Bellingham z Dortmundu dostal za kritiku rozhodčího milionovou pokutu

Záložník Dortmundu Jude Bellingham dostal pokutu 40 tisíc eur (asi milion korun). Německá fotbalová federace potrestala anglického reprezentanta za kritiku rozhodčího Felixe Zwayera po prohře 2:3 s Bayernem Mnichov v sobotním bundesligovém šlágru.

Bellingham zůstane v Dortmundu, klub nemá v úmyslu ho prodávat

Borussia Dortmund dlouhodobě staví na mladých hráčích a před rokem a čtvrt udělala skvělý obchod, když z Birminghamu vykoupila Judea Bellinghama. Talentovaný záložník rychle zapadl do základní sestavy a stal se důležitou postavou vestfálského celku, už nyní se spekuluje o jeho možném návratu do Anglie...

Nevím, proč bychom neměli sázet na mladé, zlobí se Southgate

Trenér anglické reprezentace Gareth Southgate před dnešním přípravným zápasem s Irskem oznámil, že v utkání i přes kritiku médií hodlá dát příležitost sedmnáctiletému záložníkovi Judeu Bellinghamovi. Pokud se k tomu skutečně odhodlá, stane se hráč Dortmundu třetím nejmladším hráčem anglické reprezentace po Waynu Rooneym a Theu Walcottovi.

Dortmund znovu sází na mládí, koupil záložníka Bellinghama

Borussia Dortmund ráda vkládá důvěru do mladých fotbalistů a dalším z nich se stane Jude Bellingham. Teprve sedmnáctiletý záložník přichází do Vestfálska z Birminghamu, ve druhé polovině minulého týdne se podrobil zdravotní prohlídce a dnes podepsal dlouholetý kontrakt...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele