Další články

Manchester City představil Gvardiola, udělal z něho nejdražšího obránce

Joško Gvardiol přestupuje z RB Lipsko do Manchesteru City, který zaplatí rekordních 90 milionů eur. Chorvatský obránce se stane druhou nejdražší posilou Citizens, nejdražším prodejem bundesligového klubu a zároveň také nejdražším obráncem na světě...

Dohoda je na světě, Gvardiol míří na zdravotní prohlídku k Citizens

Poslední detaily dělí Joška Gvardiola od přestupu z RB Lipsko do Manchesteru City. Zástupcům obou klubů se povedlo dojednat podmínky transferu, chorvatský obránce co nevidět odletí do Anglie na zdravotní prohlídku.

Manchester City loví mezi Chorvaty, po Kovačićovi kupuje i Gvardiola

Vedení Manchesteru City se svým fanouškům chystá představit druhou letní posilu. Defenzívě loňského suveréna bude nově šéfovat Joško Gvardiol, chorvatský obránce přijde z RB Lipsko a transfer by měl vyjít až na sto milionů eur.

Lipsko odmítlo 90 miliónů na Gvardiola. Chci si zahrát Premier League, vzkázal Chorvat

Jednadvacetiletý chorvatský reprezentant Joško Gvardiol je v současné chvíli jedním z těch nejsledovanějších hráčů. Odchovanec Dinama Záhřeb již druhou sezónu působí v Lipsku, na nedávném světovém šampionátu v Kataru oslavil zisk bronzových medailí. I když má platný kontrakt v bundesligovém klubu do roku 2027, jeho odchod určitě není nereálným scénářem.

All-Stars šampionátu: MS 2022 v kostce

Už jste se z nedělního finále vzpamatovali? Srdeční tep zpátky na normální hladině? Dobrá, nastal tedy správný čas jedno z nejlepších mistrovství světa v historii, co do herní kvality, pořádně zesumírovat a určit jeho All-Stars. Schválně, jestli se na TOP hráčích či gólech shodneme...

Šachtar chtěl podepsat Gvaridola i Álvareze. Těžko se nám teď jedná, přiznával Nicolini

Julián Álvarez v dresu Argentiny slavil na světovém šampionátu v Kataru titul mistra světa a Joško Gvardiol svými výkony pomohl získat pro Chorvatsko bronzové medaile. O oba hráče se přitom ještě před startem turnaje zajímal Šachtar, který prý nebyl daleko od jejich podpisu. Ale celou situaci změnil válečný konflikt na Ukrajině a s ním také zabrzdění všech transferů.

Hořkosladká vítězství a favorité na odpočinku: 3. kolo MS v kostce

Závěrečné zápasy skupinové fáze jsou na velkých turnajích vždycky hodně specifické. Některé týmy už nemají o co hrát, některé mají naopak postup jistý - a klíčové opory nechají odpočívat. A někdy se sejdou dva týmy v přímém souboji o setrvání v turnaji. Mistrovství světa v Kataru nabídlo úplně všechny verze.

Představení účastníků MS 2022 - Chorvatsko

Chorvaté se na mistrovství světa vydávají podruhé ve své historii jako obhájci medailí. Poprvé to ale nedopadlo vůbec dobře - když se totiž Vatreni, jak se Chorvatsku přezdívá, na MS 2002 vydali obhajovat medaile bronzové, skončila jejich pouť po porážkách s Mexikem a Ekvádorem už v základní skupině.

Lipsko opět myslí na budoucnost, zajistilo si práva na Gvardiola

Politikou RB Lipsko je sázení na mladé fotbalisty a v jeho kádru bude od příštího roku dozrávat i Joško Gvardiol. Teprve osmnáctiletý chorvatský obránce přijde z Dinama Záhřeb, které může vyinkasovat až devatenáct milionů eur, kluby včera potvrdily dohodu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele