Žirkov chce pokračovat v kariéře, nabídky ale zatím nemá

25.09.2021, 13:32
Aktuality
Závěrečnou fázi rekonvalescence, nabírání fyzické kondice a čekání před sebou má Jurij Žirkov. Zkušený ruský obránce či záložník před měsícem oslavil 38. narozeniny a aktuálně je bez práce, na odchod do důchodu ale stále nepomýšlí...

Žirkov reprezentoval Rusko na evropském šampionátu a v závěru prvního poločasu úvodního souboje s Belgií si poranil nohu. Následně přišel o zbytek turnaje a marně čekal na nabídku nové smlouvy ze strany Zenitu Petrohrad.

"Noha už je skoro v pořádku, dokonce jsem si zahrál i na charitativním turnaji. Hrál jsem s amatéry a také proti ženám. Všechno jde správným směrem, ještě budu potřebovat několik týdnů, ale bude to v pořádku," prohlásil ke svému zdravotnímu stavu.

Žirkov dříve hrával za CSKA Moskva, Chelsea, Machačkalu a Dinamo Moskva. V Zenitu strávil pět a půl roku a vybojoval s ním tři mistrovské tituly, dvakrát se šampionem země stal v minulosti s CSKA Moskva a za rok 2008 byl vyhlášen nejlepším ruským fotbalistou roku.

"V tuto chvíli nevím. Samozřejmě že pokud nedostanu žádnou nabídku, tak budu muset kariéru ukončit. Případné nabídky naopak zvážím, každopádně stále mohu hrát ještě jeden rok," věří Žirkov.

"Není jasné, co se stane a jestli budu hrát ještě na podzim. Nabídky v tuto chvíli nemám, takže je zbytečné se bavit o tom, kdy se případně vrátím," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
Slavia10

Žirkov chce pokračovat s fotbalem, ale fotbal nechce pokračovat s Žirkovem

Reagovat
Stannis Baratheon

Trapný.

Reagovat
smetos

Tak do čfl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Někam na Kypr to vidim.

Reagovat
čutalista

Úplný ořezávátko furt není, přál bych mu ještě angažmá dokud ho to ještě baví... když na to pořád bude mět, jen ať hraje.

Nikdy jsem nepochopil ten jeho příchod k nám a naslednej odchod. Když přicházel měl jsem tajný přání aby z něj byl druhej Braňo :)) ale nestalo se, ve výsledku nezklamal, ani neoslnil a raději se pakoval domů, kde mu bylo líp... aspoň, že si to uvědomil kde je spokojený a netrápil se u nás.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele