Trenér PSG Pochettino s Messim do sobotního ligového zápasu nepočítá

Podle trenéra Paris St. Germain Mauricia Pochettina vyvolal příchod Lionela Messiho v kabině francouzského týmu pozitivní reakce, je však nepravděpodobné, že by hvězdný útočník debutoval v novém působišti už o víkendu v úvodním ligovém utkání proti Štrasburku. Argentinský trenér na předsezonní tiskové konferenci zdůraznil, že chce v příštích dnech dát své čerstvé posile čas na aklimatizaci a přípravu. Kvůli zranění čeká pauza také dalšího nového hráče, obránce Sergia Ramose.

Hvězdný Messi chce PSG pomoci k prvnímu triumfu v Lize mistrů

Lionel Messi chce v novém působišti Paris St. Germain získávat další trofeje a pomoci klubu k premiérovému triumfu v Lize mistrů. Argentinský ofenzivní hráč na první tiskové konferenci v Paříži zopakoval, že odchod z Barcelony pro něj byl těžký, nicméně už vyhlíží novou životní etapu. Kdy bude v dresu francouzského týmu debutovat, ještě neví. Příchod šestinásobného vítěze Zlatého míče oslavovali před stadionem i tisícovky fanoušků.

Messi po odchodu z Barcelony podepsal dvouletou smlouvu v Paris Saint-Germain

Argentinec Lionel Messi Lionel Messi po odchodu z Barcelony posílil Paris Saint-Germain. Hvězdný útočník dnes podepsal ve francouzském klubu dvouletou smlouvu s opcí na další sezonu.

L'Equipe: Messi se po odchodu z Barcelony dohodl s Paris St. Germain

Hvězdný argentinský fotbalista Lionel Messi se po odchodu z Barcelony dohodl na angažmá s Paris St. Germain. Informoval o tom francouzský list L'Équipe a synův odchod do Paříže poté potvrdil i Messiho otec Jorge. Čtyřiatřicetiletý útočník by měl podepsat dvouletou smlouvu s opcí na další rok.

Jeden z členů FC Barcelona se pokusil zablokovat Messiho odchod u soudu a EK

Jeden z členů FC Barcelona se u francouzského soudu a Evropské komise pokusil zablokovat odchod Lionela Messiho. Hvězdný Argentinec by měl zamířit do Paris St. Germain poté, co si ho katalánský klub kvůli pravidlům finančního fair play nemůže dovolit.

Messi v slzách potvrdil odchod z Barcelony, o novém klubu zatím nemá jasno

Lionel Messi v slzách potvrdil odchod z Barcelony po 21 letech. V katalánském klubu musel skončit kvůli finančním pravidlům španělské ligy. Svoji další budoucnost čtyřiatřicetiletý Argentinec na tiskové konferenci zatím nepřiblížil. Podle médií je blízko angažmá v Paris St. Germain.

O Messiho budoucnosti by mohlo být jasno v neděli, svolal tiskovou konferenci

Už v neděli by mohlo být jasněji ohledně budoucnosti hvězdného útočníka Lionela Messiho. Čtyřiatřicetiletý Argentinec, který kvůli finančním pravidlům španělské ligy musel skončit v Barceloně, na poledne svolal tiskovou konferenci. Podle médií je Messi blízko novému angažmá v Paris St. Germain.

Guardiola vyloučil, že by se Manchester City ucházel o Messiho

Manažer Manchesteru City Pep Guardiola prakticky vyloučil, že by se Lionel Messi po překvapivém konci v Barceloně stěhoval právě na Etihad Stadium. Vzhledem k propojení se španělským koučem se právě Citizens jevili jako jeden z favoritů, nicméně podle Guardioly k tomuto shledání nedojde.

Laporta: Barcelona si nemohla Messiho dovolit, jeho odchodem začíná nová éra

Podle prezidenta Barcelony Joana Laporty si katalánský klub nemohl dovolit prodloužit smlouvu s hvězdným kapitánem Lionelem Messim, protože kvůli finančním pravidlům španělské ligy mu nezbýval prostor pod platovým stropem. Odchod čtyřiatřicetiletého argentinského útočníka označil za start nové éry.

Hvězdný útočník Messi končí v Barceloně

Hvězdný útočník Lionel Messi končí v Barceloně, za kterou hrál celou kariéru. Klub dnes uvedl, že se sice s čtyřiatřicetiletým Argentincem dohodl na novém kontraktu, smlouva ale nemohla být podepsána kvůli finančním pravidlům španělské ligy.

Messi se podle médií dohodl s Barcelonou na nové pětileté smlouvě

Hvězdný argentinský útočník Lionel Messi se podle španělských médií domluvil s Barcelonou na nové pětileté smlouvě. Čtyřiatřicetiletý hráč kvůli pokračování v katalánském klubu přistoupil na snížení platu o padesát procent.

Tenhle okamžik si pro mě schoval Bůh, řekl Messi po vítězném finále Copy América

Argentinec Lionel Messi po finálové výhře 1:0 na mistrovství Jižní Ameriky nad Brazílií děkoval Bohu. Hvězdný útočník byl vděčný, že se ve 34 letech s reprezentací konečně dočkal vytouženého velkého zlata. Messi coby kapitán dovedl národní tým k prvnímu velkému titulu po 28 letech.

Podle argentinského trenéra dohrával Messi jihoamerický šampionát se zraněním

Trenér Argentiny Lionel Scaloni po triumfu na mistrovství Jižní Ameriky vyzdvihl výkony kapitána Lionela Messiho. Hvězdný útočník totiž podle něj dohrával turnaj se zraněním.

Messi přestal být hráčem Barcelony, ta ale věří v novou dohodu

Lionel Messi přestal být dnes oficiálně po 17 letech hráčem Barcelony. Argentinskému záložníkovi vypršel o půlnoci kontrakt a poté, co se s katalánským velkoklubem stále nedohodl na pokračování, figuruje na listině volných hráčů. Šéf Barcelony Joan Laporta nicméně věří, že se s Messim brzy dohodne na nové smlouvě.

Spolumajitel Interu Miami věří, že přivede Messiho, až skončí v Barceloně

Spolumajitel týmu MLS Inter Miami Jorge Mas věří, že v budoucnu na Floridu zamíří hvězdný Lionel Messi. Argentinskému útočníkovi na konci června vyprší smlouva v Barceloně, ale se staronovým prezidentem Joanem Laportou by se měl dohodnout na nové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele