Další články

Obránce Alba se po jedenácti letech loučí s Barcelonou

Jordi Alba si ve svých 34 letech bude hledat nového zaměstnavatele. Zkušený španělský obránce měl v Barceloně smlouvu ještě na jeden rok, přestával ale hrát důležitou roli v dalších plánech a nakonec se dohodl na dřívějším odchodu.

Barceloně bude kvůli koronaviru chybět čtveřice obránců

Trenér Barcelony Xavi se bude muset v následujících dnech obejít bez kvarteta Alejandro Baldé, Jordi Alba, Dani Alves a Clément Lenglet. Všichni tři defenzivní hráči měli pozitivní test na koronavirus. Katalánský klub to uvedl na svém webu.

Busquets a Jordi Alba oželeli část platů, aby Barca mohla registrovat hráče

Sergio Busquets a Jordi Alba jsou dalšími hráči Barcelony, kteří přistoupili na snížení platů, aby tak klubu umožnili registraci letní posily Sergia Agüera z Manchesteru City. Následovali tak příkladu kapitána Gerarda Piquého, který souhlasil s redukcí mzdy už v polovině srpna, aby finančně zdecimovaná Barcelona mohla registrovat další nové posily v čele s Memphisem Depayem.

Chceme vyhrát všechno, plánuje barcelonský Alba

Zkušený obránce Jordi Alba přispěl gólem k vítězství Barcelony nad Realem Sociedad 2:1 a přiblížil Katalánce znovu o kousek blíž k mistrovskému titulu. Barca je ale zároveň ve hře o další dvě trofeje. A jak se Alba nechal slyšet, myslí na všechny.

Alba se dohodl s Barcelonou, podepíše na pět let

Barcelona dotáhla do úspěšného konce jednání s Jordim Albou, jenž se s katalánským velkoklubem oficiálně dohodl na prodloužení smlouvy. Obě strany během nejbližších dnů stvrdí podpisem kontrakt s platností do roku 2024...

Nemám problémy s Enriquem, vyhlásil Alba

Jordi Alba se vrátil do španělské reprezentace poté, co byl po příchodu kouče Luise Enriqueho dvakrát opomenutý. Obránce Barcelony však možné spory popírá...

Porazit Real je jako vyhrát Ligu mistrů, řekl barcelonský Alba

Barcelonský obránce Jordi Alba byl stejně jako jeho spoluhráči nadšený z drtivého ligového vítězství 5:1 nad Realem Madrid. Španělský fotbalista dokonce přirovnal nedělní výhru nad úhlavním rivalem k triumfu v Lize mistrů.

Messi jí u vlastního stolu, velebil Alba hvězdného Argentince

Barcelonští po středečním vítězství v Lize mistrů na půdě Tottenhamu 4:2 velebili svou útočnou hvězdu Lionela Messiho. Obránce Jordi Alba zvolil přirovnání, že Argentinec jí u vlastního stolu, a zkritizoval jeho opomenutí v anketě o nejlepšího fotbalistu světa.

Alba jedná o nové smlouvě, v Barceloně chce dohrát kariéru

Jordi Alba kroutí svou sedmou a podle všeho ne poslední sezonu v dresu Barcelony. Krajní obránce má jisté místo v základní sestavě a smlouva mu běží jen do června 2020, už nyní probíhají jednání o prodloužení kontraktu a jednat by se mohlo ještě o hodně dlouhou spolupráci...

Čím více budu hrát, tím lépe, hodnotí svou situaci Alba

Na novou roli si v letošní sezoně musí zvykat Jordi Alba. Osmadvacetiletý levý krajní obránce patřil do základní sestavy Valencie, španělské reprezentace i Barcelony, v posledním případě ovšem sleduje zápasy na své zvyklosti až často jenom z lavičky náhradníků...

O zařazení do Jedenáctky roku se uchází pětice z Realu Madrid

Dvacet obránců si po dnešním dni může dělat naděje na to, že se jejich jméno objeví v Jedenáctce roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. Nejpočetnější zastoupení v nominaci má Real Madrid, který dodal celou čtvrtinu hráčů...

Barcelona bude v sezoně finišovat bez zraněných Neymara i Alby

Barceloně budou nejméně čtyři týdny a možná až do konce sezony chybět dva důležití hráči - brazilský útočník Neymar a španělský levý bek Jordi Alba. První z nich si ve středečním finále domácího poháru poranil nohu, Alba má trhlinu ve stehenním svalu.

Obránce Barcelony Alba si nezahraje dalších šest týdnů

Obránce Jordi Alba z Barcelony si prodlouží pobyt na marodce. Čtyřiadvacetiletý španělský fotbalista si podle webu katalánského klubu při dnešním tréninku poranil levé stehno a mimo hru bude zhruba dalších šest týdnů.

Španělé oslavují nečekaného hrdinu Albu a jeho nádherný slalom

Přestože je povoláním levý obránce, počínal si španělský fotbalista Jordi Alba v nedělním utkání Poháru FIFA S Nigérii jako ostřílený kanonýr a zastínil všechny ofenzivní spoluhráče. Na výhře 3:0 se bek Barcelony podílel dvěma góly a především jeho slalom mezi soupeři před první trefou ze třetí minuty vzbudil velký ohlas.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele