Další články

Další ztráta pro Real Madrid, Bellingham si nezahraje dva až tři týdny

Real Madrid včera smetl Gironu 4:0 a už tradičně byl hodně vidět Jude Bellingham. Anglický záložník dal dvě branky, přesto se stal smutným hrdinou duelu, v úvodu druhé půle totiž utrpěl zranění kotníku.

Najíždí do vápna jako motorka, chválil Ancelotti Bellinghama po dalším gólu

Záložník Jude Bellingham nastoupil v Lize mistrů počtvrté v dresu Realu Madrid a opět skóroval, což se dosud žádnému fotbalistovi nepovedlo. Dvacetiletý anglický reprezentant ve středu přispěl navíc i jednou asistencí k vítězství 4:2 nad Neapolí, kterým si španělský velkoklub zajistil první místo ve skupině C.

Ve stopách Messiho nebo Mbappého: Bellingham vyhrál anketu Golden Boy

Ocenění Zlatý chlapec pro nejlepšího hráče do 21 let získal suverénně anglický záložník Jude Bellingham. Dvacetiletý vicemistr Evropy vyhrál anketu italského deníku Tuttosport jako první hráč Realu Madrid v historii.

Bellingham má všechno. Už teď je mezi nejlepšími na světě, říká Tomáš Podvín

Dvacetiletý Angličan Jude Bellingham si začíná podmaňovat Real Madrid a potažmo celý fotbalový svět. Reprezentační záložník má po přestupu z Borussie Dortmund famózní formu, v tomto týdnu vyhrál jako první Angličan trofej pro nejlepšího hráče světa do jednadvaceti let a mluví se o něm jako o diamantu, který bude fotbalové trávníky zdobit řadu let.

Číslo 5 v Realu znovu ožilo. Bellingham je jiný než Zidane, nástup má spíš jako Ronaldo

Malé fotbalové šílenství už kolem něj proběhlo v průběhu mistrovství světa. Dvacetiletý Jude Bellingham, tehdy ještě jako teenager, patřil mezi nejdůležitější osobnosti ostře sledované reprezentace Anglie. V létě se pak stal novou posilou Realu Madrid a jeho nástup v novém prostředí je podobně působivý, jako když dres Bílého baletu začal oblékat Cristiano Ronaldo.

Bellingham už je hráčem Realu Madrid, může stát až 137 milionů eur

Anglický záložník Jude Bellingham už se stal oficiálně posilou Realu Madrid, kam přestoupil z Dortmundu za 103 milionů eur (2,45 miliardy korun). Oba fotbalové kluby to oznámily na svých webech.

Bellingham odchází z Dortmundu, jeho novým působištěm bude Real Madrid

Real Madrid se s Borussií Dortmund dohodl na přestupu Judeho Bellinghama. "Bílý balet" za devatenáctiletého záložníka zaplatí 103 milionů eur, součástí transferu jsou rovněž bonusy ve výši 30 % z pevné částky. Anglický reprezentant podepíše smlouvu do roku 2029...

Marca: Bellingham má v Realu Madrid připravenou smlouvu do roku 2029

Anglický talent Jude Bellingham by se měl brzy stát hráčem Realu Madrid. Podle deníku Marca, jenž má ke španělskému velkoklubu tradičně blízko, podepíše devatenáctiletý záložník Dortmundu v novém působišti smlouvu do roku 2029.

Podle Bellinghama byla penalta Chelsea špatný vtip, Terzič emoce klidnil

Dortmund po porážce 0:2 v odvetě osmifinále Ligy mistrů na hřišti Chelsea cítili křivdu kvůli verdiktům rozhodčího Dannyho Makkelieho. Nizozemský sudí nechal v 53. minutě opakovat pokutový kop, ze kterého Kai Havertz dvojutkání nakonec rozhodl, ačkoliv první pokus poslal do tyče. Hráči Borussie neskrývali rozhořčení, naopak kouč Edin Terzič se nechtěl na výkon rozhodčího vymlouvat.

Dortmund v případě Bellinghama nepokročil. Neproběhla nová jednání, řekl Kehl

Jude Bellingham dokončuje svou třetí sezonu v Borussii Dortmund a s každým dalším týdnem budou přibývat spekulace o jeho odchodu z Vestfálska. O stále teprve devatenáctiletého záložníka stojí nejbohatší kluby Evropy a BVB před sebou má náročný úkol, pokud chce hráče udržet...

Ronaldo poprvé není v nominaci na cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku

Dvojnásobný vítěz Cristiano Ronaldo se poprvé nebude ucházet o cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku podle FIFA. Experti portugalského útočníka nezařadili ani do úvodní čtrnáctičlenné nominace.

V rytmu samby: Osmifinále MS v kostce

Co teď s volným časem, když už se nehrajou čtyři zápasy denně? A co proboha dělat, když se dva dny dokonce nehraje vůbec? Program na celou dobu vám naplánovat nedokážeme, ale připravit pár minut čtení, to zase jo. Třeba tradiční kostkou, v níž nechybí tentokrát mimořádně nabitá ideální sestava.

Dortmund bude jednat s Bellinghamem, vyloučen není přestup

Jude Bellingham hraje svou třetí a dost možná poslední sezonu v dresu Borussie Dortmund. Stále teprve devatenáctiletý anglický záložník se dostal do hledáčků bohatších klubů a ty se chystají jednat. Práci tak bude mít i vedení vestfálského celku a vyloučeno rozhodně není fotbalistovo stěhování...

Představení účastníků MS 2022 - Anglie

Možná to plyne z celkové atmosféry kolem nejpodivnějšího mistrovství světa v dějinách, ale zatímco očekávání a všeobecná natěšenost anglické veřejnosti je před každým turnajem přímo monstrózní, letos fanoušci i experti emoce krotí. Je ale možné, že ta pravá mánie přijde teprve v příštím, již skutečně předšampionátovém, týdnu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele