Balotelli končí u Citizens a vrací se do Milána, dohodl se s AC

29.01.2013, 17:48
Aktuality
Milánské AC v posledních měsících velké hvězdy prodávalo, nyní také jednu získalo. Z Manchesteru City přichází italský reprezentační útočník Mario Balotelli, Rossoneri za něho zaplatí dvacet milionů eur a do Anglie mohou putovat ještě bonusové peníze závislé na hráčových výkonech a výsledcích klubu...

Milán celý přestup potvrdil na svém televizním kanálu, Balotelli se s AC dohodl na smlouvě platné na čtyři a půl roku, zítra ho pak čeká zdravotní prohlídka.

22letý útočník se může těšit na ne zrovna přívětivé přijetí modročerné poloviny v Milána, v minulosti totiž hrával za konkurenční Inter, z něhož před dvěma a půl roky přestoupil k aktuálnímu anglickému mistrovi.

Balotelli si během své stále poměrně krátké kariéry vysloužil nálepku problémového hráče a po Josém Mourinhovi ho nezvládl ukočírovat ani Roberto Mancini. Ten se s ním na začátku ledna na jednom z tréninků dokonce popral.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (644)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele