První poločas byl tím nejlepším v této sezóně, uvedl Gerrard

31.12.2012, 13:03
Aktuality
Liverpool vítězně zakončil nepříliš vydařený podzim, když včera uspěl na hřišti Queen’s Park Rangers a podle kapitána Stevena Gerrarda v první půli předvedl nejlepší výkon za dosavadní průběh sezóny. Radost v řadách Reds nicméně kalí zranění Josého Enriqueho...

Liverpool na svého protivníka vlétl ve velkém stylu a díky dvěma brankám Luise Suáreze se brzy dostal do dvougólového vedení. Neuběhla ani první půlhodina utkání a Daniel Agger zvyšoval na třígólový rozdíl, který pak vydržel až do konce utkání.

"Neřekl bych, že to bylo snadné, to by bylo nezdvořilé směrem ke QPR, které si prochází složitým obdobím. Věděli jsme ale, že když začneme dobře, rychle utišíme jejich publikum. Náš výkon z prvního poločasu byl tím nejlepším, který jsme v této sezóně předvedli,” zhodnotil zápas Steven Gerrard.

Kaňkou na suverénním vítězství a udržení deváté pozice pro Reds je zranění Josého Enriqueho. Španělský obránce se musel dvacet minut před koncem nechat vystřídat krajanem Susem a kvůli zranění stehenního svalu má být mimo hru zhruba šest týdnů.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (566)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele