Další články

Enrique je po operaci, Liverpoolu bude chybět dva a půl měsíce

Delší pauzu před sebou má José Enrique. Španělský obránce ve službách Liverpoolu už od října laboroval s bolavým kolenem a problémy se nakonec rozhodl vyřešit operací. Chirurgický zákrok byl úspěšný a hráče nyní čeká zhruba desetitýdenní odpočinek...

První poločas byl tím nejlepším v této sezóně, uvedl Gerrard

Liverpool vítězně zakončil nepříliš vydařený podzim, když včera uspěl na hřišti Queen’s Park Rangers a podle kapitána Stevena Gerrarda v první půli předvedl nejlepší výkon za dosavadní průběh sezóny. Radost v řadách Reds nicméně kalí zranění Josého Enriqueho...

Zasloužím si místo v reprezentaci, hlásí Enrique

Trenér Španělska Vicente del Bosque si užívá velkého luxusu - na každý post se mu do národního týmu tlačí hned několik špičkových hráčů. Jedním z těch, ktěří zatím nedostali šanci, je José Enrique. Obránce Liverpoolu už nechce být dál přehlížen a věří, že se pozvánky brzy dočká.

Enrique patří do reprezentace, míní Aurélio

José Enrique patří k nejlepším levým obráncům Premier League, přesto zatím nebyl ani jednou povolán do španělské reprezentace. Jeho liverpoolský spoluhráč Fábio Aurélio to nechápe, podle něj Enrique do výběru trenéra del Bosqueho jednoznačně patří.

Enrique věří, že se brzy dočká prvního gólu v Premier League

Liverpoolský zadák José Enrique zatím stále marně čeká na svou premiérovou branku v anglické Premier League. V posledním ligovém souboji proti WBA byl sice přesnému zásahu nesmírně blízko, opět ale neuspěl. Flintu do žita však nehází a doufá, že v nadcházejících zápasech bude mít více štěstí.

Liverpool vyjednal příchod Enriqueho z Newcastlu

José Enrique bude od nadcházející sezóny s největší pravděpodobností oblékat dres Liverpoolu, který dnes odpoledne na svém webu oznámil, že se dohodl s Newcastlem United na jeho přestupu. Španělského obránce nyní čekají jednání o smlouvě a obligátní zdravotní prohlídka...

José Enrique míří do Liverpoolu

Fanoušci Newcastlu United ještě ani zcela nestrávili odchod jednoho z klíčových hráčů týmu Joeyho Bartona a už se na jejich černobílá srdce valí další rána. Jeden z elitních levých obránců Premier League, Španěl José Enrique, by do konce týdne měl být oficiálně představen jako hráč Liverpoolu. Slavný klub za něj zaplatí 6 milionů liber a další dva může vedení Strak obdržet v závislosti na hráčových výkonech.

Enrique kritizoval a jeho setrvání v Newcastlu je již zřejmě pasé

Někteří fanoušci Magpies možná ještě doufali, že se José Enrique dohodne s klubovým vedením a v St. James' Parku stráví i další sezonu. Jenže prodloužení smlouvy se ani zdaleka nepřibližuje a poté, co si španělský obránce proti Newcastlu otevřel pusu na špacír, to ani na společnou budoucnost nevypadá...

Enrique prozradil, že nehraje

Španělského obránce Newcastlu Josého Enriquea zřejmě čeká důrazný pohovor s trenérem Alanem Pardewem. Kouče naštvalo, že hráč několik hodin před dnešním ligovým utkáním s Tottenhamem prostřednictvím Twitteru oznámil, že nebude hrát.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele