Podle Váchy by se Sparta měla nad další červenou zamyslet

Podle záložníka Lukáše Váchy by se fotbalisté Sparty měli po vyřazení ve třetím předkole Ligy mistrů zamyslet nad tím, proč opět dostali v důležitém utkání červenou kartu. Dnes v odvetě se Steaou prohráli bez vyloučeného stopera Jakuba Brabce, loni proti CSKA Moskva zase musel předčasně do kabin Marek Matějovský.

Podle Váchy fanoušky Sparty nezajímá domácí pohár, ale titul

Sparťané po nedělní ligové prohře 0:3 s Plzní téměř jistě přišli o naděje na mistrovský titul a dnes se jim porážkou 0:2 v Jablonci po úvodním semifinále rovněž výrazně zkomplikoval boj o vítěznou trofej v MOL Cupu. Podle záložníka Lukáše Váchy ale stejně fanoušky domácí pohár příliš nezajímá a jsou stejně jako hráči zklamaní z toho, že Letenští nezískají titul.

Vácha chtěl hlavně trefit bránu, nakonec z toho byl vítězný gól

Záložník Lukáš Vácha rozhodl o výhře Sparty nad Jabloncem 2:1, parádní ránu ze třiceti metrů v poslední minutě však vzal až nebývale věcně. Bezprostředně po gólu to dokonce vypadalo, že se z vítězné branky ani nebude radovat.

Váchu těší, že mohl být u historického postupu Sparty v EL

Záložník Lukáš Vácha si váží toho, že mohl být u historicky prvního postupu Sparty do osmifinále Evropské ligy. Do něj letenský celek prošel po dnešní výhře 3:0 v Krasnodaru, kde navázal na domácí vítězství 1:0.

Váchu mrzelo, že Sparta nepřidala další gól

Sparta po velmi dobrým týmovém výkonu vyhrála úvodní zápas 2. kola Evropské ligy nad Krasnodarem 1:0, záložník Lukáš Vácha však nebyl úplně spokojený. Mrzelo ho, že Letenští nevyužili převahy ještě v jeden gól, který by dal do odvety ještě větší možnost na postup.

Vácha díky postupu v EL prožil úspěšný návrat po dlouhém zranění

Náročnější návrat po tříměsíční pauze zaviněné zraněním si záložník Lukáš Vácha asi mohl těžko představit. Včera v Evropské lize nastoupil na Letné proti Asterasu Tripolis a po výhře 1:0, která hráčům Sparty zajistila postup do play off, si vysloužil pochvalu od trenéra Zdeňka Ščasného.

Vácha si po operaci kolena nejspíš do konce podzimu nezahraje

Sparta nejspíš do konce podzimu přišla o záložníka Lukáše Váchu. Šestadvacetiletý český reprezentant se dnes podrobil artroskopické operaci levého kolena a mimo hru bude několik měsíců. Letenský klub o tom informoval na sociální síti Twitter.

Vácha jde s poraněným kolenem na artroskopickou operaci

Záložník Lukáš Vácha ze Sparty se v sobotu podrobí artroskopické operaci kolena. Šestadvacetiletý fotbalista se zranil ve čtvrtečním utkání 4. předkola Evropské ligy s Thunem a zmešká minimálně nedělní utkání české nejvyšší soutěže s Duklou.

Jsme rádi, že se to takhle vyvíjí, řekl Vácha k náskoku Sparty

Přestože z ligy jsou odehrána teprve čtyři kola, pražská Sparta po páteční výhře 4:2 v Mladé Boleslavi odskočila mistrovské Plzni už na rozdíl pěti bodů. Záložník Letenských Lukáš Vácha takový náskok nepředpokládal, ale vliv na sezonu to podle něj ještě mít nebude.

Vácha byl po Lotyšsku zklamaný, na lavičce si připadal nezvykle

Reprezentační záložník Lukáš Vácha byl po sobotním kvalifikačním zápase s Lotyšskem dvojnásobně zklamaný. Zaprvé kvůli nečekané domácí remíze 1:1 a také proto, že se nedostal na trávník. Fotbalista pražské Sparty zažíval na lavičce nezvyklé pocity, protože v poslední době mezi náhradníky nevysedával.

Váchův gól Bernu byl zařazen mezi deset nejlepších branek v EL

Trefa sparťana Lukáše Váchy proti Young Boys Bern byla zařazena mezi deset nejlepších branek základních skupin Evropské ligy podle webu UEFA.com. Vácha v říjnu na Letné po rohu těsně před šestnáctkou zpracoval míč a napálil ho pod břevno. I díky reprezentačnímu záložníkovi Pražané zvítězili 3:1, ze skupiny ale nakonec nepostoupili.

Sparta prodloužila smlouvy s Holkem a Váchou

Sparta prodloužila smlouvy se stoperem Mariem Holkem a záložníkem Lukášem Váchou. Oba reprezentanti se obhájci titulu upsali do roku 2018. Letenský celek o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Vácha hrál poprvé od listopadu a měl radost, že koleno vydrželo

Sparťanský záložník Lukáš Vácha nastoupil k prvnímu utkání od loňského listopadu, kdy absolvoval operaci menisku. Český reprezentant dnes odehrál úvodní poločas přípravného zápasu se Žilinou (1:1) a měl radost, že koleno vydrželo nápor a mohl jít do soubojů na sto procent.

Vácha by se mohl po operaci vrátit do sestavy Sparty proti Bernu

Záložník Lukáš Vácha by se oproti předpokladům mohl ještě na podzim objevit v sestavě Sparty. Pětadvacetiletý fotbalista se po operaci menisku měl původně vrátit až v zimní přípravě, podle posledních informací by ale mohl stihnout ještě prosincové závěrečné utkání českého mistra v základní skupině Evropské ligy na hřišti Young Boys Bern.

Vácha si poranil meniskus a na podzim už si nezahraje

Záložník Lukáš Vácha ze Sparty si v nedělním ligovém utkání na hřišti Slovácka utrhl meniskus a v úterý se podrobí operaci. Pětadvacetiletý reprezentant si kvůli zranění kolena na podzim už nezahraje; přijde mimo jiné o zbývající dva zápasy českého mistra v základní skupině Evropské ligy i o nedělní kvalifikační duel Česka s Islandem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele