Zranění Vácha a Néstor odjeli ze soustředění Sparty

11.07.2017, 08:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (308)

Přidat komentář
Puskas

Tak Váchovi to vadit moc nebude, pořídí si nějakou fešnou ortézu, aby ladila, a bude v pohodě.

Reagovat
ttopi

Ortézu pomatlanou gelem na vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

super vtípek.. kolik ti je 6?

Reagovat
ttopi

Ale notak. Trochu nadhledu

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že mu to vadit bude, nebude vidět ta jeho fešná kérka.

Reagovat
didosh

Reagovat
Puskas

naskenuje si to na ni:)

Reagovat
forma

Reagovat
db18

A nepřetáhne přes ní legíny...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Váchu by to mohlo být rozloučení se základní sestavou možná i se Spartou. A to je pozitivní.

Reagovat
czech_mira

z čeho tak soudíš? já jsem žádné indicie o jeho odchodu nezaznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vubec kamo. sparta vachu jeste potrebuje.

http://imgur.com/a/Wgs2X

Reagovat
Lexi Belle

Co to je twl

Reagovat
negrles

WTF

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

tos postoval i na jine stranky nebo jen z tadyma ti prijde 1000 zhlednuti?

Reagovat
Radikal

to těžko, po odchodu Dočkala je Vácha mozkem hry Sparty

Reagovat
Kang & Kodos

Vácha? Mozkem?

Reagovat
samson192

Vácha s mozkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak... Použít slova "Vácha" a "mozek" v jedné větě?

Reagovat
smazaný uživatel

To jde jednoduše: Vácha nemá mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Vácha je spíš tiskový mluvčí Sparty.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Takže podle deníku sport i Mádla budeme shánět náhradu, což je pozitivní. Rozdíl je akorát v tom, že zatímco Mádl píše o přímé náhradě na post Váchy, tak deník sport zas o "desítce", což by bylo ideálnější.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli to nejsou uplny kreteni, tak musi prijit kreativni zaloznik, na DZ mame moznosti dost

Reagovat
smazaný uživatel

Už úplně vidím, jak tam bude strašit Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole.. to uz bych tam radsi dal Christiana

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Pustite desitku k nam a pak brecite, ze zadnou nemate a ze nejaka musi prijit.

Navic koho byste si jako desitku predstavovali? V lize zadna neni, takze nekoho ze zahranici?

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák je labilní průměrný vypatlaný krypl, takže už jednou provždy pochop, že ten nám chybět nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To si jeste povime

Reagovat
smazaný uživatel

A nic na mém tvrzení nezmění ani to, že se u vás případně chytne. Každý hráč říká, že tlak ve Spartě je úplně jiný než jinde, Čermák to neustál, takže už z toho pohledu je labilní a průměrný, že je vypatlaný, to snad vidí každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Cermak u vas nedostal poradnou sanci. Prestan si neco nalhavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, loni 21 zápasů, přes 1100 minut ( byl taky zraněnej ) a zhruba z toho bylo 1000 minut naprosté utrpění, takže smůla. Ten hype kolem něj je směšnej a trapnej. Krom jednoho gólu Bohemce nepředvedl nic. Bilance 1+0, nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zase nutnu uznat, že tu pořádnou šanci opravdu nedostal (nebo se k ní nedostal). Kolik z těch zápasů odehrál v kuse? Buď s ním cvičil Ščasný, nebo byl zraněný případně nemocný. Imho odehrál v kuse jen začátek jara a pak už to stálo za hovno. Absolutně se to nedá srovnávat s tím, kolik šancí tu dostal třeba Kolář.

V Hradci, MB i "21" byl hodně dobrý, ptal bych se, proč se mu nedařilo ve Spartě, což mi přijde jako hlubší problém - tohle zapracovávání 'produktů Strahova' se nám opravdu moc nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si samozřejmě nemyslím, že je to špatný hráč, pro ligu bude nadprůměrný, pro nás byl ale výkony podprůměrný, proč?

Na to mám svůj názor. Mnoho hráčů hraje v jiných ligových týmech dobře, ale u nás vyhoří. Já si osobně myslím, že je to ze 3 důvodů:

1) tlak - hráči prostě nejsou připraveni na to, že musí vyhrát každý zápas, jinak bude zle. Fanoušci pískají, když se nehraje dobře, novináři je hodnotí jako špatné investice, vedení na hráče tlačí, trenér, který má nůž na krku na ně tlačí. Výhra je samozřejmost, prohra je ostudou.

2) styl hry - Zatímco v různých týmech jako MB, Liberec atd se nestává příliš často, že soupeř hraje agresivně na 100% nebo jen tvrdě brání atd, takže v těchto týmech je celkem snadné vyniknout, zatimco ve Spartě nemá hráč ani chvíli času a prostoru, vše musí řešit rychle, kvalitně, jinak ztratí míč, neboť soupeři proti nám hrají na absolutní maximum, žádný prostor, zdlouhavý čas na rozehrávku a zpracování. Ne každý hráč tohle zvládne. V Bolce a spol si hraješ celkem bez tlaku se soupeři otevřenou partii. Přestupem k nám se nakonec ukáže, ze to s tou kvalitou hráče tak horké nebude.

3) hlava - Hráči často získávají dojem, že když jsou ve Spartě, tak jsou mistři světa, nemusí už nikomu nic dokazovat, soupeři se z nich mají automaticky posrat a proč se snažit ještě zlepšovat, když i u nás si vydělá peněz dost. Nulová bojovnost, soustředěnost proti slabým týmům, vždyť oni se porazí přeci sami.

Tohle jsou podle mě hlavní 3 body, proč to jinde jde a u nás ne, pokud máš jiný názor, můžeš ho rozepsat. Čermák je podle mě kombinací prvních 2 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

A s tou hlavou to u něho taky není dvakrát slavné ...

Reagovat
smazaný uživatel

1) cermak je sebevedomej frajer. ukazoval svy myslenky akorat se nestret s myslenkama tech vostatnich kriplu kery zivite. takovej nestor... koupite spanela treti jakosti z cesky ligy misto toho abyste nekoho dovedli ze segundy... nerikam nic.

2) presne takhle hrala jaro sparta. jako ty slabsi. nic se vod ni necekalo tak betonovala co to slo proti tymum ze stredu tabulky. to neni fotbal pro cermaka.

3) cermak chtel a chce proto sel do plzne.

4) cermak vas pod skutecnym panem trenerem sestreli a az ho budete chtit vodkoupit zpatky tak vas pojebe podruhy.

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák je sebevědomý frajer a proto do rozhovoru někdy v březnu prakticky přiznal, že mu sebevědomí chybí, tak to se ti moc nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tobe by nekleslo sebevedomi kdyby u tebe v praci byli vic vodmenovany a chvaleny naprosty prumeraci? malo premejlis v souvislostech. schickovo neprodlouzeni aka lafata n julis powa... saga konateho kerej udajne jako jedinej nedostal vodmenu za jarni tazeni el v podobe novy kary a jadro tymu ho melo jako fackovaciho panaka... ta havarka byla jenom vyusteni vopravneny frustrace mladyho talentovanyho kluka a by the way v plzni uz se zase usmiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on o tom mluvil v době, kdy hrál v základu a měl nahradit Dočkala (začátek jara), takže to mi přišlo dost mimo. Havárka nebylo vyústění žádný frustrace, co jsem tak slyšel, tak měl občas k alkoholu docela blízko. Tobě připadá divný, že ho kritizujeme, mně zas, že se tady chválí někdo, kdo u nás hrál naprostý hovno. Že někdo hraje dobře v Bolce neznamená, že tak bude hrát všude, tak to prostě je. Už mě nebaví číst o tom, jak je každý mladý reprezentant automaticky výborný hráč a hráč pro Spartu. Např na Trávníka by si během jara skoro nikdo nevzpomněl, ale dal gól Itálii, tak by ho hned každý tahal do týmu. Šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

okay tvuj nazor. muj nazor je zas ten ze na mladocha (na cesky pomery) nemuzes hodit v jeho prvni sezone celou tihu vobzvlast na takovym postu a po udajnym "hovnu" ho hned vodepsat. schvalne dejte na "10" nekoho jinyho z ty vasi slavny akademie nebo ligy a co tam predvede. hovno na druhou. ale u nas je to pomalu to samy. barak strilel prihraval vymejslel a kdyz prisly mensi vykyvy tak plno slavistu zaclo psat ze na to nema. pritom vykyvy formy sou v tomhle veku normalni i u daleko lepsich frajeru. kazdej expert ti rekne ze se na hrace musis koukat komplexne a podle me sou jak cermak tak barak to nejlepsi co ceskej fotbal momentalne stvoril na poli strednich ofenzivnich zalozniku. jak rikam - ver tomu ze vas vrba zesmesni.

travnika sem narozdil vod jinejch vzdycky hatoval. hrac akorat pro ligu. takovej lepsi hruby z baniku.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák je pomalý hovno, který potřebuje na fotbal čas. Před 20 lety by byl možná dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl výkyvy, tak neřeknu nic, jenže on byl strašnej od začátku do konce. A my nemůžeme čekat x let, než se třeba chytne. Takovej Sáček dostal šanci, chytil jí a hraje pořád. Čermák dostal šanci, vyhořel, tak je pryč. To je fotbal. Dočkal měl stejné spoluhráče a i tak sbíral góly a asistence. Ano, Čermák je mladší a ještě nevyzrálejší, takže se stejný přínos čekat nemohl, ale on neměl přínos absolutně žádný. A to pod 3 různými trenéry. Takže to svádět jen na ně je hloupost. Pro mě za mě, ať se v Plzni chytne, ve 4-2-3-1 na desítce se mu bude třeba dařit, to ale neznamená, že jako krach u nás můžeme my. Kvalitní hráč s ambicemi na zahraniční soutěže se musí přizpůsobit týmu a ne, aby se hra a rozestavení přizpůsobovali jemu. Čermák je strašně pomalej, což je mimochodem v dnešní době a hlavně v jeho věku docela problém.

Reagovat
smazaný uživatel

*že za jeho krach

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za tvůj názor.

Já bych si dovolil trošičku oponovat tím, že Čermák je ve Spartě snad od svých čtyř let (nemluvíme tedy o hráči, který hrál od mala např. v Hradci, Zlíně a pak přišel do nového prostředí, kde je ten tlak úplně jinde). Pokud je opravdu kombinací těch dvou bodů (i třetího bodu), tak je chyba určitě i v mládežnické sekci Sparty, protože by na tohle měli by připravováni, případně by u nich měli být ty 'vady' identifikovány a měla by tu být snaha je odstranit. Ale to je zase otázka toho, jakou má vlastně roli Strahov ve Spartě. Připravuje hráče pro ligu, reprezentaci nebo pro Spartu? To je ta věc, která mi tu totiž chybí. Imho není ve Spartě jasná vize a proto i odchovanci, kteří jsou ve Spartě tak dlouho, od dětství, v ní 'pohoří'. Nebo takhle. Možná ta vize je jasná, jen není nikým komunikována, což je chyba. Pokud je totiž hlavní rolí Strahova vychovávat hráče pro ligu, tak je jeho úspěšnost parádní!

Aby se Čermák mohl v tomhle ohledu soudit, musel by v áčku strávit více, než jen jednu sezónu plnou zranění a totálního chaosu ve Spartě, který nezvládali ani daleko zkušenější hráči. Toť můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

za posledni vodstavec kterej bude asi tim klicovym.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jsem v několika rozhovorech trenérů Sparty postřehl, že v mládeži chtějí jen vítězné typy, kteří budou zvládat tlak. Těžko říct jak dlouho se i na tohle hledí.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu bodu cislo jedna - ten tlak je u nas naprosto stejnej. Hodnoti se prestupy jako provar, kazdej zapas musime vyhrat. A presto tenhle tlak u nas hraci zvladaji a u vas ne.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

here we go again

Reagovat
smazaný uživatel

Ne u vás fakt stejnej tlak není.

Reagovat
bobis21

prosím, řekni mi že tomu nevěříš

Reagovat
Spalovač šancí

To jsme viděli na jaře, jak Plzeňáci tlak zvládli ...

Reagovat
r.mrazik

ale no tak

Reagovat
Bex5

Sorry,ten tlak je ve Sparte daleko vetsi,i proto mozna Cermak zatim v ACS neobstal. Ale ono je to dany i urcitou na silu tlacenou pozici hegemona ceskyho fotbalu. Na takovou situaci,klub a atmosferu v nem aby meli vlastniho cvokare. Ale v Plzni je samozrejme taky tlak jak svine,to zas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ty mas nakej osobni problem? nebo proc mas problem priznat nakej problem u hrace/vedeni Sparty? ne jenom ted, ale furt je branis i kdyz je zjevny, ze tam nakej problem treba je.. nejmenujes se Kotalik?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že bych měl osobní problém, a nepřijde mi, že bych si neuměl přiznat problém u hráče/vedení Sparty, zvláště když v tom příspěvku, na který reaguješ, kritizuji neschopnost Sparty zapracovat hráče ze své vlastní líhně do jejího kádru, která je imho hlavně zapříčiněná tím, že vedení neví, co chce, ale klidně si to mysli.

A Kotalík se nejmenuji.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Co je škoda? Že nejsem Kotalík?

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdo cermaka ved si uvedom...

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal u nás pořádnou šanci. Přestaň si něco nalhávat ty.

Reagovat
smazaný uživatel

A dostal sanci na tom miste na kterym ma prednosti? Ja myslim, ze ne ze to spsi lepil, kde to slo, nechapu totiz, ze v Bolce hral dobre a v U21, jen Sparta ho podle mě nestavěla kam měla a začalo to už u Ščasnyho..ten když řekl, že Rosickej bude pro něj skvělá 6ka tak jsem si řikal, že tohle už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ve Spartě ho stavěli tam kam měli. Chyba je v Čermákovi. V Bolce hrál i křídlo a šlo mu to. V tom to není. Prostě na Spartu nemá psychicky. Sám Čermák v několika rozhovorech řekl, že mu vadí ten velkej tlak na něho.

Reagovat
smazaný uživatel

dokcala v cine taky stavej tam kam maj. u spoluhracu wongu problem neni? hraje picu protoze je pica?

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal ve Spartě jasně ukázal, že tlak zvládá. Čermák ne. V Henanu na Dočkala určitě nebude větší tlak než ve Spartě. Nevím jestli jsi viděl nějákej zápas Henanu. Pokud ano, tak bys věděl co mu tam hraje za čongy a zbytečně bys tady nepičoval.

Reagovat
smazaný uživatel

tady ale nejde vo dokcala ale vo princip. dockcal hraje picu protoze ma kolem sebe tragedy. cermak hral picu protoze mel kolem sebe to samy v blede modrym. vsichni spartani na jare nadavali na zraneni slabouckej kadr slabej koucing ale jakmile de vo cermaka tak najednou vsechny tyhle faktory mizej a cermak je vinen ve vsech bodech vobzaloby.

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák ale byl bídnej jako většina, takže ano je vinen ve všech bodech obžaloby. A není samozřejmě jedinej. Ale o svých kvalitách nepřesvědčil. Šancí dostal dost.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale je z tebe cejtit nepohoda z predesly sezony a cermakuv vodchod do plzne. znas frazi vovsem pravdivou frazi kdyz se hrac sveze s tymem? ...

kdyz tady tak vo tom kecame - co takhle vyhodit i surala nebo kadlece? neni to u nich daleko vic namiste kdyz sou hotovejma hracema a pri pomeru plat / vykony sou daleko tristnejsima pripadama? argument ze se jednou vratej do bejvaly formy neberu kdyz je celej fotbal relativni.

Reagovat
smazaný uživatel

Šural nejlepší hráč Sparty na jaře. To sis nevybral zrovna nejlepšího hráče. Těžko říct jestli se Čermák svezl s týmem nebo měl na zlých výkonech podíl. Podle mě měl podíl. On byl ten hráč co měl tvořit. Po odchodu Dočkala na něm měla stát rozehrávka a on to totálně nezvládal.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme nekritizovali jen Čermáka. Ten mimochodem dostal nabídku na prodloužení, mohl bojovat o místo pod novým trenérem, ale radši utekl. Takže nevidím jediný důvod, proč bychom o jeho výkonech ve Spartě měli mluvit kladně.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim ale tohle sem ti naznacoval tim prvnim prispevkem ze je sparta prohnila zevnitr. tim ze sel vyhral i kdyz si to nemusis myslet.

Reagovat
didosh

Reagovat
Puskas

myslím, že bude

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, u nás nepředvedl snad jediný nadprůměrný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, Lafata je na ten post lepší

Reagovat
Greny

A kolik tam předvedl "kvalitnich vykonu plu perspektivní do budoucna"

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nepíše, ale mít tam Čermáka by vyšlo úplně na stejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimálně je mladší, takže má potenciál se ještě zlepšovat, narozdíl od Lafaty.

Reagovat
smazaný uživatel

Má, ale ne u nás. Byl špatný, nechtěl o místo v sestavě ani bojovat, takže nemělo smysl ho u nás držet.

Reagovat
smazaný uživatel

don quijote sisyfos...

Reagovat
Hokaido

Ale s dolarem nemá cenu se hádat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ty zraneni Nestora a Vachy sou teda dlouhodoby?

Reagovat
smazaný uživatel

U Nestora určitě, Vácha má dnes vyšetření, ale nevypadá to moc dobře.

Reagovat
Greny

Tak mesic a z toho bude pulroku

Reagovat
Posledni Kovboj

Vacha si poranil vajecniky, takze mozna jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

I kdyby ne, tak se Nestor stihne zranit znovu...

Reagovat
rufus

Že by se nám to zranění Váchy vyplatilo dokonce dvakrát?

Nebude hrát, což je pozitivní zpráva pro nás. Ačkoliv zranění mu teda nepřeju.

A hlavně by mohla přijít náhrada. Pokud to bude desítka, je to přesně řešení našeho problému. Pokud by přišel DM, nemusel by se přes něj potom už Vácha dostat zpátky do sestavy.

Pokud to klapne, je to jasná win-win situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Kodaň, Žilina, Panathinaikos - nezapomeneme.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Kodan, hnus zapas

Reagovat
Posledni Kovboj

taky me napad no

Reagovat
smazaný uživatel

No musí přijít desítka. Váchu by teď tak i tak zastoupili lépe Mareček se Sáčkem, takže by se do sestavy stejně nedostal a nemuseli bychom sledovat trápícího se Lafatu, který na desítce hrát nemůže a připadá mi vlastně úplně šílené, že se to vůbec někdy stalo.

Reagovat
guzman

Reagovat
rufus

To já se právě docela obávám, že Vácha by se do základu teď naopak dostal. I s tou bídnou formou, co momentálně má..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel to teď když se zranil...Že nebude nutné kupovat náhradu místo něj, protože Mareček/Sáček to odehrají bez problému.

Reagovat
j_mrazik

Win-win mínus 30mio situace.

Reagovat
smazaný uživatel

Its Droppa time

Reagovat
Greny

Husbauer navrat krale

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli by se mu povedlo Spartu zkrachovat..

Reagovat
smazaný uživatel

s Droppou by zkrachoval i Real

Reagovat
smazaný uživatel

Real by vypadol z ligy

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
andrew96
Reagovat
AnthonyR

Reagovat
Spalovač šancí

Nikdo nemá takové průnikové přihrávky jako Vácha. Jeho zranění je tedy velké oslabení ... pro soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Víme,že nutne potřebujeme tvůrce a začneme ho shánět v půlce soustředění..já si stejně myslím,že Strama na tu pozici počítá s Ben Chaimem..

Reagovat
Pablos

nebo si myslí, že on je ten tvůrce hry a hráči nemaj na hřišti co vymejšlet

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne, Ben Haim je typické křídlo.

Reagovat
Baronne

To spíš ten Plavšič ne?

Reagovat
pepinho2

To už spíš Plavsic, který tam občas hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl byc, ze spis Plavsic.

Reagovat
HorajzmAmmann

Snad s Kadlecem

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi ten Plavšič

Reagovat
smazaný uživatel

mozna Venca Kadlec, co ?

Reagovat
Spalovač šancí

Anebo všechno vsadí pouze na křídelní útoky. A střed zálohy bude sloužit výhradně k destrukci a záskoky za beky, kteří budou hrát riskantně dopředu ...

Reagovat
smazaný uživatel

neco podobnyho uz me taky napadlo no, ale proste se bojim, ze nakej ten "mozek" zalohy to chce.. hlavne proti tem betonarum u nas v lize

Reagovat
Baronne

Reagovat
r.mrazik

tam je proste ale nutnost,aby jim ty mice nekdo dobre do tech stran hazel...a to u nas nikdo neni

Reagovat
Spalovač šancí

Michal Kadlec dlouhým centrem

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

mozna extremne talentovanej sacek.

Reagovat
Kaspar

OT: zlin zacina uvazovat, ze pokdu jim nevyjde GvK tak by sli po Skodovi co se vratil z Norska

Reagovat
smazaný uživatel

Kolem GvK už je docela ticho, na čem se to zadrhlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni s repre Curacaa?

Reagovat
Greny

Hraje na Gold Cupu = navrat pred ligou, bez pripravy... s jeho fyzickou muze jit max zpet na SVL nebo do FNL treba na Zizkov

Reagovat
smazaný uživatel

plus ceka dite takze po sestinedeli bude dalsi tejdny vobjizdet pribuzny vod antil po holand.

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

GC je lepsi priprava nez cokoli na svete

Reagovat
ZB 07

prosím

Reagovat
C-M@ster

Však proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by mala ísť po Lobotkovi zatiaľ je okolo neho dosť veľké ticho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
REPLIKATOR

Néstor zase zraněný, kdo by to jenom kdy řekl

REPLIKATOR09.12.2016 20:49#

V každé sezoně odehrál max. půlku zápasů. Na marodku dobrá posila

http://www.eurofotbal.cz/clanky/sparta-ziskala-prvni-posilu-z-dukly-prisel-nestor-348690/?forum=1#forum

Reagovat
smazaný uživatel

bod pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Pošleš mi podpis plís?

Reagovat
Spalovač šancí

Jsi to přivolal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti kazit představu, že sis to myslel jen ty, ale to byla jedna z největších obav fanoušků Sparty, když přicházel.

Reagovat
Pablos

Nějaké tipy na sezónu ??

Za mě:

1. Plzeň

2. Sparta

3. Slavia

4. Teplice

5. Liberec

6. Mladá Boleslav

7. Zlín

8. Dukla Praha

9. Jablonec

10. Baník Ostrava

11. Slovácko

12. Karviná

13. Brno

14. Olomouc

15. Bohemians

16. Jihlava

Král střelců: Škoda (Slavia)

Postup do první ligy: České Budějovice, Opava

Překvapení sezóny: Mladá Boleslav účast v základní skupině EL

První odvolaný trenér: paradoxně Svědík (Mladá Boleslav)

Reagovat
HorajzmAmmann

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzen

4. Mladá Boleslav

5. Teplice

6. Baník Ostrava

7. Liberec

8. Zlín

9. Jablonec

10. Slovácko

11. Olomouc

12. Karviná

13. Brno

14. Dukla

15. Bohemians

16. Jihlava

Reagovat
meno

Baník

Reagovat
HorajzmAmmann

jako by ty týmy od 7. do 12. místa byly úplně někde jinde, že? Věřím, že o tu šestku zabojujou

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Přesně, za tou první pětkou (Sparta, Slavie, Plzeň, Bolka a dle mě Zlín) to může dopadnout jakkoliv.

Reagovat
HorajzmAmmann

když se kouknu kdo tam byl v předchozích sezonach (Příbram, Slovácko, Brno, Zlín, ...) tak tak může skončit fakt každý kdo chytne nějakou formu na půl sezony. A samozřejmě jako fanoušek tam tipuju Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice a asi i ten Liberec jsou úplně jinde než Baník.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

To naštěstí jsou a pěkně daleko, bydlet někde poblíž, tak si jdu z toho jejich přízvuku hodit mašli, pokud bych dřív neumřel nudou na čekání než konečně dořeknou to co chtějí!

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chlupatá máma

Tady žádnej přízvuk ani dialekt není, ostravsky čuraku.

Reagovat
meno

Liberec i Zlín jinde jsou. Karviná taky bude mnohem líp a Gablonz má Pištu

Reagovat
meno

Slavia

Sparta

Plzeň

Zlín

Teplice

Mladá

Liberec

Karviná

Dukla

Jablonec

Bohemka

Slovácko

Olmík

Baník

Jihlava

Brno

Král střelců: Půlkrab (jediný důvod proč bude Libe tak vysoko)

Postup do první: Budějce, Hradec (Dvě věže)

Překvapení sezony: Baník, který se bude do konce ligy bát o udržení

První odvolaný trenér: Radim Kučera

Reagovat
bobis21

u nováčka není hra o udržení překvapení překvapení by bylo spíš to 6. místo, které tipoval ten nad tebou

Reagovat
meno

Jde o to, že by se měl Baník lehce zachránit. On se bude bát do posleního kola a udrží se jenom díky lepšímu vzájemnému utkání

Reagovat
bobis21

proč by se měl lehce zachánit? Vždyť tak polovina ligy je naprosto vyrovnaná

Reagovat
smazaný uživatel

Oba vidíte Sigmu zbytečně vysoko, je to hlavní adept na sestup.

Reagovat
Uwe háže buly

po Jihlave a Dukle

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bych to až na článek před ligou.. Takhle to bude zbytečné v. Ekolika diskusích a navíc ještě nejsou ukončeny přestupy apod..

Reagovat
smazaný uživatel

jeste je casu dost

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Baník Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

1. Plzeň

2. Slavia

3. Sparta

4. Zlín

5. Mladá Boleslav

6. Baník Ostrava

7. Brno

8. Karviná

9. Teplice

10. Dukla Praha

11. Liberec

12. Jablonec

13. Olomouc

14. Bohemians

15. Slovácko

16. Jihlava

Král střelců: Škoda (Slavie)

Postup do první ligy: Opava, Příbram (díky rozhodčím)

Překvapení sezóny: Baníček se 40 body na 6. místě!

První odvolaný trenér: Levý (Slovácko, pokud dřív neumře bo už vypadá jak smrtka)

Reagovat
smazaný uživatel

sedm moravskejch tymu v tabulce? to snad nemuzes myslet vazne.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Mno jestli to Levý fakt dodupčí ve Slovácku až k sestupu tak jich bude jen 6, protože nikdo jiný než Opava z moravských týmů nemá na postup z druhé ligy nárok. Ale i kdyby jich tam bylo 7 tak je to pořád příjemnější než koukat na prázdné tribuny Bolky, Teplic, Dukly, Jablonce, Jihlavy nebo Bohemky (tam sice fanoušci fandí, ale fotbal se tam netvoří, ale zadupává do země)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Svedik uz defakto odvolanej je.

Reagovat
božský John

Slavie

Plzen

Sparta

Bolka

Teplice

Zlin

Slovacko

Liberec

Bohemka

Karvina

Jablonec

Dukla

Brno

Jihlava

Yolomouc

Banik

Nejlepsim strelcem bude Janko

Postoupi Budejky a Pribram

Prekvapeni ligy budou plzensky dedci, ze zas budou hrat peknej fotbal

A prvni odvolanej bude Habanec (cim driv, tim lip)

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Janko toho v lize tolik neodehraje aby byl nejlepší střelec, Plzni to taky preju at vypali rybnik tem predrazenym radobyhvezdam a zase pekne spadnou na prdel. Habancovi a obecne Brnu to pujde lip, kdyz uz tam je nejakou dobu a utocnou fazi mu snad potahnou vsichni ti cizinci.

Ovsem co mě zaráží nejvíc, že se raději budeš dívat na ten fotbalový hnus a prázdné stadiony od Dukly, Teplic, Jablonce, Jihlavy, Bolky, destrukci fotbalu Bohemky (tam čest jen fanouškům) a prejes si sestup Baniku, Olomouce a postup Pribrami a Budejek? Tak i kdyz beru v potaz nejaky neobjektivni nazor, ze nekdo vic preje Morave a nekdo Cecham tak toto je kokotina!

Reagovat
Posledni Kovboj

kup si slovnik a najdi si v nem slovo "tip". Tip pro tebe: je to hned nad "tipico".

Reagovat
Baronne

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

A to si jako nemůžu zkritizovat ani tip?

Reagovat
božský John

Jenze ty nekritizujes tip, ale rovnou mi podsouvas, koho bych v ty lize videl radsi a koho ne. Uprimne, mne je jedno, jestli spadne brno nebo banik, ale banik je proste strasne slabouckej a pokud neposili, tak podle myho nazoru spadne, euforie-neeuforie

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo, Baník byl slabý tak před rokem, rokem a půl, kdy za nás hráli exoti jako Machovec. Teď si troufnu říct, že máme tým na klidný střed tabulky, i když máme za cíl udělat záchranu, ta je prvořadá.

Reagovat
božský John

Podle me mate vsichni moc velky oci. Vzdyt ani tu druhou ligu jste si nedavali s prstem v prdeli jako Olomouc, ktera je taky slaba. Hracska kvalita proste chybi, at chces nebo ne. A Bary to fakt nevytrhne. Podle me vase jedina vyhoda je, ze tech adeptu na padaks tam je letos tolik, ze byste to mohli nejak ukopat, ale moc tomu neverim. Rozhodne ne na nejaky misto v prvni desitce.

Reagovat
HorajzmAmmann

uvidíš v lize že se pleteš. Většina hráčů jako Vašek,Hlinka, Sus, Azevedo, Baroš, Poznar, Šindelář, Helešic nejsou žádná extratřída, ale okolo toho středu si to spolu v klidu odehrajou.

Reagovat
božský John

To fakt extratrida neni no. Treba Vaska beru jako vynikajiciho golmana, na kterym to bude hodne stat, ale ten zbytek mi prijde silne podprumernej az spatnej.

Reagovat
HorajzmAmmann

se špatnejma až podprůměrnejma hráčema jsme hráli od sezony 10/11 (čest vyjímkám) a ted se to fakt nedá srovnat. Rád se ti omluvím, ale pleteš se.

Reagovat
božský John

Jo vzdyt v pohode. Ja budu rad, kdyz se budu plest, ale zatim mi ti vasi drevaci nedavaj moc sanci si myslet neco jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

Doma vás dáme 2:1, venku remíza 1:1. Easy.. Co by za útok Baroš Poznar dali v některých týmech..

Reagovat
božský John

Vy jste strasne namistrovani, to je hruza. Pritom jste s odrenejma usima prolezli do ligy a mate nejslabsi tym. Takova neopodstatnena pycha predchazi pad

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proč jsme postoupili tak tak? Protože na nás každý hrál jako o život a čekalo se od nás že prostě postoupíme když jsme na jaře posílili.. Teď se od kluků nečeká nic a bude se jim hrát mnohem lépe. Nehledě na to, že konečně využijeme způsob hry který nám vyhovuje nejlépe. V 2. lize nás do brejků nikfo jen tak nepustil, protože jsme spíše tlačili my.

Reagovat
meno

Vy jste takový chudáčci Hráli proti vám tvrdě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Když nemáš co říct, tak nepiš píčoviny..

Reagovat
meno

Jedinej kdo tu píše píčoviny už asi od března jsou Chachaři. Ti Chachaři, kteří málem nepostoupili z druhé ligy. Ti Chachaři, kteří se budou v HETlize klepat o udržení. Ti Chachaři, jejichž oblíbený tým je na úrovni JIhlavy, Brna, Slovácka a Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

A Karviná nebo Zlín postoupili suverénně? A jak se jim teď daří.. Beztak jsi viděl jeden dva naše zápasy a vis, jak na tom budeme.

Reagovat
meno

Karviná i Zlín měli mnohem lepší tým než máte teď vy

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt Zlin postoupil az diky administrative, jinak skončil treti (predtim desátý a šestý) ty vole, jak mohl mit lepsi tym ? Chapu, ze ti Banik lezi v zaludku, coz je super, ale najdi si alespon jinaci negativni argumenty na Balíček nez tyhle vyplody

Reagovat
smazaný uživatel

*Baniček kurva, priste by to chtelo mensi zachvat smichu

Reagovat
meno

Chceš mi říct, že Dostál, Železník, Poznar, Hájek, Živulič a nebo Bartolomeu by v Baníku nehráli a nebyli by posilami? Chápu, že Baník miluješ, což je super, ale trochu pokory

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je v té době ty vole znal? Co když takhle zazáří Granecny, Helešic, Sus nebo někdo jiný od nás?

Reagovat
meno

No Sus už v první zářil

Reagovat
HorajzmAmmann

v Příbrami hrál dobře, pak šel do Liberce a nedařilo se mu a pak přes nějaký tým se dostal zpátky a Petržela psal, že se strašně zhoršil, že zase musí zamakat. A opravdu se z něj stal jeden z nejlepších hráčů v Baníku za poslední dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No kdybys měl skutečně povědomí o Baníku, jak se tu snažíš předvádět, tak víš, že Sus byl snad po Vaškovi nebo Azevedovi nejlepším hráčem Baníku a jestli někdo určitě má technický na ligu, tak je to on. Tak se tu přestaň shazovat a poučovat nás o našem kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

však Poznar by byl výbornej třeba

Reagovat
meno

No vidíš, ten už u vás i je

Reagovat
HorajzmAmmann

Karviná 59 bodů, Zlín 55 bodů, Baník 64 bodů

Normálně by Opava postupovala snad z 1. místa. Ale holt Olomouc a Baník tu ligu rozválcovali na sračku a Opava se docela držela.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Samé moravské týmy

Reagovat
meno

Morava je Česko pro chudé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz to beres takhle, tak to ti taky mohu napsat, ze treba zrovna takovy Jablonec vidim jako smichané lečo v podobě neznámých hráčů + dědek Hubschman, kde té omáčce vévodí jediná kvalita a to Hruby v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Pišta a Zelený Trávník pokud ho udrží

Reagovat
božský John

Dyt ja nerikam ze ne. A furt jenom oslabujem. Ale nemuzes srovnavat nas tym s vasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porazit vás klidně můžeme. Zase takový rozdíl to není..

Reagovat
božský John

Napis mi pro zajimavost, jak vypada vase optimalni zakladni jedenactka ted podle pripravy a zmen v kadru

Reagovat
smazaný uživatel

Vasek- Sus,Šindelář, Zápotočný (tady čekáme na posílení), Helesic (Granecny) - Azevedo, Hlinka, Hrubý, ? - Baroš, Poznar

U otazníků to může být Micola, Hykel, Staňa případně Granecny. Tam je to nejméně čitelné. U Hlinky to může být Panic.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápotočný na ligu už nemá, ten jestli bude hrát, tak to bude strašný průchoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to myslím. Proto doufám v posilu.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal sem to proto, ze nas hned pasujes na slabe muzstvo s podprumernymi hráči.

To je jedno, to uz je stejne slovickareni.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal sem, že se vytáhne argument druhé ligy. Ono když se sejde více faktorů..Od formy hráčů přes to, jak se vyhecuje soupeř na Baník a Sigmu. A v neposlední řadě neskutečný tlak na mužstvo. Baník měl problémy s Vlašimí, protože ti to brali jak play off Ligy Mistrů. A když pak hráli třeba s Olomoucí, měli to v piči a dostali šsetku.

Ono to vyzní možná jako výmluvy, ale něco na tom bude. A propo, s těmi nejsilnějšími kluby (Sigma, SFC) Baník neprohrál, ba co víc, ani neinkasoval ani jeden gól.

A nakonec, druhá liga, to je bitva, ne, že bych to Jablonci přál, ale kdyby nedej bože Jablonec spadl do druhé ligy, tak to pak zažiješ sám.

První liga je v tomhle "lehčí", protot i Baníku věřím na klidný střed tabulky.

A dávat Baryho jako rozdílového hráče..Nikdo nečeká, že nás z něčeho vytrhne, on si jde konečně užít svůj poslední rok kariéry ve svém milovaném klubu.

Reagovat
božský John

Podle myho to jsou vymluvy, to se nezlob. Banik v dnesni dobe neni nic extra, co z nej delate a treba v takovym Sokolove nebo Vandaku k tomu pristupuji stejne (jestli Olomouc nebo Banik, sere pes....uznavam, ze v MS kraji to muze byt jinak). Ja vam tu zachranu i preju, bez Baniku to je nuda (i kdyz velky mnozstvi diskutujicich zde jsou uplny kreteni), ale musite posilit. Obranu mate primo prisernou a zalohu jen o neco lepsi. Ono co staci na Opavu, tak na zkuseny ligovy muzstvo stacit nebude. Byt je treba Jihlava tragicka, tak v tom umi chodit a se zachranarskejma bojema maj iks zkusenosti. Vy s tema mladejma klukama nevim nevim

Reagovat
HorajzmAmmann

určitě ne. Přijel Baník a každý hráč to bral jinak. Jeden kluk z Vandáku mi to potvrdil, stačilo 200 hostů a doma 3 500 lidí a říkal, že s tím se hraje úplně jinak

Reagovat
božský John

Tak z fanouskovskyho hlediska pro me za me

Reagovat
smazaný uživatel

Banik ve Varnsdorfu potazmo v Sokolove nedal golovky a na to doplatil. A to nemluvil o te premotivanosti domacich celku. Jak rikam, to bys musel videt na vlastní oci. To je fuk.

Nicmene, mozna i jo delejte z Baniku otloukanka ligy, o to vice vas vsechny muze jen překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V sestavě bude Sus, Šindelář, Vasek, možná Zapo. Pak Baroš nebo Poznar. Dost hracu, co nejsou mladí a nezkušení.. Navíc spousta z těch mladých už zažívala boje o udržení poslední roky a ví o čem to je. Teď z nich naopak tlak spadney protože jasný cíl byl postoupit a tam byl ten tlak na ne šílený. Na brejky podle mě můžeme hodně týmu překvapit a až na Slávku Plzeň Spartu si věřím na jakýkoliv tým.. A doma i na ty tři, protože chachari!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vidim soupisky Brna, Jihlavy, Sigmy, Bohemky a Karvine, tak nas tym neni horsi nez jejich. Takze 10-11 misto naprosto pro nas realne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to minimálně u Sigmy Jihlavy a Bohemka myslím taky. A ani Slovácko a Karviná mě nějak neděsí. Případně to Brno. Prostě 10 místo by měl být nás cíl podle mě..

Reagovat
Pablos

reálné je 10-16 ...protože přesně jak tu byly ty týmy vyjmenované tak jsou kvalitativně dost podobně na tom, tam je to fakt hodně hodně otevřené takhle před začátkem ligy

Reagovat
Funkmaster

Jasně, akorát Sigma hrála s Vlašimí 2x 1:0, ty šestko. Prý neskutečný tlak, playoff Ligy mistrů Podle mě to byly zápasy dokonce jako finále Ligy mistrů nebo MS, třeba na poli v Táborsku nebo ve Varnsdorfu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, Banik hral s nejakou vesnici, co tam vypustila malem dusi a pak hrali proti Sigme a ta je prejela, protoze ti vesnicani uz se tak nevyhecovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ono je to nakonec jedno, každý má svůj tip. Já zas vidím jasné kandidáty na sestup Sigmu s Karvinou, Brnem a Jihlavou. Možná bych ještě k k nim dal Bohemku.

Reagovat
Pablos

tip je tip a né přání přece. Já taky tipuju titul Plzni, ale nepřejují to úplně...

Reagovat
božský John

Ja bych taky chtel, abysme vyhrali ligu, ale kadrem na to nemame

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

chci se zeptat, jestli muzu pouzivat vyraz yolomouc, moc se mi to libi

Reagovat
andrew96

1. Zlín

2. Sparta

3. Slavia

4. Liberec

5. Plzeň

6. Brno

7. Dukla

8. Boleslav

9. Jablonec

10. Teplice

11. Olomouc

12. Slovácko

13. Baník

14. Karviná

15. Jihlava

16. Bohemians

Král střelců: Baroš (10 gólů - návrat krále)

Postup do 1. ligy: Opava, Viktorka Žižkov

Překvapení sezony: jarní stíhací jízda Plzně z příček zaručujících záchranu až těsně pod místa do EL (kam stejně půjde, protože MOL cup vyhraje Slavia)

První odvolaný trenér: Hašek (po 3. kole zapomene udělat novou tabulku, což kabinu morálně složí a následná vzpoura jej vyžene z Ďolíčku)

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

za krizi u Klokanů a Baryho!

Reagovat
LFC & STEVEN 8

1. Slavia

2. Sparta

3. Plzeň

4. Mladá Boleslav

5. Liberec

6. Teplice

7. Dukla Praha

8. Zlín

9. Karviná

10. Jablonec

11. Slovácko

12. Baník Ostrava

13. Bohemians

14. Brno

15. Jihlava

16. Olomouc

Král Střelců: Lafata

Postup do první ligy: České Budějovice, Opava

První odvolaný trenér: Habanec

Reagovat
ttopi

Přijde mi nesmyslný tipovat střed tabulky, tam je to dost těžko odhadnutelné. Ale jinak.

1. Plzeň

2. Sparta

3. Slavia

...

14. Brno

15. Karviná

16. Jihlava

Reagovat
Liquid

1.Slavia

2.Plzeň

3.Liberec

4.Mladá Boleslav

5.Sparta

6.Teplice

7.Jablonec

8.Dukla Praha

9.Bohemians Praha

10.Karviná

11.Zlín

12.Slovácko

13.Jihlava

14.Olomouc

--

15.Ostrava

16.Brno

Král střelců: Škoda 16 (Slavia)

Nejlepší nahravač: Danny 18 (Slavia)

První odvolaný kouč: Stramaccioni po 14.kole (Sparta)

Překvapení sezóny: Limberský (Plzeň) znovu nalitý boural a oslavil to opět točením volantu v dalším zápase.

Zklamání sezóny: Rosický (Sparta) největší položka Sparťanského platového rozpočtu odehraje 10 minut v zápase proti Jihlavě načež mu vypoví službu zadní zkřížený vazy v obou kolenech najednou.Rosický vydá prohlášení" Že ten fotbal nedělá pro sebe a že se určitě vrátí na ligové trávníky."

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, Slávia, Zlín a dál nezájem

Reagovat
MacekKlacek

Reagovat
smazaný uživatel

2., 3., 4.

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
AnthonyR

1. Plzeň

2. Slavia

3. Liberec

4. Sparta

5. Bolka

6. Teplice

7. Dukla

8. Jablonec

9. Slovácko

10. Karviná

11. Baník

12. Bohemians

13. Zlín

14. Jihlava

15. Brno

16. Olomouc

Král střelců: Škoda (Slavia)

Postup do ligy: Opava, Příbram

Překvapení sezony: špatné výkony Zlína a Sparty

První dva odvolaný trenéři: Páník (Zlín), Stramaccioni (Sparta)

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec je 3. a není to překvapení sezóny?

Reagovat
AnthonyR

Nemyslím si. Liberec dlouhodobě patří mezi top kluby. Jinak nesdílim přesvědčení, že špička ligy bude o třech týmech. Pokud se velká trojka ( Plzeň, Sparta, Slavia) dostane do skupin pohárů, budou muset víc rotovat kádrem a ani jeden z nich nemá tak kvalitní kádr, aby dokázal ovládnout ligu. Bude to zajímavý.

Reagovat
Uwe háže buly

1. Sparta

2. Slavia

3. Plzeň

4. Mladá Boleslav

5. Jablonec,

6. Liberec

7. Teplice

8. Slovácko

9. Zlín

10. Bohemka

11. Brno

12. Baník

13. Dukla

14. Karviná

15. Olomouc

16. Jihlava

Král střelců: Václav Kadlec(Sparta)

Postup do první ligy: Příbram, Opava

Překvapení sezóny: Mladá Boleslav účast v základní skupině EL

První odvolaný trenér: Paník

Reagovat
Uwe háže buly

Ou, to překvapení sezony sem zapomněl přepsat Tak dejme tomu Liberec

Reagovat
Pablos

a já už myslel, že se najde taky někdo kdo věří v nemožné

Reagovat
langosh

No překvapení sezony rozhodně bude, když V. Kadlec bude králem střelců

Reagovat
langosh

1.Sparta

2. Slavia

...

8. Plzeň

Zbytek si neodvažuji tipovat

Reagovat
salami

1. Plzeň

2. Slavia

3. Mladá Boleslav

4. Sparta

5. Liberec

6. Jablonec

7. Zlín

8. Teplice

9. Slovácko

10. Brno

11. Bohemians

12. Baník

13. Olomouc

14. Jihlava

15. Karviná

16. Dukla

Král střelců: Krmenčík

Postup do první ligy: Hradec, Opava

Překvapení sezony: Petr Rada na jaře opět přebere Spartu

První odvolaný trenér: Habanec

Reagovat
RickNash

Podle mě nemá moc cenu psát tabulku, tak to spíš vypíšu jinak.

Kdo skončí lépe? Karviná. Super postavenej tým, po odchodu laštůvky je kvalitní hlavně směrem dopředu. I letos budou hrát hezkej fotbal a skončí do osmýho místa. Wágner a Budínský daj dohromady aspoň patnáct gólů. Potom Zlín, který bude kvůli občasným výpadkům mimo nejvyšší boje, ale ohlídá si poháry a uhraje slušných pár bodů v Evropě. Liberec se vrátí zpátky nahoru, i kvůli střelci Pulkrabovi, bude zase bezpečně v první polovině tabulky.

Baník urve dost výher na to, aby se nemusel strachovat do konce, ale žádná jízda to nebude.

Další sešup čeká Jablonec, kterýmu odejde Trávník a Peltič. Bohužel i Teplice bez Šusnjara a Filla nenavážou na minulej rok. Plzeň půjde taky dolů, ale kvůli brzkýmu konci v pohárech ligu ukopou důstojně.

A dole se bude klasicky plácat Zbrojovka, Sigma, Vysočina a nově Slovácko. A samozřejmě moje Bohemka, nikdy jsem se tolik nebál příští sezony jako letos. No a tenhle cripplefight rozhodnou domácí výhry a schopnost brát aspoň trochu pravidelně body, moje přání je samozřejmě Sigma a Vysočina.

O titul si to rozdají pražský eses a těžko lze míň věřit Slavii, podle všeho se tu rodí hegemon a tohle je poslední rok, kdy ještě můžou tratit na pro ně novym rozložení sil mezi ligu a Evropu.

Střílet to bude klasicky Škodovi a Lafatovi, věřím i Chorému a znovuzrození Bakoše pod Vrbou.

Snad postoupí vedle Budějic ta Opava, zaslouží si to každým coulem!

Překvapení bude Karviná a Zlín, první poletí Levý ze Slovácka a během sezony i Vrba, na svojí žádost.

*konec věštění *

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lifted

Však to už snad ví každej dávno ne? My chytří ze severu jezdíme nakupovat do Říše kvalitnější potraviny za stejný ba dokonce menší peníz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že někteří to Německo mají. Ono si totiž každý myslí, že Německo je taková standardní západní země, ale už jim uniká, že v Německu většina věcí funguje lépe než takřka kdekoliv na světě, není náhoda že se z každé krize nebo války vždycky dostali zase na vrchol. Ale z mých zkušeností třeba taková Belgie nebo Francie, to je ČR daleko lepší. V Anglii je to docela ok, dokud tam teda člověk nepotřebuje zdravotní pomoc, v tom jejich NHS to aby člověk pomalu dřív umřel. A jít tam na normální školu, to je taky úvazek na celý život.

Reagovat
smazaný uživatel

"Národ, který vaří s Babicou a Hruškou a za nejlepšího politika považuje výrobce párků s minimem masa, si stěžuje na složení potravin..."

V tom je všechno.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za test, když porovnají 21 výrobků? v ČR se jich prodávají tisíce...

Reagovat
smazaný uživatel

Na zdravotní problémy kádru ještě tvrdším tréninkem ....

Je to hlava ten Stramacoňák

Reagovat
AnthonyR

"Das ganze Tschechische volk ist eine grosse simulantenbande!" - první slova nového sparťanského trenéra po návratu z Rakouského soustředění.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale co Janko, ben Haim etc. ?

Reagovat
AnthonyR

jakmile jednou provedou tah noční Prahou, zařadí se do party

Reagovat
Pablos

přirozená selekce... odpadnou slabý kusy

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, do fotbalového zápasu se se 7 (zbylými) kusy podle pravidel nastoupit dá.

Takže potud OK, ale ...

Reagovat
db18

Nakonec jsem ještě víc rád, že nám Nestor nevyšel...

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberečáci už jste začali přemýšlet kde odehrajete podzim? Jestli takhle bude chcát ještě hodinu tak to máte vytopený do března

Reagovat
Chlupatá máma

Hlavně doufej, ať ti to nevyplaví Broumák.

Reagovat
HorajzmAmmann

co by mě mělo zajímat na broumáku?

Reagovat
Chlupatá máma

Jsem myslel, že tam bydlíš... Ale asi zjevně ne...

Reagovat
HorajzmAmmann

Harcov - Sluneční stráň (PS: Až budu mít rozjebaný auto a čornutý vlaječky z auta, vím odkud vítr fouká...)

Reagovat
Chlupatá máma

Tvl, to bydlíš kousek ode mě... Si večer asi udělám procházku s kladivem v báglu.

Reagovat
HorajzmAmmann

stěhuju se

Reagovat
Chlupatá máma

Tady si na žádný polopoláky nepotrpíme.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já jsem hodnej a v EL jsem byl i na Liberci A fandil jsem

Reagovat
Chlupatá máma

Dobrá no, tak zatim to bude jenom brambora ve vejfuku, ale bacha - sleduju tě!

Reagovat
db18

Teď ti to přijde rozjebat nějaký chachar...

Reagovat
Greny

Si dejte sraz v 5 pred Edenem

Reagovat
HorajzmAmmann

ty vole ještě ho hecuj

Reagovat
Chlupatá máma

Stalo se ti v Libe někdy něco snad? Naprostá většina obyvatel zde je civilizovaná bez nutkání na někoho fyzicky útočit nebo demolovat majetek. Úplnej opak toho, jak to vypadá v MS kraji...

Jak dlouho už bydlíš tady a proč? Práce?

Reagovat
smazaný uživatel

Já žiju v Ostravě už 24 let a nikdy nikdo na mě jen tak neútočil.

Reagovat
Kang & Kodos

Protože si to děláš moc jednoduchý. Zkus zvýšit obtížnost. Třeba si na sebe vezmi dres Matušoviče, nebo sparťanskou šálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by tričko Welcome refugees. To by zahrnulo i širší spektrum a dostal bych přes držku rychleji..

Reagovat
HorajzmAmmann

Od fanousku Slovanu nikdy nic. Ale uz jsem tady psal, kdyz jsem mel asi 16 na nadrazi v Liberci po me sel spartan jsem rocnik 93, od 2001 do 2015 jsem bydlel v Harrachove a ted posledni 2 roky v Liberci. Na druhou stranu jsem Liberecak vic nez 2 roky protoze jsem chodil 6 let s holcinou z Liberce takze to je pro me jeden z vice mest kde se cejtim jako doma. Tenkrat jsme se prestehovali kvuli skokum z Havirova. Vdecim mame za hodne, ale kvuli me se prestehovala do Harrachova abych mohl skakat na lyzich to je obdivuhodny...

Reagovat
Chlupatá máma

Aha... Že jste se s mámou nenastěhovali rovnou sem, tady je taky můstek na Ještědu. Navíc mam pocit, že ten v Harrachově už ani není funkční, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

v Harrachově jsme měli kontaky. Navíc pro děti jsou menší můstky lepší v Harrachově než v Liberci, kde se už ani neskáče

Reagovat
Chlupatá máma

Jsem myslel, že tam bydlíš... Ale asi zjevně ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba v 61. minutě dostává bůra ...

s 2.ligou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele