Balotelli po první trefě v PL děkoval všem, kteří mu věřili

Pořádná rána možná byla včera před jedenáctou hodinou slyšet v okolí stadionu Anfield Road. Liverpool zde v Premier League hostil Tottenham a vyhrál 3:2, vítězný gól dal Mario Balotelli, který tak zaznamenal svou vůbec první ligovou trefu v dresu Reds...

Přestupové tajemství: Proč je Balotelli stejně drahý jako Sánchez

S příchodem nového roku se tradičně rozbíhá nekonečný kolovrátek spekulací o lednových nákupech. Padají částky v řádech jednotek až desítek milionů liber, ale kluby přitom až tolik nezajímá, za kolik hráče kupují. Takový Sánchez stál Arsenal přes třicet milionů, Balotelli Liverpool ani zdaleka ne dvacet, ale přitom je jejich aktuální cena velice podobná. Kde je zakopaný pes?

Balotelli dostal za příspěvek na Instagramu distanc a pokutu

Liverpoolský útočník Mario Balotelli dostal od anglické Fotbalové asociace zákaz startu v jednom zápase a pokutu 25.000 liber (880.000 korun - pozn. red.) za nevhodný komentář na sociální síti. Navíc musí italský reprezentant absolvovat vzdělávací kurz.

Balotelli se trápí, kabina Liverpoolu mu nepřestává věřit

Liverpoolu se v sedmém a osmém kole anglické Premier League povedlo získat plný počet bodů, v uplynulém týdnu ovšem tak úspěšný už nebyl a ani v jednom z odehraných duelů nedal gól. Reds se neprosadili proti Realu Madrid a Hullu a své osobní trápení tak prohloubil i Mario Balotelli...

Balotelli naštval Rodgerse poločasovou výměnou dresu

Kontroverzní fotbalista Liverpoolu Mario Balotelli předvedl ve středečním utkání Ligy mistrů s Realem Madrid další ze svých pověstných "úletů". Italský útočník naštval manažera Brendana Rodgerse tím, že si v poločase při cestě ze hřiště do kabin vyměnil dres se soupeřovým obránce Pepem.

Kouč Prandelli se podle Balotelliho nechoval na MS jako chlap

Mario Balotelli ostře zkritizoval bývalého trenéra národního týmu Cesara Prandelliho za jeho chování na mistrovství světa v Brazílii. Podle reprezentačního útočníka se kouč nechoval jako chlap, když ho kritizoval v médiích.

Liverpool dokončil příchod italského útočníka Balotelliho

Mario Balotelli se dnes podle očekávání stal posilou Liverpoolu. Anglický vicemistr získal italského reprezentanta z AC Milán a podepsal s ním víceletý kontrakt. Přestupová částka zveřejněna nebyla, podle nepotvrzených informací ale čtyřiadvacetiletý útočník stál Reds dvacet milionů eur...

Odchod Balotelliho nám pomůže, věří Inzaghi

Mario Balotelli má z AC Milán namířeno do Liverpoolu, Rossoneri tím na jednu stranu přijdou o svoji oporu a rozdílového hráče, ovšem nový milánský kouč Filippo Inzaghi věří, že se po odchodu kontroverzního útočníka zlepší týmový duch a hlad po úspěchu.

Liverpool pracuje na příchodu útočníka Balotelliho z AC Milán

Kontroverzní útočník Mario Balotelli by se mohl po roce a půl vrátit do Anglie. AC Milán podle své klubové televize jedná o přestupu čtyřiadvacetiletého fotbalisty do Liverpoolu. V letech 2010 až 2013 Balotelli působil v Manchesteru City.

Prandelli má strach z dopisů a zastal se Balotelliho

Bývalý trenér Itálie Cesare Prandelli s rodinou dostali po neúspěšném vystoupení reprezentace na mistrovství světa několik výhrůžných dopisů. Šestapadesátiletý kouč, který po vyřazení v základní skupině odstoupil z funkce, o tom informoval na tiskové konferenci, kde byl představen jako nový kouč Galatasaraye.

De Rossi zkritizoval Balotelliho, ten má prý svědomí čisté

Jeden z nejzkušenějších italských reprezentantů Daniele De Rossi po vyřazení "Azzurri" z mistrovství světa nepřímo zkritizoval Maria Balotelliho. Jihoevropský tým, který po úterní prohře 0:1 s Uruguayí nepostoupil ze základní skupiny, potřebuje podle záložníka AS Řím skutečné fotbalisty.

Arsenal chce Balotelliho, prý nabídne 25 milionů liber

Vedení Arsenalu opět usiluje o získání italského útočníka Maria Balotelliho. Za třiadvacetiletého hráče AC Milán s ghanskými kořeny, jenž za svou kariéru stihl už celou řadu výstřelků a zbytečných červených karet, jsou "Gunners" podle britského tisku připraveni zaplatit 25 milionů liber.

Seedorf registruje zlepšení a chválí Balotelliho

Někdejší vynikající hráč Clarence Seedorf má za sebou prvních pár relativně úspěšných týdnů v nové roli trenéra. AC Milán pod ním dosud prohrálo všehovšudy dvakrát ze šesti zápasů, zatímco na poli individualit řádí nezadržitelný Balotelli...

Milánský útočník Balotelli po vystřídání plakal na lavičce

V slzách sledoval Mario Balotelli konec sobotního zápasu, v němž jeho AC Milán podlehl Neapoli 1:3. Italský útočník se rozplakal na lavičce poté, co ho trenér Clarence Seedorf v 73. minutě vystřídal. Jeho slabý výkon na hřišti byl už nějakou dobu terčem pískotu a hučení milánských fanoušků.

Balotelli nikam nejde, popřeli spekulace Galliani a Raiola

AC Milán zažívá složitou sezónu a stále se trápí až ve druhé polovině tabulky, jeho fanoušci se ale nemusí obávat odchodu Maria Balotelliho. O tom, že mladý útočník touží opustit San Siro, včera informovala některá média, tyto spekulace ale následně popřeli Adriano Galliani a Mino Raiola...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele