Mareček opouští Brno, za 31 milionů zamířil do Anderlechtu

Lukáš Mareček odchází z Brna do Anderlechtu Brusel. Oba kluby dnes večer podepsaly smlouvu. Mareček uzavře podle svého manažera Pavla Zíky s Anderlechtem smlouvu na 4,5 roku ve čtvrtek dopoledne. Brno za něj podle belgických novin dostane 1,2 milionu eur (31,3 milionu korun) a jedno procento z dalšího prodeje.

Mareček přestoupí z Brna do Anderlechtu

Lukáš Mareček odejde z Brna do Anderlechtu Brusel. Přestup má být dořešen během příštího týdne, kdy devatenáctiletý záložník podstoupí zdravotní testy. Přestupová částka by se měla pohybovat kolem šedesáti milionů korun.

O brněnského Marečka se zajímá Anderlecht

Česká komunita v belgickém Anderlechtu se možná rozroste. Slavný bruselský klub má podle místního tisku zájem o mladého brněnského záložníka Lukáše Marečka. Podle dnešního vydání listu Le Soir by ho chtěl současný lídr belgické ligy získat na šest měsíců na hostování s možností následné koupě.

Světové talenty: Lukáš Mareček

Pozorovatel Sky Sports si tentokrát vybral pro českého fanouška jedno velmi zajímavé jméno. Jeho pozornost upoutal v Evropě zatím poměrně neznámý Lukáš Mareček, který i přes nízký věk patří mezi nejdůležitější hráče Brna.

Marečka šokovalo, jak skvěle nastartoval kariéru

Šok a plnění klukovských snů. Výstižné termíny používá talentovaný záložník Lukáš Mareček, když se ohlíží za tím, jaké obrátky nabrala za půl roku jeho kariéra. Ještě před pár měsíci neznámý mladík se pevně usadil v sestavě silného Brna...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele