Zasloužím si místo v reprezentaci, hlásí Enrique

26.12.2011, 12:54
Aktuality
Trenér Španělska Vicente del Bosque si užívá velkého luxusu - na každý post se mu do národního týmu tlačí hned několik špičkových hráčů. Jedním z těch, ktěří zatím nedostali šanci, je José Enrique. Obránce Liverpoolu už nechce být dál přehlížen a věří, že se pozvánky brzy dočká.

"Myslím, že si zasloužím šanci," prohlásil pro deník Marca Enrique, který hraje od svých jednadvaceti v Anglii, před Liverpoolem působil v Newcastlu.

Na post levého obránce španělského výběru se v posledních zápasech probojoval valencijský mladík Jordi Alba a Enrique tak věří, že i on se může do národního týmu podívat. "Už jen proto, že hraji za Liverpool, by o mě v reprezentaci měli uvažovat," míní.

Enrique a další španělští hráči budou následující půlrok bojovat o nominaci na mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině, kde je čeká obhajoba zlata. V základní skupině se Španělé střetnou s Itálií, Irskem a Chorvatskem.

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (328)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele