Hamšík v případě zisku titulu shodí účes

12.08.2015, 17:55
Aktuality
Odvážny plán a sľub. Slovenský reprezentant Marek Hamšík pred začiatkom nového ročníka Serie A vyhlásil, že v prípade zisku scudetta Neapolom pôjde jeho číro na hlave dole. Partenopei musia podľa neho mieriť vysoko, ale zároveň sa musia aj zlepšiť.

Talianska Seria A začína prvými zápasmi už o 10 dní. Doň vstúpi SSC Neapol v dueli s US Sassuolo aj s Hamšíkom v zostave. Ten sa vyjadrením pred začiatkom postaral o diskusiu, v prípade zisku Scudetta totiž sľúbil zhodiť číro na hlave. "Ak vyhráme scudetto, zhodím to číro. To mi verte!" povedal podľa sport.sk Hamšík.

Neapolu to v minulej sezóne nešlo podľa predstáv, ich tréner Rafael Benitez však šokujúco zamieril ešte na lepšie miestečko a po novom, ako je známe, trénuje Real Madrid. Viac priestoru na ihrisku by teda mohol dostávať aj sám Hamšík, ktorého Španiel celý ročník nepochopiteľne prehliadal. Slovák je ale pripravený so spoluhráčmi zabojovať o titul.

"Neapol je veľký klub, ktorý musí mieriť vysoko. My a titul? Netrúfam si povedať, čo by sa stalo v Neapole, ak by sme vyhrali niečo tak dôležité! Ak by sa tak stalo, som pripravený dať 'hrebeň' dolu. Ak však chceme titul, musíme sa zlepšiť. Kandidátov nascudetto bude samozrejme viac, podľa mňa môže byť v hre šesť až sedem tímov, medzi nimi sme aj my. Neapol môže hrať s každým. Verím, že táto sezóna bude mimoriadna," dodal Hamšík pre sport.sk.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (11)

Přidat komentář
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj to jsem se lekl

Reagovat
Zark

Hudačko pls

Reagovat
Pettirosso

To, ze se mu to jednoj povedlo pred finale coppy neznamena, ze to bude stacit na celou ligu

Reagovat
Mr.Jindros

Tak to bude strašit ještě dlouho.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Som zvedavý na plešatého kohúta

Reagovat
smazaný uživatel

To se bat nemusi

Reagovat
Inter Eterno Amore

to ako Maicon povedal pred sezónou 2009-10, že ak nevyhraje LM tak odíde z Interu

Reagovat
Woods

tento rok by tych 20 golov dat mohol ... ak bol schopny ich dat 14 a to nekopal ani penalty ktore kope ten dreveny fas ... navyse ho tucniak stale striedal ....

podla mna sanca ze da 20 golov je vysoka a potom uz nema daleko k tomu aby bol najlepsim strelcom SSC v historii

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Asi nevieš, že Sarri ho chce stavať do stredu poľa namiesto podhrota ktorého hrával roky predtým. Ak dá 10tku, tak môže byť nadmieru spokojný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele