Další články

Phillips ukončí trápení v Manchesteru City, hostování dohodl West Ham

Kalvin Phillips v nejbližších dnech ukončí po individuální stránce nepovedené angažmá v Manchesteru City. Osmadvacetiletý záložník hraje jen sporadicky a boj o jeho služby podle všeho vyhraje West Ham.

Guardiola k Phillipsovi: Vrátil se z MS s nadváhou, nemůže hrát ani trénovat

Anglický záložník Kalvin Phillips si po návratu z mistrovství světa za Manchester City nějaký čas nezahraje. Z Kataru se totiž vrátil s nadváhou a před návratem do sestavy musí podle manažera Pepa Guardioly zhubnout.

Manchester City dotáhl přestup záložníka Phillipse

Kalvin Phillips přestupuje z Leedsu United do Manchesteru City, jenž zaplatí necelých 49 milionů eur. Šestadvacetiletý záložník s Citizens podepsal kontrakt do roku 2028...

Wood není žádné dřevo: 33. kolo Premier League v kostce

Bylo to zvláštní kolo. Kvůli finále ligového poháru se hrálo jenom osm utkání, a přestože se toho stalo hodně - a hodně důležitého - ten punc svátečnosti to stále postrádá. Je to mnou, nebo nám celá ta kauza se Superligou ukradla kousek lásky k fotbalu? A vážně Chris Wood nastřílel hattrick na hřišti Wolverhamptonu?

Ani korona Leeds nezastavila: Sestava 16. kola Premier League

Po delší době zasáhla Premier League nákaza koronaviru. Po jednom odloženém utkání kvůli nemocným v Newcastlu se pozitivní testy neblaze rozšířily také u hráčů Manchesteru City a Fulhamu. Proto se v uplynulém kole odehrálo pouze osm utkání. A ani ty, až na výjimky, nestály za moc. Na fotbalistech se zkrátka začíná podepisovat náročný program...

Ole hodil do talónu žolíka: Sestava 10. kola Premier League

Nějakých dvacet let zpátky to byl nynější trenér Manchesteru United, kdo pod vedením Alexe Fergusona zhmotnil pojem dokonalého žolíka - útočníka, který přijde z lavičky a zničí unavenou obranu soupeře. V neděli Ole Gunnar Solskjaer našel svého nástupce. Je mu 33, za poločas stihl v Southamptonu 2+1 a rozhodně se nedá očekávat, že by roli náhradníka hodlal plnit i nadále...

Bez bázně a hany. Co lze čekat od letošních nováčků Premier League

Ocitáme se na prahu doposud nejnáročnější sezony Premier League, která vykopává teprve v půlce září a slibuje mimořádně nabitý kalendář. To znamená také extrémní nároky na letošní trojici nováčků, z nichž každý opět fascinuje svým vlastním, svébytným způsobem. Co jsou tedy vlastně neokoukané kolektivy Fulhamu, Leedsu a West Bromwiche zač?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele