Naděje umírá poslední, nevzdává boj o titul sparťan Vácha

Sparťan Lukáš Vácha si představoval, že zažije mnohem vydařenější návrat do Liberce, odkud v zimě přestoupil na Letnou. V dresu pražského klubu pod Ještědem neuspěl a musel překousnout porážku 0:2, která jeho týmu výrazně zkomplikovala boj o titul.

Vácha má ve Spartě sen zvednout mistrovský pohár jako v Liberci

Loni v květnu se záložník Lukáš Vácha namlsal, když jako jeden z tahounů pomohl Liberci k mistrovskému titulu. Před jarní částí sezony sní o tom, že opojné pocity zažije také se Spartou, kam v lednu přišel jako velká posila. Na soustředění ve Františkových Lázních chce nabrat dost energie, kterou chce sršet na hřišti v jarních odvetách.

Vácha už podepsal na Spartě smlouvu, dostal dres s číslem šest

Lukáš Vácha už definitivně patří Spartě, kam přestoupil z mistrovského Liberce. S letenským celkem dnes podepsal smlouvu na 3,5 roku a poprvé se zapojil do tréninku na Strahově. Nastupovat bude v dresu s číslem šest, které mu přenechal Tomáš Přikryl.

Sparta získala Váchu, do Liberce jdou Pavelka a Frýdek

Sparta získala ze Slovanu Liberec záložníka Lukáše Váchu. Kluby už se na jeho přestupu dohodly a hráč ve středu podepíše s letenským celkem smlouvu na 3,5 roku a zapojí se do tréninku. Součástí dohody je i kompenzace v podobě Davida Pavelky a Martina Frýdka, kteří přestupují do Liberce.

Se Spartou se připravuje Bednář, Pražané chtějí i Lafatu s Váchou

S fotbalisty pražské Sparty začal ode dneška na startu zimní přípravy trénovat i bývalý reprezentační útočník Roman Bednář, který naposledy působil v tureckém Sivassporu. Hráč se zkušenostmi z anglické Premier League a skotské nejvyšší soutěže do aktuálně třetího týmu prvoligové tabulky přichází na zkoušku.

Sparta se dohodla s Váchou, čeká na souhlas Liberce

Záložník Lukáš Vácha se už dohodl s pražskou Spartou na podmínkách vzájemné spolupráce. Jeden z nejžádanějších hráčů české ligy by se tak mohl stát první výraznou zimní posilou letenského týmu. O Váchu přitom měla eminentní zájem také Plzeň, úhlavní rival Sparty a aktuální lídr české ligy.

Liberecký záložník Vácha by mohl odejít do Sparty

Záložník Lukáš Vácha by mohl odejít z Liberce a stát se první zimní posilou Sparty, kterou ještě dnes čeká poslední utkání roku v Evropské lize v Bilbau. Vedení letenského klubu už deklarovalo zájem Váchu získat, nyní musí přesvědčit zástupce Liberce.

Zlý muž Vácha: Za dvě červené ve třech zápasech nejsem rád

Tři ligové zápasy během října a hned dvě vyloučení. Liberecký Lukáš Vácha dál nechtěně potvrzuje své dlouhodobé postavení mezi nejtrestanějšími hráči nejvyšší soutěže. Zatímco před třemi týdny nedohrál utkání v Brně, včera po druhé žluté kartě v samém závěru předčasně opustil duel na půdě pražské Sparty.

Šilhavý: Hráči ukázali charakter, udrželi jsme postupovou naději

Liberecký trenér Jaroslav Šilhavý ocenil, že jeho svěřenci za nepříznivého stavu 0:2 povedeným závěrem dokázali v úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy vybojovat s Dněpropetrovskem remízu 2:2. Výsledek podle něj Slovan před odvetou na hřišti soupeře nechal ve hře o postup.

Vácha: Musíme se rychle otřepat a zvládnout odvetu Ligy mistrů

Libereckého Lukáše Váchu mrzelo, že Slovan po květnovém zisku titulu nevyhrál další trofej a ve včerejším Superpoháru doma podlehl Olomouci 0:2. Záložník Slovanu ale věří, že se tým z porážky rychle otřepe a zvládne úterní odvetu druhého předkola Ligy mistrů v Karagandě, kde bude hájit náskok 1:0 z domácího zápasu.

Libereckého Váchu rozladil výkon rozhodčího

Liberečtí fotbalisté byli po prohře 1:3 v ligovém šlágru se Spartou a pádu na druhé místo v tabulce zklamání nejen z výsledku, ale rozladil je také výkon rozhodčího Radka Příhody. Záložník Lukáš Vácha sudímu vyčítal, že nepotrestal některé surové zákroky hostujících hráčů, a také se mu nelíbila situace před prvním gólem Pražanů. Sparťané podle něj rozehráli přímý kop, který vyústil ve vedoucí trefu, úplně jinde, než kde došlo k faulu.

Liberecký Vácha by mohl odejít do francouzského Évianu

O libereckého záložníka Lukáše Váchu má zájem francouzský prvoligový celek Évian Thonon Gaillard. Bronzový medailista z nedávného evropského šampionátu jednadvacítek v pátek absolvuje s nováčkem Ligue 1 tréninkovou jednotku a podstoupí v klubu předběžnou lékařskou prohlídku.

Zlomený Vácha: Beru to na sebe, sen o olympiádě jsem zmařil já

Žádné výmluvy, žádné vytáčky. Záložník fotbalové jednadvacítky Lukáš Vácha sám sebe označil za hlavního viníka toho, že se mladí čeští fotbalisté přes Bělorusko nezvládli kvalifikovat na příští olympiádu. Váchu prý bude dlouho strašit ve vzpomínkách jeho klíčový zkrat ze 75. minuty...

Vácha: Bronzovým medailím chceme dodat olympijský lesk

Bronzovou medaili z evropského šampionátu už má záložník jednadvacítky Lukáš Vácha jistou, ale kdyby k ní nepřidal pečeť v podobě postupu na olympiádu, odjížděl by z Dánska zklamaný. Liberecký univerzál si proto nechce připustit, že by "lvíčata" v sobotu v Aalborgu nezvládla svůj poslední zápas na ME proti Bělorusku.

Baník zatím posílí Vácha ze Slavie, chce i Loučku z Jablonce

Už bez dvou podzimních opor Václava Svěrkoše a Tomáše Galáska začali zimní přípravu fotbalisté Baníku Ostrava. V šestadvacetičlenném kádru zatím nejsou posily, ale už v úterý by se k mužstvu měl připojit pravý obránce Lukáš Vácha, který jarní část sezony na Bazalech stráví pravděpodobně na hostování ze Slavie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele