Další články

Bývalý reprezentant Vácha prodloužil ve Spartě smlouvu

Bývalý reprezentant Lukáš Vácha zůstává ve Spartě. Jednatřicetiletý záložník podepsal s letenským klubem novou smlouvu do konce června příštího roku. V lize nastoupil Vácha naposledy předloni. V současnosti je kapitánem sparťanské rezervy ve třetí nejvyšší soutěži ČFL.

Vácha prodloužil se Spartou smlouvu do června 2020

Záložník Lukáš Vácha bude i nadále působit ve Spartě. Letenský klub dnes na svých internetových stránkách informoval o tom, že s devětadvacetiletým středopolařem a osminásobným českým reprezentantem podepsal novou smlouvu do konce června 2020.

Biabiany a Vácha se znovu zapojí do tréninku A-týmu Sparty

Záložníci Sparty Jonathan Biabiany a Lukáš Vácha se znovu zapojí do tréninku A-týmu. S oběma fotbalisty nepočítal bývalý trenér Pražanů Andrea Stramaccioni, nový kouč Pavel Hapal jim chce dát šanci.

Vácha prodloužil smlouvu se Spartou a odešel hostovat do Liberce

Záložník Lukáš Vácha prodloužil s pražskou Spartou smlouvu do konce roku 2018. Podzim však osmadvacetiletý fotbalista stráví na hostování v Liberci, kde už dříve působil. Vácha byl podle deníku Sport minulý týden s okamžitou platností vyřazen z kádru Sparty, protože už s ním nový trenér Andrea Stramaccioni nepočítal.

Vácha skončil ve Spartě a hledá si nové angažmá

Záložník Lukáš Vácha byl podle deníku Sport s okamžitou platností vyřazen z kádru Sparty a může si hledat nové angažmá. Italský trenér Pražanů Andrea Stramaccioni přestal s osminásobným reprezentantem počítat pár dnů po sobotním utkání s Brnem (0:2), v němž Vácha poprvé po dlouhém zranění nastoupil v základní sestavě.

Vácha bude Spartě chybět čtyři až šest týdnů

Sparťanský záložník Lukáš Vácha nestihne kvůli zranění ze soustředění v Rakousku start nové sezony, do které letenský tým vstoupí za 14 dní předkolem Evropské ligy. Lékařské vyšetření sice vyloučilo poškození zkříženého vazu v koleni, i tak ale bude osmadvacetiletý středopolař mimo hru čtyři až šest týdnů.

Zranění Vácha a Néstor odjeli ze soustředění Sparty

Soustředění pražské Sparty v rakouském Bad Häringu opustili záložníci Lukáš Vácha a Néstor Albiach. Kvůli zdravotním potížím se oba hráči vrátili do Prahy, kde absolvují podrobné vyšetření.

Váchu velké změny ve Spartě překvapily

Velké změny ve Spartě záložníka Lukáše Váchu překvapily. Příchod italského trenéra Andrey Stramaccioniho a posil ze zahraničí však považuje za možnost, jak si čeští hráči můžou vyzkoušet mezinárodní atmosféru, která by je čekala po přestupu do ciziny.

Máme dost vlastních starostí, sérii s Plzní neřešíme, řekl Vácha

Sparťané prohráli posledních pět zápasů s Plzní, podle záložníka Lukáše Váchy je však černá série s obhájcem titulu to poslední, na co by před nedělním utkáním s Viktorií mysleli. Letenský celek má totiž dost vlastních starostí.

S takovým výkonem je před námi světlý zítřek, věří sparťan Vácha

Ačkoli sparťané neudrželi v ligovém derby se Slavií těsné vedení a v Edenu remizovali 1:1, podle záložníka Lukáše Váchy svým výkonem naznačili, že jsou na správné cestě z krize. Musí to však potvrdit i v dalších zápasech.

Vácha se na vyloučení nechtěl vymlouvat

Záložník Lukáš Vácha se po debaklu 0:4 v Rostově nechtěl vymlouvat na vyloučení záložníka Tiémoka Konatého. Fotbalisté Sparty podle něj měli v úvodním utkání druhého kola Evropské ligy hrát i v oslabení mnohem aktivněji.

Nejhorší možný los, řekl k Rostovu Vácha

Žádné velké nadšení po losu druhého kola Evropské ligy mezi Sparťany nezavládlo. Letenský celek v únoru nastoupí proti Rostovu a záložník Lukáš Vácha v rozhovoru pro klubový web dokonce prohlásil, že jde o nejhorší možný los.

Spartě bude kvůli operaci kolena chybět záložník Vácha

Sparta se bude muset nějakou dobu obejít bez záložníka Lukáše Váchy. Osminásobný český reprezentant se koncem minulého týdne podrobil operaci kolena, které si poranil v utkání Evropské ligy v Southamptonu. Letenský klub o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Vácha se před playoff informoval u Kadlece

Záložník Lukáš Vácha před úvodním utkáním play off Evropské ligy sbíral informace o soupeři i u bývalého spoluhráče Václava Kadlece. Podle útočník Midtjyllandu, jenž si proti Sönderjyske zahrál, čeká fotbalisty Sparty nenápadný tým, který se od první minuty snaží kouskovat hru a spoléhá se na standardní situace včetně dlouhých autů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele