José Enrique si našel nový domov, bude jím druholigová Zaragoza

08.09.2016, 09:15
Aktuality
Třicetiletý obránce José Enrique po čtyřech měsících bez klubu konečně ví, kde bude pokračovat ve stagnující kariéře. Bývalá opora Newcastlu po propuštění z Liverpoolu na testech zaujala druholigovou španělskou Zaragozu, kde má dle čerstvě podepsané smlouvy působit příští dva roky...

José Enrique Liverpoolu na jaře 2012 pomáhal k zisku Ligového poháru a v nadcházející sezoně stále ještě patřil ke stálicím základní sestavy, potom se však i vinou táhlých problémů s kolenem zcela vytratil.

V ročníku 2014/15 si Enrique musel vystačit s 205 minutami ligové kopané a v uplynulé sezoně potom do hry zasáhl už akorát v rámci FA Cupu. O prodloužení smlouvy proto nemohla být ani řeč - a Liverpool dokonce s odstaveným levým bekem ukončil spolupráci ještě tři kola před koncem.

Bývalý mládežnický reprezentant Španělska se nyní do vlasti vrací po necelé dekádě. Naposledy na Pyrenejském ostrově působil roku 2007, kdy se v létě za bezmála devět milionů eur stěhoval z Villarrealu do Newcastlu.

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten teda dopadnul

a to sem ho mel u nas fakt rad

Reagovat
smazaný uživatel

Muze si za to sam. Mel odejit kdyz mel jeste nejakou vykonnost a ne tvrdnout leta v klubu kterej ho nechce. Ale tak co, aspon nahral bodiky ve fife

Reagovat
smazaný uživatel

preco ho vlastne odstavili?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl nějak dlouho zraněnej a pak už se nedokázal dostat na původní výkonost.... což v Liverpoolu to s těma bekama nebylo nějak slavný

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool ho zničil!

Reagovat
smazaný uživatel

to by ho z první ligy nikdo nechtěl ?

(ve Španělsku)

Reagovat
raduinho

Vždyt neměl ani na PL, co by dělal v PD.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný je, že v Newcastlu i poolu byl celkem dobrej. Nevím, jestli ho místo v týmu stála jen ta zranění, nebo i jeho přístup, ale je to škoda.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

14:17 Viera na marodce Las Palmas

Lídrovi španělské ligy z Las Palmas na nějakou dobu nepomůže Jonathan Viera, ofenzivní fotbalista si ze včerejšího tréninku odnesl svalové zranění a přijde minimálně o utkání se Sevillou. (transfermarkt.de)

Lídrovi španělské ligy z Las Palmas <3 <3 <3

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by byl horší než Moreno. Zase takovej tragéd to snad být nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ještě dodneška cejtím vděčnost za peníze od Liverpoolu za Carrolla a Enriqueho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele