Další články

Zostuzený Sheffield a tragikomická Chelsea: 6. kolo Premier League v kostce

Nejtěžší ligovou porážku v klubové historii utrpěl o uplynulém víkendu Sheffield United. Blades sestřelil osmi brankami Newcastle, v jehož dresu rozvlnilo síť při výhře 8:0 osm různých fotbalistů, což je také rekord anglické nejvyšší soutěže. Doma nepotěšila své příznivce ani Chelsea, která opět neskórovala a přenechala plný počet bodů Aston Ville. Očekávaná bitva o klíč od severního Londýna vítěze nepoznala.

Fantasy Boost: TheReds97 ukázal sílu v záloze, v laufu je trojice MMM i Foden

Druhý prodloužený víkend s Premier League je minulostí. V konkurenci 661 trenérů ve Fantasy Premier League (FPL) minilize na našem webu byl tentokrát nejlepší Dominik Cibulka, jehož TheReds97 v čele s hvězdami Brightonu a Brentfordu zapsal 93 bodů. V rubrice Fantasy Boost rozebereme jak top sestavu kola, tak i několik možností pro upgrade vašeho týmu.

Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce

Už jen tři mužstva zůstala po druhém kole stoprocentní. Úřadující šampioni z Manchesteru City, vicemistři z Arsenalu a Brighton. Zatímco prvně jmenované dvojici aspirantů na titul stačil tentokrát k vítězství jeden gól, Seagulls si na Molineux otevřeli střelnici. Wolverhamptonu nasázeli čtyři branky a navlas zopakovali skóre z minulého týdne. Tottenham si vyšlápl na Manchester United, naopak Chelsea schytala "facku" od West Hamu.

Manchester i bez Haalanda okouzlil a Potter dokouzlil: 29. kolo Premier League v kostce

Povstání Liverpoolu se v Manchesteru nekonalo. Citizens ho s lehkostí přejeli 4:1 a nutno podotknout, že nešťastného Alissona mohli překonat i vícekrát. Úsměv naopak po závěrečném hvizdu nescházel jinému jihoamerickému brankáři. Emiliano Martínez vynuloval Chelsea, čímž definitivně "zlomil vaz" domácímu trenérovi Grahamu Potterovi. A aby toho nebylo málo, o víkendu přišel o práci také Brendan Rodgers, konkrétně v Leicesteru.

Nketiahův hřebíček v Haa La Landu: 21. kolo Premier League v kostce

Náskok vedoucího Arsenalu před Manchesterem City je stále pětibodový. Gunners totiž gólem Eddieho Nketiaha v 90. minutě zlomili odpor srdnatě vzdorujících United, očekávaný nedělní magnet ovládli 3:2 a odpověděli na jednoznačné vítězství Citizens nad Wolves 3:0, které hattrickem zařídil Erling Haaland. Nejlepší střelec soutěže má na kontě už 25 branek...

Hořkosladká vítězství a favorité na odpočinku: 3. kolo MS v kostce

Závěrečné zápasy skupinové fáze jsou na velkých turnajích vždycky hodně specifické. Některé týmy už nemají o co hrát, některé mají naopak postup jistý - a klíčové opory nechají odpočívat. A někdy se sejdou dva týmy v přímém souboji o setrvání v turnaji. Mistrovství světa v Kataru nabídlo úplně všechny verze.

Představení účastníků MS 2022 - Japonsko

V roce 2014 byly nároky na Hondu, Kagawu a spol. zjevně příliš vysoké, v roce 2018 zase zjevně příliš nízké. Tentokrát těžko říct; popularita Samurai Blue mezi občany Japonska pozvolně klesá a vzorec je už za ta léta evidentní. Po každém osmifinále vždy přichází konec ve skupině, přičemž skupina s Německem a Španělskem ten konec dost dobře věstí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele