Enrique kritizoval a jeho setrvání v Newcastlu je již zřejmě pasé

25.07.2011, 09:59
Aktuality
Někteří fanoušci Magpies možná ještě doufali, že se José Enrique dohodne s klubovým vedením a v St. James' Parku stráví i další sezonu. Jenže prodloužení smlouvy se ani zdaleka nepřibližuje a poté, co si španělský obránce proti Newcastlu otevřel pusu na špacír, to ani na společnou budoucnost nevypadá...

O Enriqueho služby měly zájem Arsenal i Liverpool, ale Newcastle nechtěl svého levého obránce pustit. Jenže Enrique je naštvaný, že vedení nechalo odejít hráče jako Kevin Nolan a Andy Carroll, čímž ukazuje, že nemají takové ambice.

"Klub umožňuje všem důležitým hráčům odejít," prohlásil Enrique na sociální síti Twitter. "Vážně si myslíte, že je to vina hráčů? Andy (Carroll), Nobby (Kevin Nolan) a další a další. S takovou se Newcastle zpět mezi nejlepší šestku nedostane," dodal k situaci Enrique.

Bývalý obránce Villarrealu podával v St. James' Parku výborné výkony a když mu měl příští rok vypršet kontrakt, chystal se mu manažer Alan Pardew nabídnout podle svých slov fantastický nabídku, která by ho donutila k setrvání. Enrique ovšem nyní tvrdí, že mu byly nabídnuty stejné podmínky jako dosud.

"Nabídli mi tolik peněz, kolik jsem už měl. Celou dobu lžou," nešetřil svého zaměstnavatele 25letý Enrique. "Nejde ale o peníze. Je to o tom, že klub nechce utrácet peníze a přivést nové kvalitní hráče. To proto všichni odcházejí."

Zatímco výše zmíněné komentáře se pravděpodobně nesetkají s kladným ohlasem u klubového vedení, fanoušků Magpies si Enrique hledí a nerad by se jim znelíbil. "Myslím si, že vy, fanoušci, jste nejlepší a zasloužíte si to nejlepší, ne to, co nyní s klubem dělají. Děkuji všem za podporu," uvedl Enrique.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (392)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele