Další články

Žirkov stále čeká na nabídky, počítá i s možným koncem kariéry

K žádnému posunu v průběhu uplynulých měsíců nedošlo okolo osoby Jurije Žirkova. Zkušený ruský obránce či křídelník je od konce minulé sezony bez angažmá, stále nedostal žádnou nabídku a čekání se blíží ke konci. Poslední šanci pro něho představuje nadcházející zima...

Žirkov chce pokračovat v kariéře, nabídky ale zatím nemá

Závěrečnou fázi rekonvalescence, nabírání fyzické kondice a čekání před sebou má Jurij Žirkov. Zkušený ruský obránce či záložník před měsícem oslavil 38. narozeniny a aktuálně je bez práce, na odchod do důchodu ale stále nepomýšlí...

Zenit Petrohrad koupil Kokorina a urychlil příchod Žirkova

V ofenzívě Zenitu Petrohrad řádí duo Hulk, Artem Dzjuba, vedle nichž bude obrany soupeřů strašit také Aleksandr Kokorin. Ruský útočník přichází na přestup z Dinama Moskva, po stejné trase pak putuje rovněž obránce či křídelník Jurij Žirkov, klub to oznámil na svých internetových stránkách...

Žirkov opustí Dinamo, nejpozději po sezoně posílí Zenit

Posledních maximálně pět měsíců v kabině Dinama Moskva před sebou má Jurij Žirkov. Ruský reprezentant má v hlavním městě smlouvu jenom do konce sezony a předběžně se už dohodl na dvouletém kontraktu se Zenitem Petrohrad, do tohoto celku by ovšem mohl zamířit ještě v průběhu zimy...

Denisov, Žirkov a Kokorin přestupují z Machačkaly do Dinama

Machačkalu, jejíž vlastník Sulejman Kerimov musel utáhnout kohoutky, opouští další tři hráči. Ruští reprezentanti Igor Denisov, Jurij Žirkov a Aleksandr Kokorin podle očekávání odešli do moskevského Dinama, které za ně dohromady zaplatilo pětačtyřicet milionů eur...

Žirkov má odejít z Chelsea do Machačkaly

Ruský reprezentant Jurij Žirkov zřejmě po dvou letech odejde z Chelsea a vrátí se zpět do vlasti. Podle ruských i anglických médií ho z londýnského klubu za částku přesahující 15 milionů euro vykoupí Anži Machačkala, s níž se levý obránce či záložník již dohodl na čtyřleté smlouvě.

Žirkov: Návrat do Ruska vyloučit nemohu

Jurij Žirkov přicházel před dvěma lety do Chelsea jako velká posila. Vždyť za něj musel Roman Abramovič vysázet moskevskému CSKA přes 20 milionů eur, ale angažmá v Londýně zatím ruskému křídelníkovi nevychází zcela podle představ. Žirkov i vinou zranění nedostává tolik příležitostí a nevylučuje možný návrat do vlasti...

V Chelsea vládne spokojenost, marodka je konečně prázdná

Začíná se blýskat na lepší časy. Dříve početný lazaret se na Stamford Bridge začíná vyprazdňovat. Jurij Žirkov se uzdravil už před týdnem, brazilský stoper Alex už je v pořádku, trénuje s týmem a o víkendu bude připraven nastoupit. Ke konci týdne by měl začít trénovat i poslední marod Yossi Benayoun.

Žirkov z Chelsea neodejde, Ancelotti ho chce udržet

Jurij Žirkov o odchodu z Chelsea neuvažuje. Dementoval tak informace podle nichž se schyluje k jeho návratu do Ruska. Žirkov byl spojován zejména se Spartakem Moskva a tamní trenér Valerij Karpin se minulý měsíc nechal slyšet, že v lednu se o hráče bude ucházet.

Žirkov by se mohl z Chelsea vrátit do Ruska

Jurij Žirkov se zatím nedokázal prosadit do nabité sestavy Chelsea. Jednou z příčin jsou stálé zdravotní problémy, stále víc se však spekuluje o blížícím se hráčově návratu do Ruska. O Žirkova údajně v létě stál Zenit Petrohrad, nově vyhlásil zájem trenér Spartaku Moskva Valerij Karpin.

Ancelotti potvrdil příchod Žirkova do Chelsea

Aktualizováno: Nový manažer Chelsea FC Carlo Ancelotti potvrdil, že ruský obránce Jurij Žirkov se s tímto londýnským klubem dohodl na přestupu z CSKA Moskva.

Žirkov: S Chelsea jsem nepodepsal

Anglická média berou přestup hvězdy CSKA Moskva Jurije Žirkova do Chelsea jako hotovou věc, samotný hráč se tomu jen podivuje. Pro server championat.ru prohlásil, že s londýnským klubem žádný kontrakt nepodepsal, dokonce ani s nikým nejedná.

Přestup Žirkova do Chelsea je údajně hotový

Ruský reprezentant Jurij Žirkov údajně přestoupil z CSKA Moskva do Chelsea. Podle agentury AFP londýnský klub s pětadvacetiletým záložníkem podepsal čtyřletou smlouvu a zaplatí za něj 21,5 milionu eur (asi 576 milionů korun).

Žirkov v zimě nejspíš neodejde. Do Itálie určitě ne

Jurij Žirkov vzbudil svými výkony na klubové i reprezentační scéně zájem západoevropských klubů, nejspíš ale bude dál oblékat dres CSKA Moskva. O ruského obránce mají zájem například italské kluby, ale přestup Žirkova je pro ně v zimě nereálný.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele