Haaland nebo Messi? Oba si zaslouží Zlatý míč, nepochybuje Guardiola

Pep Guardiola, manažer Manchesteru City, se domnívá, že Zlatý míč za minulou sezonu si zaslouží získat jeho svěřenec Erling Haaland i Lionel Messi. Argentinský rekordní sedminásobný vítěz ankety by podle španělského kouče měl mít vlastní kategorii.

Messi je nejlépe placeným hráčem MLS

Argentinský reprezentant Lionel Messi si na základě kontraktu v Interu Miami vydělá ročně 20,4 milionu dolarů (477 milionů korun). S výjimkou tří dalších klubů je to víc, než týmy MLS vydají na výplatu celé své soupisce. Ve zprávě o tom dnes informovala hráčská asociace MLS.

Forbes: Nejlépe placeným fotbalistou je Ronaldo, vydělá více než šest miliard

Nejlépe placeným fotbalistou je podle magazínu Forbes hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo. Osmatřicetiletý útočník saúdskoarabského týmu Al-Nasr si podle odhadů přijde ročně na 247 milionů eur (6,09 miliardy korun). Druhý je jeho věčný rival Argentinec Lionel Messi z Interu Miami, který vydělává 128 milionů eur.

Messi se vrátil do sestavy Miami, Inter ale přišel o šanci na play off MLS

Lionel Messi se po čtyřech zápasech vynechaných kvůli svalovému zranění vrátil do sestavy Miami, ale svému týmu v boji o postup do play off MLS nepomohl. Inter prohrál 0:1 s nejlepším mužstvem ligy Cincinnati a přišel i o teoretickou šanci na účast ve vyřazovacích bojích.

Úspěšný debut: Messi při ligové premiéře zajistil výhru Miami

Hvězdný argentinský reprezentant Lionel Messi má za sebou úspěšný debut v MLS. Sedminásobný držitel Zlatého míče pomohl Miami jednou brankou k výhře 2:0 nad New York Red Bulls a prvnímu ligovému vítězství po jedenácti zápasech.

Messi dal za Miami znovu gól a slaví s novým týmem první trofej

Argentinec Lionel Messi získal s Interem Miami první trofej. Sedminásobný vítěz Zlatého míče skóroval i v sedmém zápase za svůj nový tým a přispěl k výhře ve finále Leagues Cupu. Miami zvítězilo v sobotu na hřišti Nashvillu po dramatickém rozstřelu 10:9 na penalty. V normální hrací době skončil zápas 1:1.

Messi má z příchodu do Miami velkou radost, s týmem touží po první trofeji

Argentinský útočník Lionel Messi má z rozhodnutí odejít do Interu Miami velkou radost. Šestatřicetiletý mistr světa prohlásil, že je to pro něj pravý opak oproti situaci z doby před dvěma lety, kdy z milované Barcelony neplánovaně zamířil do Paris St. Germain.

Nejlepším hráčem v anketě UEFA bude De Bruyne, Haaland, nebo Messi

V nominaci na nejlepšího fotbalistu sezony v anketě UEFA jsou spoluhráči z Manchesteru City Kevin de Bruyne a Erling Haaland a její dvojnásobný vítěz Lionel Messi. Argentinský mistr světa po uplynulém ročníku přestoupil z Paris St. Germain do Interu Miami.

Messi skóroval i ve druhém zápase za Miami, Atlantě dal v Leagues Cupu dvě branky

Lionel Messi skóroval i v druhém utkání za Inter Miami. Argentinský útočník pomohl dvěma góly k úterní výhře 4:0 nad Atlantou, po které domácí celek postoupil do vyřazovací části Leagues Cupu.

Messi bude kapitánem Interu Miami

Lionel Messi bude ve svém novém působišti Interu Miami kapitánem. Potvrdil to jeho trenér Tata Martino.

Messi při debutu za Miami rozhodl v nastavení o výhře gólem z přímého kopu

Lionel Messi se hned při očekávaném debutu za Inter Miami blýskl vítězným gólem. Šestatřicetiletý záložník rozhodl v nastaveném čase precizně provedeným přímým kopem o výhře 2:1 nad mexickým týmem Cruz Azul v severoamerickém Leagues Cupu.

Messi poprvé v Miami trénoval. Je pořád hladový, tvrdí Beckham

Sedminásobný nejlepší fotbalista světa Lionel Messi si poprvé zatrénoval s Interem Miami. Jeho první přípravu v celku zámořské MLS sledovalo podle 200 novinářů a spoluhráči mu při nástupu na trávník zatleskali. Informovala o tom agentura AP.

Inter Miami představil Messiho, aplaudoval mu vyprodaný stadion

Americký klub Inter Miami oficiálně představil sedminásobného nejlepšího fotbalistu světa Lionela Messiho. Slavnostní ceremoniál na vyprodaném stadionu ve Fort Lauderdale v neděli sledovalo 20 tisíc fanoušků. Informovala o tom agentura AP.

Messi definitivně opouští Evropu. Inter Miami jej oficiálně představil jako posilu

Definitivní podobu na sebe dnes vzal odchod Lionela Messiho z evropského fotbalu. Rekordman v počtu Zlatých míčů byl představen jako posila Interu Miami, jemuž má pomoci ve vzestupu v rámci MLS.

Messi se těší na angažmá v Miami, rozhodnutí odejít do MLS nelituje

Lionel Messi ani v nejmenším nelituje toho, že po odchodu z Paris Saint-Germain přijal angažmá v Interu Miami. Šestatřicetiletý kapitán mistrů světa, jenž měl i lukrativní nabídky ze Saúdské Arábie, to řekl novinářům po úterním příletu na Floridu, kde ho klub v neděli oficiálně představí fanouškům při slavnostním ceremoniálu na stadionu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele