Zostuzený Sheffield a tragikomická Chelsea: 6. kolo Premier League v kostce

26.09.2023, 18:51
Názory a komentáře
Bruno Guimarães (© AFP)

Nejtěžší ligovou porážku v klubové historii utrpěl o uplynulém víkendu Sheffield United. Blades sestřelil osmi brankami Newcastle, v jehož dresu rozvlnilo síť při výhře 8:0 osm různých fotbalistů, což je také rekord anglické nejvyšší soutěže. Doma nepotěšila své příznivce ani Chelsea, která opět neskórovala a přenechala plný počet bodů Aston Ville. Očekávaná bitva o klíč od severního Londýna vítěze nepoznala.

Nováček z Sheffieldu držel s účastníkem Champions League krok jen v úvodních dvaceti minutách, ale poté se jeho herní plán rozsypal jako domeček z karet. Magpies pod taktovkou Kierana Trippiera, jenž zazářil třemi asistencemi, soupeře nemilosrdně trestali a nechali vzpomenout na výkon Leicesteru z října 2019, který loupil v Southamptonu (9:0).

"Hráli jsme dobře, ale nechci říct, že šlo o absolutně komplexní výkon," popsal řízenou demolici trenér hostů Eddie Howe. "Vždy se snažíme najít v utkání věci, které se dají zlepšit, ale radost pochopitelně mám. Kluci byli hladoví jak po gólech, tak po úspěchu týmu," pokračoval pětačtyřicetiletý stratég.

Magpies před duelem na Bramall Lane remizovali 0:0 na milánském San Siru, kde začali skupinovou fázi Ligy mistrů. V součtu s vítězstvím 1:0 nad Brentfordem udrželi třikrát za sebou čisté konto a naznačili výkonnostní vzestup. "Čeká nás v sezoně ještě spousta výzev, ale rozhodně jsme během uplynulého týdne ukázali progres," dodal Howe.

Kanonáda v Sheffieldu v neděli víceméně zastínila i očekávané derby, v němž Arsenal remizoval s Tottenhamem 2:2. Oba rivalové proto prodloužili sérii bez nalezení přemožitele, ale na stoprocentní Manchester City ztrácejí už čtyři body.

X faktor Mitoma

Před severolondýnským tandemem je kromě obhájců titulu i Brighton a Liverpool. Seagulls sice s Bournemouthem prohrávali po hrubce brankáře Barta Verbruggena, nicméně v závěru první půle srovnali zásluhou vlastního gólu Milose Kerkeze. Po změně stran pak střídající japonská hvězda Kaoru Mitoma převážila pomyslné misky vah na stranu favoritů, kteří si spravili chuť po nečekané čtvrteční "facce" od AEK Atény v Evropské lize.

Reds rozhodli o šestém soutěžním skalpu soupeře za sebou v závěrečné půlhodině. Nejprve jim vrátil vedení pohotovou ranou z voleje Darwin Núňez a pojistku přidal v 85. minutě střídající Diogo Jota. West Hamu nestačila k úspěchu vynikající úvodní pasáž, během které mohl za stavu 0:0 minimálně dvakrát skórovat, ani asistence Vladimíra Coufala.

Bez bodu odcházeli ze stadionu i fotbalisté Chelsea. Zaplněné hlediště na Stamford Bridge nerozjásali podruhé v řadě, a přestože si opět vypracovali několik stoprocentních šancí, míč za záda Emiliana Martíneze procedit nedokázali. Dlouhodobou střeleckou mizérii Blues ilustruje mimo jiné fakt, že brankostroj Haaland dal od začátku loňského ročníku PL více gólů (44) než všichni hráči západolondýnského celku (43) dohromady.

Z vyrovnaného měření sil s Aston Villou nakonec nevydolovali po premiérovém zásahu Ollieho Watkinse v sezoně nic a navzdory enormním letním investicím okupují v tabulce až čtrnácté místo. Soupeř z Birminghamu se posunul na šestou pozici.

Náznak lepších zítřků naopak po třech soutěžních porážkách za sebou ukázal Manchester United, jenž oku lahodícím volejem Bruna Fernandese, kterému můžete zatleskat v naší videorubrice, zdolal srdnatě vzdorujícího nováčka z Burnley. Red Devils mají na kontě 9 bodů a jsou osmí, Clarets se ziskem jednoho bodu poslední o skóre za Lutonem a Sheffieldem.

TOP 3 góly:

TOP 3 hráči dle Sofascore.com:

1. Bruno Guimarães (Newcastle) - 9.40 / gól, asistence, 100procentní úspěšnost v osobních soubojích.

2. Anthony Gordon (Newcastle) - 9.40 / gól, asistence, 3 přihrávky do stoprocentní šance.

3. Kieran Trippier (Newcastle) - 9.20 / 3 asistence, 5 klíčových přihrávek, čisté konto.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:

1. Kieran Trippier (Newcastle) - 18 bodů.

2. Kaoru Mitoma (Brighton), Son Hung-min (Tottenham), James Tarkowski (Everton) - všichni 14 bodů.

3. Bruno Guimarães (Newcastle), Bukayo Saka (Arsenal) - oba 13 bodů.

Sestava 6. kola:

Autor: Marek Ustohal

Brankář: Sam Johnstone (Crystal Palace) - Eagles vděčí za bezbrankovou remízu s Fulhamem jednoznačně třicetiletému muži mezi tyčemi. Odchovanec Manchesteru United v Selhurst Parku čaroval a střelce hostujícího mužstva přiváděl k šílenství. Ve slibných příležitostech na něj v první půli nevyzráli Pereira, Jiménez a Willian, jehož Johnstone rozesmutnil také v 83. minutě, když mu lapil i největší šanci zápasu.

Pravý obránce: Kieran Trippier (Newcastle) - Po "vražedném" losu v úvodu ročníku zapsali Magpies druhé ligové vítězství za sebou. Pod nemilosrdnou destrukci Sheffieldu se třemi asistencemi podepsal rodák z Bury, jehož standardní situace snesly nejpřísnější měřítka. Nezištná přihrávka Wilsonovi pochopitelně také a opomenout nelze ani další dvě oku lahodící nabídky, které spoluhráči nevyužili, nebo 18 bodů ve Fantasy Premier League.

Stoper: James Tarkowski (Everton) - Velmi produktivní byl o víkendu i stoper Toffies, jenž pomohl liverpoolskému celku k premiérovému skalpu soupeře v sezoně. Na stadionu svého bývalého zaměstnavatele z Brentfordu nejprve vybídl ke skórování Doucourého a v 67. minutě přesnou hlavičkou rozvlnil síť sám. Ofenzivní nadstavbou podpořil perfektní defenzivní činnost, což nejlépe dokumentuje statistika osobních soubojů (8 úspěšných z 9)

Stoper: Virgil van Dijk (Liverpool) - Ještě "o chlup" lepší byl v tomto ohledu kapitán nizozemské reprezentace, který během střetnutí s West Hamem vyhrál 14 z 15 soubojů. Když k této statistice přidáme 100 doteků s míčem, 93procentní úspěšnost přihrávek, dvě vytvořené šance, perfektní čtení hry a asistenci na Jotův gól, dostaneme komplexní výkon hodný nejlepšího hráče Premier League z ročníku 2018/19.

Levý obránce: Joško Gvardiol (Manchester City) - Výkonnost letní akvizice obhájců titulu z Lipska konstantně roste týden co týden. Proti Nottinghamu se rodák ze Záhřebu na levém kraji obranného kvarteta činil. Pětkrát zastavil nebezpečnou akci soupeře včasným skluzem a žádný z protihráčů ho kličkou neobelstil. Vzhledem k nadprůměrnému fyzickému fondu navíc dokázal "pilovat" lajnu od začátku až do konce utkání.

Střední defenzivní záložník: Bruno Guimarães (Newcastle) - Ideální razítko na podpis nového dlouhodobého kontraktu udělal na Bramall Lane brazilský reprezentant. Stoprocentní úspěšnost v osobních soubojích je totiž k vidění jen výjimečně. Vzhledem k bilanci 1+1 jde o absolutně komplexní výkon, kterým dle hodnocení webu sofacore.com čněl nade všemi hráči Premier League v 6. kole.

Střední ofenzivní záložník: Bruno Fernandes (Manchester United) - Ani v Burnley neoslnili Red Devils brilantní hrou, ale sérii tří soutěžních porážek v řadě zastavili. Vítězství 1:0 jim na Turf Moor zajistil devětadvacetiletý středopolař, který ve 45. minutě rozhodl famózním volejem po milimetrově přesném pasu velezkušeného stopera Evanse.

Střední ofenzivní záložník: James Maddison (Tottenham) - Po letním přestupu z Leicesteru se odchovanec Coventry stal velmi rychle oblíbencem fanoušků Spurs. Ve svém prvním severolondýnském derby byl po celou dobu zapojen do takřka každé ofenzivní akce hostů. Často se stahoval i velmi hluboko, aby přispěl k jejich budování, ale stihl být i nebezpečný před brankou soupeře, což ostatně potvrdil dvěma asistencemi.

Pravý útočník: Bukayo Saka (Arsenal) - Nebezpečný byl také jeho spoluhráč z anglického národního týmu, jenž v třaskavém šlágru táhl ofenzivu Gunners a po obou gólech imitoval "šipkařskou" Maddisonovu oslavu. Svého strážce Udogieho deptal klamavými pohyby, po jeho střele si Romero nešťastně srazil míč do vlastní sítě a v 54. minutě bezpečně proměnil penaltu. Navrch připravil i čtyři šance pro spoluhráče.

Střední útočník: Son Hung-min (Tottenham) - Pomyslný titul muže zápasu nicméně připadl kapitánovi soupeře. Spurs si po třech nezdarech odvezli z Emirates Stadium alespoň bod zejména díky faktu, že korejský "šikula" překonal Rayu dvakrát a s pěti trefami už je na druhém místě mezi střelci za fenomenálním Haalandem (8).

Levý útočník: Kaoru Mitoma (Brighton) - Duel s Bournemouthem začal rychlík Seagulls na lavičce náhradníků, ale jakmile ho trenér De Zerbi vypustil na hřiště, byl k nezastavení. Po šestnácti sekundách zakončil fenomenální kombinační akci po ose Fati - Dahoud a v 77. minutě stanovil konečný výsledek netradičně hlavou. Pokud bude v nastoleném trendu pokračovat, angažmá ve velkoklubu na sebe nenechá dlouho čekat.

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (343)

Přidat komentář
jk

Saka v sestavě za gól z penalty? Chudák Salah…

Reagovat
BenB

Jakože tvojí logikou chudák Salah za gól z penalty?

Reagovat
BenB

Jinak kdybys nebyl tak trapně zaujatý, tak bys viděl že byl saka po sonovi druhy nejlepší hráč zápasu a je tam oprávněně.

Reagovat
jk

To už bych tam radši viděl Romera, který jeden gól dal a zařídil penaltu.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Cobra

Reagovat
icemike

Reagovat
BenB

Reagovat
Čenda

Reagovat
Jason_

tohto roku veľa slabých týmov takže manu nevypadne škoda....

Reagovat
Unai

Chelsea Mudryk Sterling

ManU Maguire Mount McTominay Martial Hojlund Onana ETH

Reagovat
Busby babes

tvl kolik ti je?

Reagovat
hodoňa

Může být i dospělý, jen to nebude nejostřejší tužka v penále…

Reagovat
Dawon

Proč na něj reaguješ? však je to jen úplně nejsmutnější level trollingu

Reagovat
Swarley

Jako nebudu lhat, me si tou vytrvalosti docela ziskava

Reagovat
jenage

Jako já bych se k němu nejradši přidal.

Reagovat
772jozef

Reagovat
ondris

Medzi top3 gólmi mi chýba ten Darwinov.

Reagovat
avicii

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Salfovic

Jakou nejvyšší známku u hráče jste viděli na livesportu (kterej je bere asi z whoscored) ?

9,6 Trippiera je asi můj rekord.

Reagovat
Swarley

Kane mel o vikendu 10, za 3+2

Reagovat
Mato178178

Mal 9.8 nie?

Reagovat
Swarley

Na livesportu je tam 10 nebo teda pokud nemysli neco jineho

Reagovat
Man__United

Onana, Amrabat, Varane, Maguire, Dalot, Casemiro, Hannibal, Pellistri, Mount, Garnacho, Martial

Reagovat
Hlahart

Amrabat teda fakt RB..

Reagovat
Seydou Doumbia

lul to jsem netušil že to někdy hrál (nebo nehrál?)

Reagovat
Wazza228

nakonec LB

Reagovat
Salfovic

Takže to jdete ubránit na 0:0 a na penalty ?

Reagovat
EZ
Reagovat
Snatus

Prý tragikomická, to si vyprošuju!

Reagovat
Seydou Doumbia

Přesně, těsna prohra o 1 gól o deseti hráčích s týmem co má ambice se dostat do LM je super výsledek.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mönchengladbach

Nevěřil bych, že to kdy napíšu, ale Chelsea je mi líto, a přeju jí, ať se z toho několika uhaluzenými vítězstvími rychle vyhrabe. Ten Boehly přece není nějaký parchant, ne?

Reagovat
Amon

Kto tomu môže fandiť má môj obdiv. Nech spadnú.

Reagovat
SunFells

Jen idiot, i tak na tom není nic lítostivého.

Reagovat
hona.kub

já už na to ani nekoukám, po 6ti odehraných kolech je ta sezona v piči.. dnes přinde další potupa v ligovým poháru... hledáme nové dno, abychom se od něj mohli odrazit, ale je více hluboko, než jsme si mysleli

Reagovat
Swarley

Jsem cetl, ze pry musite dat dnes dat gol, jinak do ankety gol mesice budete muset dat nejaky z treninku...

Jestli jste teda alespon tam nějaký dali...

Reagovat
dantetomas

Chcel som napisat, ze stale to moze zachranit zensky tim, ale tym este sezona nezacala

Reagovat
icemike

U21 hrála ne? Doufám...a dala vlastně gól?

Reagovat
iamek

Vcera pohár a dokonce výhra na penalty

Reagovat
LokoLFC

Co je ti lito? Ze nekdo vezme za rok miliardu a rozhazi ji nesmyslne za hrace, protoci 58 treneru za 3 roky... Tahle sracka by mela zamirit tam, kam patri...

Reagovat
Seydou Doumbia

hrozný sráč asi myslel na to jak ho Wanda podvádí

Reagovat
Ranoth

"brankostroj Haaland dal od začátku loňského ročníku PL více gólů (44) než všichni hráči západolondýnského celku (43) dohromady."

Reagovat
Mastný Chobot

Vsetkymi vysmievana Chelsea ma len o gol menej nez vsetkymi do nebies vynasany Haaland hej?

Reagovat
hodoňa

Reagovat
icemike

Děkujeme náčelníku, že ses nás zastal

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Zaschrona

Začít šikanovat s nádechem rasismu vlastního nejlepšího hráče, to je docela novinka...

Reagovat
Seydou Doumbia

žádný nádech rasismu prosím to je hrozný blud

Reagovat
Mastný Chobot

Taliansko

Reagovat
Trand

Reagovat
vodka

jsem zvědavý, jestli je ten správce sítí neapole pořád správce sítí, nebo už je někde v odpadkovém pytli...

Reagovat
SunFells

Reagovat
EZ

To je produkcne tak prepracovane, zeby ma vobec neprekvapilo keby to zostrihal sam De Laurentiis

Reagovat
j_mrazik

Já myslím, že maximálně spravuje síť někde na dně moře.

Reagovat
EZ

Preco coconut? Vobec tomu nerozumiem

Reagovat
Masi

Na hlavní stránce to sice není, ale v sekci Seria A už ano. https://www.eurofotbal.cz/clanky/neapol-urazila-ve-videu-osimhena-648269/

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Itstosintaylor/status/1706777447860240744

ofiko ucet Neapole si dela prdel z osimhena.

“What happened today on Napoli's official profile on the TikTok platform is not acceptable. A video mocking Victor was first made public and then, but now belatedly, deleted”.

“A serious fact that causes very serious damage to the player and adds to the treatment that the boy is suffering in the last period between media trials and fake news”.

“We reserve the right to take legal action and any useful initiative to protect Victor”.

jako nasrat si sveho nejlepsiho strelce, to je docela umeni.

Reagovat
cr7sux

šílený rasismus

Reagovat
iamek

Už prý chystá žalobu

Reagovat
Seydou Doumbia

možná by se měl spíš soustředit sám na sebe a na své výkony než na kokotiny co nějaký chuj dá na sítě...to je jako by mudryk řešil kritiku na ef

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je kurva?

Reagovat
Busby babes

az se budete divit, proc nejaka strela nema xG 1, tak tohle je ten duvod.

Reagovat
Mato178178

volite niekto strany ako smer, republika, sns alebo aj hlas a preco prave ich?

Reagovat
FFA

Podla prieskumu skoro kazdy druhy clovek. Az z toho mrazi...

PS to bude mat tazke. Snad vyhraju volby a bude sa to dat nejak rozumne poskladat.

Reagovat
Mato178178

ked tam bude olano alebo hlas a sme rodina tak to rozumne nemoze byt a bez nich to neposkladaju

Reagovat
FFA

Idealne PS + SAS + Demokrati, ale to by sa musel stat zazrak, aby sa to takto dalo vyskladat.

Reagovat
Mato178178

To by z nas bolo do 10 rokov rakusko

Reagovat
Ligter

jenže to se zas posune o dvacet let

Reagovat
j_mrazik

Z konce 20. století možná.

Reagovat
Eichel

Kamarátkin kolega, ktorý má vysokú školu a pracuje ako finančný poradca (ja mám dosť antipatiu k tomuto povolaniu, ale inak je to v zásade chytrý chalan, aj keď ho poznám zbežne). Ten im to ide hodiť kvôli tomu, že doterajšia vláda bola chaos a amatéri a neznáša Matoviča plus v kultúrno etických otázkach mu vadí PS a do toho mu vadí aktivizmus médií. A ono keď vyhodíš všetkých, ktorí pripúšťajú spoluprácu s PS už to ti stačí na to aby si to hodil Smeru.

Môj kamarát, ktorý si robí doktorát z filozofie, presvedčený ľavičiar, ide voliť Hlas. Povedal mi, že vie, že ma z toho prekotí, ale ako ráta tak ráta, Hlas bude potrebný v oboch vládach a keďže chce aby to vyvažovalo buď jeden extrém Fica, alebo druhý extrém PS, tak chce aby mali silnejší mandát.

A obávam sa, že ešte môj dedo, ale nerozprávame sa dlhodobo spolu a on vždy volil Fica, Gašparoviča a pod a považuje zbytok za v zásade negramotných ľudí neschopných spravovať štát (čo sa zas nedá úplne čudovať).

Reagovat
Mato178178

deda v sobotu zamknut v izbe

Reagovat
Eichel

Ja sa s ním moc nebavím, tento rok som s ním dva krát volal takźe to asi nepôjde ničmenej mi nepríde, že tieto strany volia nejakí dementi bez zubov... často krát sú to proste ľudia ktorí nechcú chaos, chcú mať lepší sociálny štandard a majú pocit, že Fico im ho dodá a vlastne majú pocit, že sa im nežije po týchto rokoch dobre a prioritne treba pomôcť im a nie iným.. plus teda nemajú moc v láske US. Ale príde mi, že by ich dokázalo osloviť aj také KDH prípadne Sme rodina, keby to robili proste príčetnejšie (čo teda Boris rozhodne nie je výhra).

Reagovat
vladis271

Ja PS. Programovo mi je blizsie SAS, ale kvoli tomu, ze vnutorne citim, ze chcem eliminovat sancu aby moj hlas prepadol. A chcem ukazat fakaca konzervativnym slovakom. Plus v ludskopravnych otazkach su mi najblizsie- dam hlas im.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá kostička

Reagovat
Dawon

Hannibal Mejbri covered the most total distance among Manchester United players vs Burnley - 12.92km

Docela slušně na to, že hrál 70 minut nevím jestli bude dost dobrý na PL, ale minimálně ta jeho energie tomu týmu dost pomáhá

Reagovat
Busby babes

squad player by mohl byt dobrej, tak uvidime co dal. tohle potrebujem, davat takovycm hracum treba 1000 minut, bud se chytnou u nas nebo je pak mame sanci prodat za vic nez se nam ted dari

Reagovat
Swarley

Neco jako s Elangou

Reagovat
Wazza228

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Reagovat
andkoo

dost mi pripomina Gallaghera z chelsea, vela chuti a energie, technika obcas zlyha, ale aspon maka

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/EricBes67549473/status/1706753323523575882

ten vcerejsi skvele nacasovanej skluz. Jeste, ze jsme z nasledneho rohu dali gol, ale wtf.

Reagovat
Swarley

On tam dal zlutou za faul na Martiala, kdy tohle bylo ve vyhode... Tak asi uz mel splneno a tohle se mu nechtelo uz resit...

Reagovat
JohnnyBravo

Tam bylo blbý to, že to na první pohled vypadalo, že ho tim vůbec nerozhodil, tak jsem si řikal, že ho asi netrfil, ale z tý opakovačky wtf VAR opět výsměch

Reagovat
iamek

VAR nebyl

Reagovat
icemike

S varem by byla pecka

Reagovat
vitasrp

Reece může dostat třízápasový trest, protože seřval rozhodčího po zápase, to je naprosto geniální.

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň se pořádně zotaví ze zranění

Reagovat
Hlahart

Z většiny vyplývá, že Aston Villa brání víc než City. Skvělý

Reagovat
Kixi Syhimour

Kelleher - Jones, Quansah, Konate, Tsimikas - Endo, Elliott, Gravenberch - Doak, Jota, Gakpo

Subs: Adrian, Van Dijk, Diaz, Szoboszlai, Nunez, Mac Allister, Matip, Bajcetic, Chambers

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez - Cucurella, Dissasi, Colwill, Maatsen - Ugochukwu, Caicedo - Mudryk, Palmer, Chilwell - Jackson

Rozestavení jinak pouze můj tip, reálně to bude úplně jinak.

Reagovat
John Obi Mikel

Alex Goldberg tipuje 3-4-3

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak snad už bude Svatej spokojenej, stěžoval si na základní 11 bez LB, teď tu má hned dva...

Reagovat
John Obi Mikel

Tři

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

+ colwill!!

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Tak očekává se Sanchez - Dissasi, Colwill, Cucurella - Maatsen, Ugochukwu, Caicedo, Chilwell - Palmer, Jackson, Mudryk

Reagovat
John Obi Mikel

Náhradníci: Broja, Brooking, Washington, Enzo, Gallagher, Gilchrist, Matos, Petrovič, Sterling.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ten můj tip byl realitě blíž než ten od těch novinářů.

Reagovat
Mastný Chobot

Wow, za nas v zaklade chlapec, o ktorom som nikdy nepocul. To sa mi nestalo, odkedy som zacal fandit

Reagovat
J0EL

nemas stream?

Reagovat
Liveral

Je to na Voyo kterýa 7 denní free trial

Reagovat
kitas

Na Slovenskom Voyo to nie je

Reagovat
Liveral

VPN?

Reagovat
Seydou Doumbia

přres co nejlepší měnit? nord vpn?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
J0EL

dik

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

A u nás je posraný zkusit jiného gólmana.

Reagovat
Gunner14

To se nemáš čím chlubit teda toho by si znát měl

Reagovat
vladis271

Why didn’t BVB re-sign Sancho?

According to BILD edition, when Jadon Sancho was at Dortmund discipline was always a concern for the winger even before joining Man United…

“Sometimes he came late to training or flew away for 2 to 3 days after a match”, reports BILD.

“The main problem was that he doesn't sleep enough due to playing his game console until the early hours”.

Fabrizio Romano

Nejaky mufan tu isiel hejty, ze Sancho ponocuje, preziera sa a hra konzoly. Ostatni mu to dali vyzrat. Aby nakoniec nemal pravdu.

Inak Sancho si ukazkovo curvi karieru. Spanok a regeneracia su alfa a omega pre profi atleta a on robi toto?

Pocul som aj nejake rumours ze dava vikendove chlastacky.

Reagovat
avicii

tak to mal ten exot Dan Gubic (ci jak sa vola) vlastne pravdu?

Reagovat
Čenda

a Busby nebude mít co žrát.

Reagovat
vladis271

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fff

Bude dnes LFC niekde v telke?

Reagovat
avicii

nie

Reagovat
Gunner14

Sagoeeee jsem zvědavej na něj a snad se Emil předvede

Reagovat
samson192

Jackson dnes hattrick v bežaní na bránu a nevystrelení

Reagovat
havrys99

stream na gunners?

Reagovat
Kixi Syhimour

Perfektní start jako vždy

Reagovat
avicii

ale smerom hore ich celkom tocime ..

Reagovat
cubazi

maš link prosím?

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, chlape, tady máš do budoucna, vždycky beru odtud

https://totalsportek.pro/

Reagovat
cubazi

dakujem

Reagovat
Mastný Chobot

Uf to bolo tragické riešenie od Eddieho, ale perfektné zakončenie od Reissa

Reagovat
Čenda

Reagovat
tweek

strašně jsem ho tady z gauče zjebal. Otřesné řešení.

Reagovat
vitasrp

Jasně, tohle je čistý.. Další retard na Stamford Bridge, super.

Reagovat
John Obi Mikel

Gólman má super rozehrávku, to nemohu říct.

Reagovat
avicii

Leicester ma zatial kurva stastie mala byt uz otocka

Reagovat
vitasrp

Sanchez s balónem, to je dneska teda síla.

Reagovat
vitasrp

Normálně ale fakt střídej brankáře, to je totální katastrofa.

Reagovat
John Obi Mikel

Nechápu mimochodem, že v EFL cupu nezkusí dvojku. Kdy jindy mu dát šanci?

Reagovat
vitasrp

No tak na druhou stranu my bychom docela dost potřebovali postoupit, já bych hrál v EFL cupu letos silný sestavy, protože nutně potřebujeme postupovat, aby těch zápasů nebylo brutálně málo. Takže to mi nevadí, horší je, co za výkon Sanchez podává.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak předpokládám, že Petrovič není žádný nezdárek. Přicházel docela s velkou pompou. A třeba fandové na facebooku ho tlačili do základu i v lize.

Aspoň že rukama chytá dneska dobře, ale rozehrávka hrozná.

Reagovat
Seydou Doumbia

čeká se na slabšího soupeře

Reagovat
Mastný Chobot

Keby som mal horšie oči, tak si myslím, že dnes je v bráne Raya. Zatiaľ rozohrávka top od Ramsdalea

Reagovat
vitasrp

Zranění, juchůůůůů, to tady dlouho nebylooo.

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadalo na zlomenou ruku

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad nic

Reagovat
Mimalu

btw jak to, že hraje Jackson? Neměl mít za 5 žlutých stopku? Nebo už se tresty nepřenáší do pohárů?

Reagovat
John Obi Mikel

Žluté karty se počítaj jen v lize

Reagovat
Mimalu

Reagovat
andkoo

sa mi zda, ze zlte karty sa pocitaju len v tej konkretnej sutazi a trest za cervenu sa prenasa vsade

Reagovat
Čenda

Líbí se mi, že zkoušíme variantu s Tomim na středu a Bennym klasicky vpravo.

Sagoe zatím slušný náznaky, Reiss se mi moc libi zatim, na špičkách, sebevědomej, výbušnej, mohli bychom ho začít využívat pořádně, když uz jsme mu dali smlouvu.

Emile se chytne, má chuť, stále to má v sobě, jen je trochu zarezlej, ale hlavně, že tam ten Emile stále je. Škoda té šance, měl být gól.

Kiwi chce hodně hrát, Kai zatím jeho klasika, not great, not terrible.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jako ten Havertz bude poděl jako kokot...za tu cenu to nemůže být žádný not great not terrible

Reagovat
Čenda

Já si to myslím taky, od začátku je to prostě divnej obchod se vším všudy, a ten plat..ach jo. Ale kritizovat ho nemůžeš, pak se slitne letka a řekne ti, že hraje dobře a když ne, tak kvůli tobě, protože ho kritizujes, chápeš

Reagovat
Seydou Doumbia

Já se řídím tím že se nový hráč po příchodu do PL nemá rok hodnotit, prostě když příjdeš z funkčního týmu jiné ligy do nefuknční chelsea/united tak můžeš byt chvíli mistr, ale po pár zápasech zapadneš do průměru, protože si průměrem 5 lidi se kterými se sestkáváš že zároven můžeš být první rok sračka, ale jde o aklimatizaci na kterou máš právo...u havertze při přestupu v rámci ligy už to samozřejmě neplatí tam se už kritizuje hned

Reagovat
r.mrazik

na to,ze to je utocny hrac,tak ma sileny zakonceni...jak torres v chelsea

Reagovat
Čenda

Samozřejmě souhlasím, ale taky je vidět, že je to vážně v sebevědomí. To není pro srovnání, ale Torres v Live a v Chelsea byli dva úplně jiní hráči.

A u Kaie mě to nedostatečný sebevědomí štve hlavně v poli. Jak tu psal chobot nebo kdo včera, na něm vidíš, jak ma dobrej nápad, už už ho chce realizovat, a nakonec se otočí a pošle to zpátky. Přitom technicky je fakt top, sklepnout, zrychlit, umí perfektně, ale zatím je to fakt tragédie a flop. Ale ještě je relativně mladej a za rok může bejt situace úplně jiná.

Mě tak nějak sere vše ohledně toho přestupu, že je z Chelsea, že stál ranec, že jsme ho nepotřebovali, že má největší plat (!!!), to je za mě úplně nejvíc mimo, a pak to protezovani opět. Naštěstí už se Mikel od Willian kauzy trochu poučil, zda se. Ale jen trochu. A pak taky to, že se Mikel na jednu stranu ohání tím, jak non-negotiables, jak se chválí, že je ruthless, ale zároveň zcela evidentně má svoje oblibence. Gabiho, Aarona "odstavi" poměrně nelogicky(uznávám, z pohledu zvenčí), Leo, ač formou uz skoro měsíc nás nejlepší hráč, nedostane pořádně šanci..ale Jorgovo chyba je součást fotbalu atd.

Sorry, to tě vůbec nezajímalo, ale když už jsem to napsal..

Reagovat
r.mrazik

V pohodě..zajímalo.

Ono to může být o sebevědomí.

Osobně mi přijde, že to jednoduše není golovy typ. Někdo to v sobě prostě nemá a někomu tam spadne vše.

A on mi přijde, že je z té první skupiny

Má určitě jiné přednosti a kvality. Zakončení do toho ale jistě nepatří no

Reagovat
Čenda

hmm, může být, to by docela sedělo. Ale stejně si počkám, fakt to může být jinej hráč, když sám v hlavě zjistí, že to není lempl. Do ty doby to bude lempl, no

Ale jinak si myslím, že máš docela dost recht. I v Německu, pokud se nepletu, byl spis král asistencí než golova mašina.

Reagovat
vitasrp

Všechno čistý, samozřejmě. Už se těším, jak zas budeme hrát proti týmu dole a hráčů soupeře se nebudeme moct ani dotknout.

Reagovat
J0EL

Boha ten Kai si uz vobec neveri pred tou brankou

Reagovat
John Obi Mikel

Dneska to dost pouští, musíme přitvrdit.

Reagovat
blade115

Tak do dneška to byly aspoň dobrý výkony, kdy jsme byli zpravidla ten dominantnější tým, co jen prostě zoufale neproměňoval šance. Tenhle večer je to ale už totální festival zoufalství. Brankářem a celou obranou počínaje, žalostným útokem tradičně konče. Hrozný ..

Reagovat
Kiss Me Polka!

tvl ten sanchez je jinaci strelec v brightonu teda takovy retard mod moc nemival

ale fati to zakonceni je zatim silene pritom to je vec, kterou mel v barce zvladnutou vyborne

Reagovat
Godwinson

Ty jo, ten Sanchez je úplná sračka. Edu Mendy je proti němu pan gólman.

Reagovat
Squinty

Proboha už ty agenty z Brightonu nekupujte

Reagovat
vitasrp

Proč to zas hned pískne a nenechá výhodu proboha už?

Reagovat
Godwinson

Chtěl jsem přirovnat Mudryka k Salahovi v jeho věku. To se o něm taky říkalo, že je to běžec a tím to končí, ale herní inteligenci měl Salah asi větší už ve škole.

Reagovat
Svatej

Wtf, to vůbec není pravda Salah třeba zrovna u nás dal par gólů, ale na sledování nebyl lepší než Mudryk.

Ten už navíc vytvořil celkem dost šancí (jen ne dneska )..

Reagovat
Godwinson

Však je úplně hloupej, ty jeho zadrbaný přihrávky do gólových šancí. Křivdil jsem mu s tím Salahem, v jeho věku se o něm fakt říkalo, že je to hloupý běžec a v Chelsea si jeho výkony vlastně vůbec nevybavím, na to mám špatnou paměť.

Reagovat
Svatej

No v zapasech jako tenhle mam sám stejnej dojem, ale třeba tenhle rok uz za Ukrajinu ( i nas treba minulej zápas ) vymyslel doslova Enzovinky úžasnýma pasama

On prostě na uzasnej moment má nějakej naprosto smesnej, fakt děsně zvláštní hráč

Reagovat
vitasrp

Spadni tyvole, co blbneš

Reagovat
Svatej

Spis pískej. Chápu, že hráči si o to říkají presne z tehlecj důvodů, ale radeji by bylo lepší liskat sudí a ne provokovat hráče

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten zakrok na mudryka... jako jasne, tim, ze nadskocil, tak nic, ale byl bych pro upravu pravidel a piskal za toto proste penaltu. mudryk se chranil proti faulu a tim nadskocenim prisel o kontrolu nad micem, za me by toto mel byt nedovoleny zakrok.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Seydou Doumbia

Trefil ho? Netrefil, to že si nenechá Mudryk radši sejmout párky a nadskočí je jeho věc. Obránce Brightonu nic neudělal, to co by se stálo kdyby...to už by se pískalo fakt kurva všechno

Reagovat
icemike

Kontakt je základ faulu

Reagovat
Kiss Me Polka!

Když je surová hra taktaky stačí úmysl a nemusíme kontaktu přímo dojít. Já bych pravidla posunul i při nesurovem faulu, který ovlivní hráče i bez dotyku

Reagovat
Godwinson

Palmer

Reagovat
Mastný Chobot

Reiss si verí, hrá super a maká dozadu tak, že si to nepamätám od neho. Vôbec by som sa nebál dať ho do základu v lige najbližšie.

Reagovat
vitasrp

Jako Mudryk sice za zápas udělá jednu nebo dvě parádní věci, ale ten zbytek. Tolik špatných řešení, tolik zbytečných ztrát, tolik nesmyslů v tý jeho hře, to je hrozný. Plus nechápu, proč chce balón furt do nohy, s tou jeho rozehrávkou by měl daleko častěji nakopávat motorku a chtít to za obránce.

Reagovat
Godwinson

Retardovaní sudí, jak nemají video, tak jsou posraní. Jasná redka.

Reagovat
vitasrp

Ježiši kriste tohle byla brutální klika...

Reagovat
vitasrp

Jasná druhá žlutá karta, uf uf uf uf...

Reagovat
John Obi Mikel

A nepískl ani faul

Reagovat
vitasrp

Tak kdyby ho pískl, tutově ho vyndá, díky bohu, že to vyhodnotil tak, že to bylo čistý, tam asi neviděl kontakt s protihráčovou nohou, ale to vzhledem k jeho výhledu nechápu.

Reagovat
John Obi Mikel

Naštěstí nastavil šíleně volnej metr a pustil to.

Reagovat
Godwinson

On má vlastně už i žlutou

Reagovat
vitasrp

Jasně, mohl dostat během 90 vteřin dvě žlutý a čus.

Reagovat
Godwinson

Jako když jsem viděl tu intenzitu a v opakovačce kolíky na kotníku, tak jsem si říkal jasná rudá a to mi utekla jeho první žlutá Tak to byla fakt klika, že to píská pitomec.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Ugočukvu Křišťálově čistý zákrok

Reagovat
Seydou Doumbia

jen vyřizování ligue 1 učtu

Reagovat
iamek

Lol jasná rudá

Reagovat
Kiss Me Polka!

jak to mohl jako nepisknout, vzdyt to bylo skoro na cervenou a stal od toho 2 metry

Reagovat
iamek

Slušná tlacenka

Reagovat
Svatej

No vzhledem k tomu, ze.my meli mit pecku, tak těžko

Reagovat
iamek

Koukám od cca 30minuty . Ale jak tohle nemohl vidět

Reagovat
Svatej

Tak to jsi kurva, když nas tu takhle natiras z protekce!

No popsal bych to taky ze ta donebevolajici slepota, kterou maji sudi s nama uz druhym rokem, zas pro jednou šla v náš prospěch, jinak je to z pravidla pravej opak

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Podle mě mu přesně v ten okamžik někdo zaclonil výhled, ne? To nás zachránilo,to n3byla druhá žlutá, ale jasná red

Reagovat
Mastný Chobot

Dobrý polčas, dokonca by som si trúfol povedať, že lepší než väčšina ligových zápasov. Solídne výkony od väčšiny hráčov zatiaľ, obzvlášť Reiss, ESR a Eddie, na tých je dnes radosť pozerať. Tomiyasu až na tú jednu zajebávačskú prihrávku je na stopérovi veľmi dobrý tiež.

Reagovat
Gunner14

ESR a Nelson to tam krásně rozproudili, Eddie s něma super kombinuje

Reagovat
Miguel19

To je naprosto šílený. Opět jsme navíc měli dohravat v 10. Ten Ugu něco je hrozny kopyto.

Obavám se, ze ten následující los zlomí Pochemu vaz, pokud se nestane zázrak. Jsme horší a horší…

Reagovat
John Obi Mikel

Taky myslim, že pokud nepřijde zlepšení a bodové zisky, tak se neprotrénuje ani k Vánocům.

Trpělivost je jedna věc, ale jednociferný počet bodů v prosinci by byla věc druhá.

Reagovat
vitasrp

Tak ta sestava je ale naprostej brak, to je šíleně poslepovaný, dva leví obránci tvoří naši pravou stranu, to nemůže proti jednomu z nejlepších týmů Premier League dobře fungovat.

Do toho má Sanchez nechutnej zápas blbec, Ugochukwu tam předvádí fantastickou naivitu a můžeme být fakt rádi, že neprohráváme.

Pokud ale neporazíme Fulham a Burnley, tak pak vzhledem k tomu losu bude reálný, že budeme mít v listopadu 10 bodů a že za posledních 38 zápasů uděláme třeba 32 bodů, což by byl jasnej sestup.

Reagovat
Seydou Doumbia

Není šance aby Chelsea spadla, v lize jsou letos větší sračky...vy jste sice kokoti, ale furt individuální kvalita hráčů je vysoká a to dřív nebo později nějaké zápasy vyhraje i proti silnějším týmum

Reagovat
icemike

Hehe, to bychom museli trefit bránu někdy

Reagovat
Seydou Doumbia

To přece není problém. Nebo takhle nehrají u vás dřeváci a odpad republiky, hrají za vás mladí talentování hráči co to v sobě mají, to dřív nebo později příjde. Nebo si myslíš že ti hráči v ofenzívě jsou totální neschopný odpad?

Reagovat
icemike

Pokud by byli neschopni odpad, říkal bych jim havertz FC

Reagovat
Seydou Doumbia

taky pravda

Reagovat
Seydou Doumbia

Ugo není kopyto, prostě v 19 letech po pár zápasech v L1 ještě není vyzraly na takový level jako je hrát proti PL týmům. Přílíš velký skok to není jeho vina že neschopná Chelsea nemá lepší hráče do základu. Ty děti u vás potřebují čas.

Reagovat
Godwinson

Zrovna dneska proti Mudrykovi vypadá jak Messi. Až na ten totálně stupidní zákrok.

Reagovat
Seydou Doumbia

Mě dnes nejvíc sral asi Jackson 1 pol

Reagovat
Godwinson

Ten mě sere podobně jako Mudryk, ale tak dal góla, no

Reagovat
Seydou Doumbia

Sleduju dnes Chelsea tak ten stav 0-0 je asi s mým štěstím na vás celkem dobrý.

Reagovat
Zaschrona

Náš nejlepší poločas od... možná naposled když tu byl Carlo? Ten kádr je sice úzký, ale začíná to vypadat nadějně. Jen proměňovat šance, měli jsme vést mnohem větším rozdílem...

Reagovat
Gunner14

Newcastle taková tutovka pls

Reagovat
avicii

snad nechceme vypadnut proti tak slabemu superovy ale verim v obrat v druhom polcase

Reagovat
John Obi Mikel

Jak hraje Casadei za Lišky?

Reagovat
masina_LFC

raz sa dostal k odrazenej lopte na hranici 16ky a prekopol tribunu, inak neviditelny

Reagovat
avicii

im vysiel jeden brejk inak su neni moc v hre a skor sa brania...

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksoooon

Dejte nám soupeře!

Reagovat
iamek

Chelsea masina. Kdo ji zastaví?

Reagovat
J0EL

Podla vcerajsku uz jedine United.

Reagovat
avicii

Reagovat
bbbauch

Jackson gol mesice Chelsea!

Reagovat
Kiss Me Polka!

to byly dve jesle za sebou ten gol chelsea ne? kazdpoadne van hecke.. to je fakt zapas co zapas, kdy je u golu diky nedurazu

Reagovat
avicii

neskutocne zas, toto malo byt uz 4:1

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson

Reagovat
vitasrp

Myslíte, že Jackson někdy promění nájezd 1 na 1 proti gólmanovi? Nebo ho prostě vždycky trefí?

Reagovat
John Obi Mikel

Billy Gilmour

Reagovat
Greny

Hlasování o gól mesice zachráněno.. Jackson delo

Reagovat
pingla

isaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
Kiss Me Polka!

jackson

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne nebyl ofsajd. Škoda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, no. Zajímavý hráč ten Szoboszlai

Reagovat
Bandita_Harry

Neskutočná posila

Reagovat
iamek

Hezky slavil

Reagovat
John Obi Mikel

Já slyšel to písknutí a říkal jsem si "tak platí nebo neplatí"

Reagovat
iamek

Šlo slyšet hned. Nikdo neslavil jen on . Ale nevypadalo to na offside

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Szobo dobra jeba

Reagovat
John Obi Mikel

Sánchéz

Reagovat
vitasrp

Jak tohle mohl být ofsajd ty kráso jako?

Reagovat
John Obi Mikel

Teď tam zas máme 4 střeďáky

Reagovat
avicii

Endo je dnes ale velmi dobry, snad aspon na taketo zapasy bude na neho spolahnutie

Reagovat
SCELO

hral velmi dobre

Reagovat
Bandita_Harry

Určite sa ešte zlepší, nemal snami ani prípravu, musí to byť skok.

Reagovat
John Obi Mikel

Jakej ofsajd

Reagovat
vitasrp

Ofsajd na vlastní půlce To je takovej idiot ten praporkář tyvole..

Reagovat
vitasrp

Co je to za zmrda ten sudí bože?

Reagovat
vitasrp

Však to je na Chilwella úplně jasnej faul panebože...

Reagovat
iamek

Ti rozhodčí

Reagovat
vitasrp

Nežádám toho moc, jen jeden, jedinej, debilní zápas, kdy to bude řídit normální rozhodčí. Ne že bude mávat ofsajdy na vlastní půlce a ne že bude soupeře po jasném faulu v 93. minutě posílat do brejku.

Reagovat
blade115

Jako rozhodčí v Anglii, to je prostě největší koncentrace diletantů, jakou si jen člověk umí představit. Zápas co zápas. Fakt nemáme výkony na to, abychom se na ně vymlouvali, ale nic to nemění na tom, že to je od nich donebevolající zoufalost.

Reagovat
John Obi Mikel

Chilwell zraněný

Reagovat
Greny

Snad jen preventivně šel dolů.. a nebo to bude něco svalového , hlavně ne koleno.

Každopádně nechápu že to nepiskal jako faul

Reagovat
masina_LFC

Pekný výkon dnes, ale to pravidelné inkasovanie prvých gólov sa nám skôr či neskôr vypomstí

Reagovat
John Obi Mikel

Tak po dnešku se rozjedeme a už nezastavíme!

Reagovat
Mastný Chobot

Druhý polčas nás Brentford pekne zatlačil, čo sa dalo čakať. Nečakal som, že to ustojíme, takže za mňa fajn. Ramsdale podržal, keď bolo treba. Gabriel a Tomi tiež solídne Nečakal som dnes výhru, takže za mňa nadmieru spokojnosť

Reagovat
Amon

Reagovat
J0EL

Aj Kai bol dneska znova dobry, vybojoval toho kopec, podrzal vpredu. Len stale tomu chyba viac sebavedomia pred brankou. Je vidiet, ze si neveri a jak starane je z toho v riti

Reagovat
Mastný Chobot

Yes, v jednom momente aj vyštartoval a vyzeralo to, že si to hodí medzi dvoch hráčov a konečne urobí niečo, ale rýchlo si to rozmyslel a otočil sa a prihral späť. Ale dobrý výkon aj od neho dnes.

Reagovat
Edgewalker

A dnes Arteta i dobré střídání, které otupily ten největší nápor.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kixi Syhimour

Oukej, to byl naprostý herní masakr Leicesteru

Reagovat
Svatej

Sudí nám nedal redku a přesto si stojim za tim, ze nas dneska totálně podělali. Jak je vůbec možný, že něco takovýho se nemusi vylučovat?!

Kdy naposledy jsme měli typka, co piskal aspon 50-50? Minulej zapas jeden poločas?

Jinak Colwill nejlepší výkon v sezóně, jestli to nebude treba tím, ze hrál na svým postu. Cucurella po hrůzostrašným startu taky super. Palmer taky vybornej.

Ze střídajících na me udelal dojem i za malou chvíli Broja. Ten byl skvělej.

O kolik jsme podstrelili XG dnes?

Reagovat
Svatej

Proč vůbec není VAR v poháru?!

Reagovat
John Obi Mikel

Je až od semifinále snad

Reagovat
vitasrp

Super výhra. Nikoliv teda že by byl výkon nějak dobrý, to vůbec ne. Ale zahráli si hráči širšího kádru a hlavně to znamená o další zápas navíc, což v týhle sezóně bez pohárů potřebujeme.

Absolutně ale nemám nervy na tyhle rozhodčí, to se fakt nedá. Ugochukwu měl být venku 10x z 10 případů, kdy se tenhle zákrok stane. Pak tam mávne ofsajd na gól, který podle mě prostě nebyl. Do toho nám čtyřikrát zastaví brejk, protože ho nikdo nenaučil, že může dát výhodu.

A v nastaveném čase nám mává ofsajd na vlastní polovině hřiště (to fakt na profesionální úrovni nikdy nepochopím, jak to může asistent udělat) a pak tam nepískne jasný faul na Chilwella a v nastavení má BRighton tutovku na vyrovnání na 1:1. Fakt ať s tímhle jdou někam, na to se prostě nedá koukat.

První půlě byla katastrofální od Sancheze a Ugochukwu tam snad pětkrát ztratil balón při rozehrávce u vlastního vápna, tam jsme měli mega kliku, že to Brighton nepotrestal. V druhý půli začal brankář všechno kopat dlouhý, takže už nedělal kiksy a Ugochukwu tak nějak zmizel z rozehrávky, takže taky "lepší". Ale na Premier League by tohle rozhodně nestačilo, to je jasný.

Reagovat
Svatej

Kdo by to rekl, ze z nas dvou budu optimista, ale druhá půle za mě totálně ok z hlediska výkonu teda . Brighton byl neskutečně dravej a rychlej, přesto jsme toho měli víc než oni, dali 2 góly a jejich největší tutovka byla z faulu.. za mě v ty půli lepší výkon než v několika jinych polocasech v sezóně

Reagovat
Whitemedia

MISTŘI !!!

Reagovat
avicii

Veľmi zábavné na sledovanie dnes len sme im mali dat 6, aspoň dobrý žreb v ďalšom kole by sa mohol podariť

Reagovat
Godwinson

Livramento skvělej. Škoda, že tam má Trippiera.

Reagovat
Gunner14

Shitty pryč z poháru pěkně Newcastle

Reagovat
Mastný Chobot

to by sme mohli zabojovat, ak sa nam vyhnu zranenia v obrane. Dopredu je ten kader dost siroky a kvalitny momentalne, aby to mohol vyhrat

Reagovat
Gunner14

souhlas, chce to trofeje, kadr na to mame

Reagovat
Amon

Everton 2 výhry za sebou tych už nič nezastaví

Reagovat
Zaschrona

Vyhrajeme ligu, pohár, druhý pohár, všechno. Náš válec už nic* nezastaví!

*možná o víkendu doma rupneme s Lutonem

Reagovat
Amon

To je čudná rozprávka. Verím vám.

Reagovat
Miguel19

Paradoxně nejhorší výkon v sezoně a výhra. Třeba je to cesta...

Reagovat
iamek

Mansfield - Port Vale

Reagovat
iamek

Ipswich - Fulham

Reagovat
iamek

United - Newcastle omgggggggg

Reagovat
iamek

Bournemouth - Liverpool

Reagovat
avicii

Škoda ze nie doma ale mohlo byt aj horšie

Reagovat
iamek

Chelsea - Blackburn

Reagovat
iamek

West ham - Arsenal

Reagovat
iamek

Everton - Burnley

Reagovat
Zaschrona

Moderátorka to hned zkušeně nazvala "Sean Dyche Derby"

Dobrý los, teď to jen nepodělat...

Reagovat
iamek

Exeter - Boro

Reagovat
Svatej

iamek - good boy

Reagovat
Busby babes

zase doma. Newcasle, nuda...

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Pokolikáté v řadě hrajete pohár doma? Tohle už není možný.

Reagovat
Busby babes

podle me jsme naposledy hraly pohar venku naposledy pod Busbym.

Reagovat
Busby babes

jinak po dvanacte v rade

Reagovat
Dawon

Timhle losem jsme pry stanovili novy rekord no

Reagovat
Man__United

Ještě že se aspoň semifinále hraje na dva zápasy a finále ve Wembley jinak by jsme se ani nepřišlo ven

Reagovat
Grahf

to semifinále na dva zápasy už zrušili, ne?

Reagovat
Man__United

Myslím že jeden nebo dva roky to bylo zrušené ale loni jsme hráli s Forest první venku a odvetu doma

Reagovat
Error

Co si myslet o Maduekeho absenci vcera? Prvni drzkujici kus?

Reagovat
fff

Inak 60m za Szoboszlaia sa nakoniec mozno fakt ukaze ako bargain. Tesil som sa nanho, no cim viac ho mom moznost sledovat pravidelne tak o to viac v nom vidim Gerrarda. Uzasny nakup.

Reagovat
masina_LFC

je to tak, skvelý hráč

Reagovat
fff

A oba goly, ktore dal, boli spoza 16tky. Mam pocit, ze to nam v zalohe chybalo snad od cias prave Gerrarda.

Reagovat
Bandita_Harry

Pol sezóny to tam vedel napáliť aj Ox pred tým zranením

Reagovat
Svatej

Couts?

Reagovat
Kowe

Reagovat
Bandita_Harry

On keď tak priamak, či z hranice 16 ked si nahodil to ano ale takéto Gerrardovky moc nie

Reagovat
Bowie

Reagovat
Swarley

Reagovat
Benzema

Reagovat
Mastný Chobot

ja Beckhama

Reagovat
avicii

Reagovat
papos182

Reagovat
frezi

Reagovat
JohnnyBravo

Co je na tom za bargain? jako hrajě skvěle, ale je to prostě hráč co hraje na úrovni ceny za kterou přišel. 60m fakt nejsou drobný. Bargain za 60m by musel jinak vyčnívat

Reagovat
jk

Highest rated right-backs in the Premier League this season:

Kieran Trippier - 7.54

Pedro Porro - 7.08

Kyle Walker - 6.93

Spursy RB’s

Reagovat
Kinky7

city RB´s

Reagovat
jk

Reagovat
EZ

Reagovat
Zaschrona

Globo reporting that 777-controlled Vasco have been hit with a FIFA transfer ban for late payments to clubs

Reagovat
jk

https://x.com/michaelmccahi10/status/1707002547976753250?s=61

When you have 3 Harry Maguires in your team

Docela smůla tohle

Reagovat
Swarley

skvely

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hlahart

Antony zpět v týmu.

Zajímavý, ty výslechy měly snad být dnes/příští týden. To si jsou v klubu (snad) dost jistí výsledkem

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Tak on spolupracuje s policií, nejsou žádné jasné důkazy jako u Masona, není důvod aby byl mimo

Reagovat
r.mrazik

Dvojí metr Patrika Nachera

Reagovat
Man__United

Lisandro Martinez will be out for an extended period due to an aggravation of foot injury he suffered in April. Martinez suffered the setback v Arsenal, played on v Brighton + Bayern, but needs rest. Could be same length of time as original absence (three months). #MUFC

však měl chybět pár dní

Reagovat
iamek

Dokonce chtěl teď hrát v poháru. Nechápu.

Reagovat
bbbauch

Cekas dalsi posun tymu vpred a misto toho mas v podstate od zacatku sezony vetsinu obrany out

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

A Reguilon už je taky zrakvenej Co tam s těma obráncema dělaj proboha?

Reagovat
Grahf

tam musí byť niečo fakt rozbité, bo to nie je možné. Tí noví doktori z arsenalu bol danajský dar teda

Reagovat
Man__United

Však tam doktor je tam týden i s cestou, co za tak krátký čas zlepší, Martinez hlavně neměl vůbec jet do Argentiny, neměl hrát proti Brightonu a v Mnichově a už mohl být zpátky

Reagovat
JohnnyBravo

Teď už je jen otázka času, kdy se zase zraní Varane a jsme zpět u dvojce Lindelof - Maguire

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele