kariéře ale nezahodil tolik šancí jako právě v úterním kvalifikačním utkání. Mladý italský útočník je každopádně optimistou, jeho tým prý bude na mistrovství světa patřit mezi největší favority.

Na italskou marodku přibyl i Balotelli

Itálii bude v semifinále Poháru FIFA proti Španělsku chybět útočník Mario Balotelli. Hvězda AC Milán odkulhala ze hřiště po sobotní porážce 2:4 s Brazílií a následné vyšetření odhalilo poranění levého stehenního svalu, které hráč do čtvrtečního prestižního duelu nestihne vyléčit.

"Penaltový mág" Balotelli by prý proti Čechovi kopat nešel

Italský útočník Mario Balotelli sice proměnil všechny dosavadní penalty ve své profesionální kariéře, ale v páteční kvalifikaci s Českou republikou by prý na eventuální pokutový kop nešel. Proti jejich specialistovi v domácí brance Petru Čechovi by prý dal šanci spoluhráči Stephanu El Shaarawymu.

Agent Müller: Balotelli je velké dítě, ale také dobrý charakter

Rebel, který na trávníku i mimo něj sbírá jeden bizarní skandál za druhým, ale v soukromí také příjemný společník bez hvězdných manýr. Italský útočník Mario Balotelli, který v pátek bude velkou hrozbou pro českou reprezentaci v duelu světové kvalifikace...

Podle Zemana je Balotelli terčem pro fanoušky kvůli svému chování

Podle českého trenéra Zdeňka Zemana si útočník AC Milán Mario Balotelli může za pískot fanoušků sám. Kouč, který byl v letošní sezoně odvolán z lavičky AS Řím, tvrdí, že italský reprezentant s ghanskými kořeny nevzbuzuje negativní reakce kvůli barvě pleti, ale provokuje svým chováním.

Balotelli dosáhl snížení trestu, ale šlágr s Juventusem nestihne

Útočník AC Milán Mario Balotelli uspěl s odvoláním proti disciplinárnímu trestu, ne však natolik, aby stihl nedělní šlágr proti Juventusu. Italská fotbalová federace dvaadvacetiletému kanonýrovi snížila distanc ze tří zápasů na dva, přičemž místo třetí stopky zaplatí 20.000 eur (516 tisíc korun).

Balotelli kvůli trestu přijde o šlágry s Neapolí a Juventusem

Útočník Mario Balotelli bude chybět kvůli disciplinárnímu trestu milánskému AC ve třech zápasech italské ligy včetně důležitých soubojů s druhou Neapolí a vedoucím Juventusem. Italský reprezentant pyká za karty a slovní útok na rozhodčího.

Balotelliho čeká za kouření ve vlaku od AC Milán pokuta

Kontroverzní italský reprezentant Mario Balotelli se opět dostal do problémů. Talentovaný útočník AC Milán byl při cestě vlakem na zápas proti Fiorentině (2:2) přistižen, jak kouří na záchodcích a od vedení klubu ho čeká pokuta za porušení životosprávy.

Viceprezident AC Milán nazval Balotelliho "šíleným černouškem"

Viceprezident AC Milán Paolo Berlusconi si v Itálii zadělal na rasistickou aféru. Na politickém setkání ve Varedu se totiž podle agentury Reuters dopustil nevhodných komentářů na adresu nové posily Rossoneri útočníka Maria Balotelliho.

Allegri viděl dobrý výkon, Balloteliho debut uspokojil

AC Milán stoupá tabulkou Serie A vzhůru, po včerejší výhře 2:1 nad Udinese se posunul už na čtvrté místo. Trenér Massimiliano Allegri chválil svůj tým za výkon v prvním poločasu, dvougólový Mario Balotelli si pochvaloval, jak mu vyšel debut v dresu rossoneri.

Balotelli končí u Citizens a vrací se do Milána, dohodl se s AC

Milánské AC v posledních měsících velké hvězdy prodávalo, nyní také jednu získalo. Z Manchesteru City přichází italský reprezentační útočník Mario Balotelli, Rossoneri za něho zaplatí dvacet milionů eur a do Anglie mohou putovat ještě bonusové peníze závislé na hráčových výkonech a výsledcích klubu...

Balotelli je blíž vyhazovu ze City, popral se s trenérem Mancinim

Kontroverzní útočník Mario Balotelli má na krku další skandál, když se na dnešním tréninku Manchesteru City popral s trenérem Robertem Mancinim. Po tomto konfliktu se zdá, že je Balotelliho vyhazov z anglického klubu na spadnutí.

Balotelli je po operaci očí. Brzy bude zpět

Italský reprezentant Mario Balotelli má za sebou úspěšnou operaci očí. Útočník Manchesteru City se menšímu zákroku podrobil v pondělí, o den dřív oproti původnímu plánu, protože se podle agentury AP chtěl vyhnout fotografům a reportérům čekajícím před klinikou v Brescii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele