Alba se dohodl s Barcelonou, podepíše na pět let

28.02.2019, 18:30
Aktuality
Barcelona dotáhla do úspěšného konce jednání s Jordim Albou, jenž se s katalánským velkoklubem oficiálně dohodl na prodloužení smlouvy. Obě strany během nejbližších dnů stvrdí podpisem kontrakt s platností do roku 2024...

Španělský reprezentant je odchovancem Valencie, kde si poprvé zahrál LaLigu, načež se před šesti a půl lety přestěhoval do Katalánska, kde doposud odehrál 282 soutěžních utkání a vyhrál 14 cenných trodejí.

Další by měly následovat, neboť Alba se podle očekávání dohodl s Barcelonou na prodloužení kontraktu do roku 2024, přičemž k podpisu by mělo dojít během nejbližší doby.

Součástí dohody bude rovněž výstupní doložka ve výši 500 milionů eur, která Albu zařadí po bok Sergiho Roberta, Samuela Umtitiho, Gerarda Piquého nebo Samuela Busquetse, pouze Lionel Messi má klauzuli o uvolnění nastavenou na 700 milionů.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (220)

Přidat komentář
puji

Bomba zptáva

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

Letos famozní

V létě to chce ale určitě přivést dvojku na LB,protože hrát všechno nemůže.Jsem zvědavej jestli se vrátí Cucurella

Reagovat
smazaný uživatel

Moc hráčů se jako dvojka k nám hrnout nebude, když se skoro vůbec nerotuje a to i přesto, když někteří hráči základní jedenáctky hrajou bramboračku.

Reagovat
T:o:M

OT: Ramos prý v LM stop na dva zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se tím ten vůl po zápase médiím nechlubil.

Reagovat
T:o:M

Tak je to Ramos, on za to vlastně ani nemůže.

Reagovat
Remt

skrz co to bylo? nějaká "úmyslná" žlutá nebo něco takovýho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. Už je tu na to článek.

Reagovat
Remt

Jak někdo může bejt tak hloupej a po letech hraní fotbalu a dávání rozhovorů řekne takovou věc do medii

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos no

Reagovat
Remt

tomudle raketovýmu inženýrovi musí snad i agent obouvat a zavazovat kopačky aby si nedal levou na pravou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

De Jong včéra v poháru

Pokuď si sednou s Arthurem,tak to může bejt kombo jako prase .Priority na léto jsou dle mě jasný-pořádná dvojka na hrot která by časem byla jednička(Jovič)a dobrej záskokm na LB.To by mohlo bejt koplet.

Reagovat
LAM
Reagovat
marke7

Pěkný

Reagovat
ADM

Ja len dúfam, že Hristo a vilp vedia o čom hovoria, lebo z týchto videí, kde prihráva viac dozadu ako dopredu, mi pekne naviera žila na čele

Reagovat
vilp

Vedia, neboj. Jinak Stringer a Avon, doufám, půjdou proti sobě, že?

Reagovat
ADM

Na ktorej si epizode?

Reagovat
vilp

Začínám 3. sérii.

Reagovat
ADM

to si od minulého týždňa dal tie dve série?

3. a 4. ma uplne pohltili po tej extrémne nudnej 2. sérií, máš sa na čo tešiť, aj Marlo zohrá veľa..

Inak, ešte k tým záložníkom. Ak bude podľa niekto dominovať, bude to snáď Puig. Viem, sranda liga, kopa nepresností, ale milujem takýchto dynamických záložníkov, čo s lahkostou prejdu cez 2 hráčov a celkovo ma baví svojim prejavom - čo najpriamočiarejšie k bráne, to nám mimo Messiho obrovsky chýba

https://www.youtube.com/watch?v=9FjeSghSThI

Reagovat
vilp

A co má první otázka? Stačí jo/ne.

Reagovat
ADM

Definitívnu odpoved sa dozvieš niekedy v 10 epizode až, nechcem ti kaziť napätie

Reagovat
SIRBRANIKE

K Puigovi: páči sa mi jeho odvaha, drzost a prehlad, ale je to ešte decko z papiera. Nedokážem si ho predstavit v dospelom fotbale.

Reagovat
valloire

na co to zas koukáte?

Reagovat
ADM

The Wire

Reagovat
valloire

dík

Reagovat
ADM
Reagovat
Azazelo RD

To má hodně daleko k The Wire.

Reagovat
ADM

Cital som, ze to ma vyssie tempo a je to podobne kvalitne

Reagovat
Azazelo RD

Mně to nepřišlo, ale asi otázka názoru.Ve Wire se mi líbí, jak je tam, i když stále velmi relativně, vykresleno to, že vyšetřování není akční film, ale i ta mravenčí práce a boj s administrativou a při tom je to stále i koukatelné.

Reagovat
SIRBRANIKE

To video je čistý trolling. Ako hej chalan je chytrý a má prehlad, ale 90% akcí je tam o hovne.

Reagovat
jany kozak

tak podla tohto videa je to obycajny posuvac lopt

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš už raději pořádná jednička na hrot a pořádná jednička za Ernesta.

Reagovat
LAM

Když bude Suarez častěji odpočívat,tak bude mít větší přínos a goly dává stále.Příští rok tu ještě určitě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže odpočívat nebude. Je 2. nejlépe placeným hráčem a bude protezovany. Sám si vydupe, aby hrál každý zápas.

Reagovat
Murena

Smlouva na 5 let hráči, který má za necelý měsíc 30 let.

Reagovat
ADM

Nie je to veru vôbec ideálne riešenie.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt jsi minule smutne psal, ze uz neni u vas Dani Alves. Ted tomudle vase vedeni predeslo viceletou smlouvou, a stejne se ti to nelibi

Reagovat
ADM

Tak samozrejme, ze chcem aby Alba zostal. Ale vedenie robi hrozne rozhodnutia a tu platovu politiku nemozme do buducna udrzat. Napr u Albu sa mohlo predlzit uz tak rok a pol dozadu, aby mu koniec zmluvy vychadzal tak na 32/33 rokov a potom by sa uvidelo dalej, nejake predlzenie na rok s drobnymi, ak by mal vykonnost. Svoju hru ma postavenu cisto na fyzicke, nemozme cakat ze v 34 na konci zmluvy u nas bude hrat zaklad. Ale mozno sa mylim a bude hrat najvyssi level dlhodobo ako Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ten hrac potrebuje citit duveru, takhle nasledujicich 4 roky nemusi resitsvou budoucnost. A prospeje to hre Messiho, vzpomen jak hral Leo prave s Danim, skoro poslepu. Potrebuje podporu krajnich beku, dobrejch krajnich beku, tak je jeho hra pestrejsi. A co se tyce penez, vezmi si, ze bude hrat furt dobre nasledujici 2 roky--vy byste mu mozna museli jeste navysovat rocni gazi, ze by ti to v dusledku vyslo mozna i draz nez viceletej kontrakt, kde mas jasne dany, kolik bude brat. Navic je to odchovanec, tady by mi uz vubec nevadilo, ze defakto zustane do konce kariery v Barce

Reagovat
valloire

tak

Reagovat
smazaný uživatel

A to já budu rád, když nějaký hráč opravdu skončí kariéru na nou campu.

Reagovat
Gazdo

Tak este dva roky potiahne ako jednotka v tretej sezone uz tak fifty fifty s jeho nastupcom a potom uz len backup

Reagovat
Ross Geller

Hrozně odpornej hráč svým chováním na hřišti.

Reagovat
SIRBRANIKE

To hej, ale fotbalista je to fantastický.

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Dva roky a potom opcia na dalsiu sezonu asi najlepsia moznost. Takto na plnej ciare vyhral Alba a jeho agent. Uz vidim, ako casom pride nahrada za Albu ktora bude lepsia a on bude robit problemy a hrat urazeneho ze mu zobri minuty na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky a opcia na ďalšiu sezónu?

To by mohli ponúknuť tak Rakitičovi, ktorý ak by aj odišiel, tak v tej našľapanej zálohe by sa to ani príliš neprejavilo. Alba je najlepší ľavý bek na svete a pre Barcelonu totálne nenahraditeľný hráč, ktorého absencia Barcelonu brutálne oslabuje. On si jednoznačne môže diktovať podmienky a v jeho prípade je aj takáto zmluva pre klub prijateľná.

Reagovat
stas87

Jeho najväcsia prednost je rychlost a nabehy. To s vekom strati a pojde dole. Ma tridsat rokov, fakt si chces takeho hraca drzat celych pät rokov? Nikde nespochybnujem jeho kvality a prinos sucasnemu timu, len mi to pride dost prestrelene, tych pät rokov. A ani ty a ani ja nevieme, kto prave moze za dva roky vyskocit a moze byt potencialna nahrada za Albu. Nieco mi ale vravi, ze vedenie Barcelony bude riesit jeho nahradu az v case, ked pojde vyrazne dole s vykonnostou. Ja na to pozeram z dlhodobeho hladiska a naozaj mi nedava zmysel pätrocna zmluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď samozrejme, že z pohľadu klubu to nedáva zmysel. Ale z pohľadu Albu by v jeho pozícii zase ani toľko nedávala zmysel tá tvoja varianta. Veď on bude mať ešte len 30, myslím, že je priskoro ho nejako odpisovať či posielať do starého železa. Je to proste topka na svojom poste a myslím, že ešte tie 3-4 roky kľudne môže byť. Barcelona niečo podobné riešila pri Alvesovi, ktorý bol teda podstatne starší, keď z klubu odchádzal. On chcel dlhšiu zmluvu, ktorú mu Barca nechcela dať a tak ho pustila zadarmo. A doteraz ho nedokázali nahradiť, Alves patrí k dôležitým hráčom v Paríži a ak by bol teraz v Barcelone, tak by bol pravdepodobne stále najlepším RB v tíme.

Ja si myslím, že práve Alba si takéto zaobchádzanie od Barcelony zaslúži. Je to odchovanec, dlhoročná opora a v súčasnosti nenahraditeľný hráč, ktorý je rok od roku lepší. On sa dal dosť do poriadku aj mentálne a nemyslím si, že by práve s ním mala mať Barca v budúcnosti nejaké problémy. Aj keby posledný rok zmluvy len presedel na lavičke, tak za tie roky, čo ťahal FCB je to absolútne zaslúžený bonus a ja som práve rád, že Barcelona v jeho prípade nemyslí len na to, ako z neho vyžmýkať maximum a potom sa ho čo najrýchlejšie zbaviť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twelwer

Odchovanec ? Vsak je z Valencie ... inaksie mas asi pravdu.

Reagovat
Rattlesnake

že alba není odchovanec barcelony je jako říct o piquem že není odchovanec barcelony - prakticky celou mládežnickou kariéru se vyvíjel v barceloně a až tuším poslední rok, než přestoupil "mezi muže" šel do valencie (podobně jako pique šel do united).

Reagovat
X-bano-X

Hral v Barcelone odtiaľ prešiel do Valencie a neskôr ho Barcelona zas kúpila späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bek na světě určitě není. Bože...

Motá se kolem špičky, ale spíše bych řekl, že se jich tam motá více na stejné top úrovni. Ale určitě nějak extra nevyčnívá, aby si zasloužil takové označení.

Reagovat
X-bano-X

Dlhodobo preukazuje svoju top kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nepopírá.

Reagovat
Gazdo

Ak pride nejaka nahrada ktora bude lepsia ako on a bude hravat viac ako on a jordi zacne robit problemy tak adieu. U neho som si tiez neni moc isty ci by to v pohode zniesol ale proste bude musiet. Ked to zniesol xavi tak bude musiet aj on. A to xavi ku vsetkej ucte k jordimu ktory je fantasticky, bol niekde inde

Reagovat
Rudnevs

Pozerá dnes niekto Copa Del Rey Valencia - Betis?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja, celkom sa na to tesim

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Visca el barca

Koukám. Fandím asi Valencii

Reagovat
Rudnevs

Taktiež.

Reagovat
Rudnevs

Taktiež.

Reagovat
Rudnevs

Taktiež.

Reagovat
Rudnevs

Sakra... Sorry za viacnásobné odoslanie...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Rudnevs

Taktiež.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Gazdo

Reagovat
F.Torres

jsem si říkal, kde se vzalo tolik fanoušku Vale

Reagovat
Hristo Stoichkov

Betis

Reagovat
Visca el barca

S nima by to bylo u nich těžší

Reagovat
Rudnevs

Valencia proti vám naposledy tiež bola dobrým súperom, ten ich rýchly prechod do útoku je parádny.

Reagovat
ADM

No ale s nimi by sa nedalo vyhrať, len remizovať

Reagovat
Rudnevs

Tí by remízovali i vo finále...

Reagovat
David143

momentálně nejlepší LB

Reagovat
smazaný uživatel

V tejto sranda lige možno

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se potkáme v LM.

Reagovat
technecium

Těším se na to. Už loni byste dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Loni bychom vás doma smetli a venku snad nějak ubránili. Letos těžko říct.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť vás loni vypráskal i Řím.

Reagovat
technecium

Prosimtě, jak se mají legendy jako Messi, Suaréz motivovat na nějaký Řím plný noname kopyt? To Liverpool by byla jiná. To by měl motivaci Suaréz, Messi rád ničí Anglický týmy atd.

Reagovat
valloire

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt je důležitý. Jen tak dál.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne..

Reagovat
technecium

Vám stačilo předstírat snahu a byli v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je rozdíl hrát proti týmu, co tu LM vyhrál třikrát po sobě a nebo proti týmu, co třikrát po sobě nepřešel čtvrtfinále.

Reagovat
technecium

Real měl v kádru hráče, co LM vyhráli maximálně 4x - Ronaldo, 3x - Ramos, Marcelo atd... V Barce by v té době mělo vícero hráčů 4 trofeje (Messi, Iniesta), Pique 3, což si teda troufnu není zas takový rozdíl ve zkušenostech s finálem LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale ti hráči tu LM naposledy vyhráli v roce 2015. Za ty 3, skoro 4 roky, šli s výkonností spíš dolů než nahoru. Kromě Messiho. Zkušenosti mít můžou.

Reagovat
technecium

Real taky už loni šel s výkonností brutálně dolů a stejně mu to stačilo To není o tomto. To je o psychice. Andy by se ti o tom líp rozepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak mi holt nezbývá počkat až nám vás nalosují a počkat si na tu manitu teda.

Reagovat
technecium

Reagovat
Gazdo

Ved neprejdete cez bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime. Dost o tom pochybuju. Bundesliga je na to moc slaba, ale mic je kulaty a trava zelena.

Reagovat
ADM

Jo, ale predsa len ten káder hráva nejaké finále pravidelne posledné roky, takže tiež tak nejak tuší, ako k tomu pristúpiť..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přistoupit určitě. Spíš mi šlo o to, že Real je/byl v té LM asi daleko silnější než Barcelona, když má tři tituly a Barcelona jen tři čtvrtfinále.

Reagovat
technecium

Neříkám, že tři čtvrtfinále jsou pro Barcu úspěch, ale vyznívá to celkem vtipně od fanouška Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to mělo vyznít vtipně? Jen porovnávám Real a Barcu v LM. Na tom je snad irelevantní komu fandím. Co to píšeš za bláboly.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždycky je mimo.

Reagovat
Kixi Syhimour

a to jako proč v Evropě máme dost stejně slavnou historii

Reagovat
technecium

PMEZ

Reagovat
valloire

a?

Reagovat
Kixi Syhimour

A to se jako nepočítá nebo co?

Reagovat
valloire

Ne. V tý době hrála Barca hovno a byl to pravěk.

Reagovat
Kixi Syhimour

Typický zaslepený a pokrytecký fanda Barcy

Reagovat
valloire

asi tak, historie začala až v roce 2009 s příchodem Pepka do Barcy, předtím se fotbal nehrál

Reagovat
stas87

Preco neprejavis aspon minimum ucty k historii?

Reagovat
valloire

?

Reagovat
stas87

Chybka, neviem preco som si myslel, ze to pisal technecium.

Reagovat
valloire

já to tak nějak pochopil, neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeš nás. Vy jste byli loni marný, že by vám dali daleko víc než AS.

Reagovat
technecium

Ani v nejmenším. Řím jsme odflákli a brutálně podcenili. Jediný takový zápas v celé sezóně. Vy jste dostali 3:0 na Bernabeu, Chelsea dostala 3:0, Juventus dostal 3:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Schováváte to za podcenění a odflaknuti.. ale nutno říct, že jste byli proti daleko horšímu soupeři, co se soupisly týče úplně nulový. AS vás smetlo neskutečně.

Reagovat
technecium

Když to byl jediný takový zápas v sezóně, tak to prostě nemohla být systémová chyba. To prostě tomu podcenění a odfláknutí nahrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Valverdem jste ani v loni nehráli moc dobrý fotbal, co si tak matně vzpomínám.. Jeho přínos je nulový, což ostatně letošní sezóna ukazuje. Valverde a celá Barcelona má štěstí, že Messi nemá dlouhodobé zranění a že je věrný klubu.

Reagovat
valloire

co doma? tam 4-1 taky neodpovídalo

Reagovat
technecium

Jo, to nás ukolébalo, že to jsou noname kopyta. Skončit do 2:1, tak to taky bude jiná.

Reagovat
Bandita_Harry

sorry, ale si velmi obmedzeny clovek

Reagovat
smazaný uživatel

Těšilo nás. Příště zas.

Reagovat
technecium

Gratulace k postupu, Dembele bude mít tu prázdnou bránu z prvního zápasu před očima ještě hodně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě. Štěstí tentokrát přálo nám. Aspoň někde, když v lize je City nezastavitelný.

Reagovat
technecium

Ale spíš za rok, letos končíte na Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávist k Liverpoolu z tebe přímo sálá, tak aspoň nějaké vysvětlení proč píšeš takové bláboly.

Reagovat
technecium

Protože jste v čele s Kloppem nejubrečenější tým na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi jo. Nenaděláš nic.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to je o něm známé

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze na kazdu jeho volovinu reagujes

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen čekám s čím znovu vyrukuje

Reagovat
smazaný uživatel

Napis lepsieho

Reagovat
smazaný uživatel

gaya,Grimaldo,Felipe Luis,. . .

Reagovat
David143

Reagovat
Rudnevs

Bez ohľadu na kvalitu tých hráčov, už len tá logika je zaujímavá - ty napíšeš, že najlepší je iba v rámci ligy a keď máš vymenovať niekoho lepšieho, tak z troch hráčov napíšeš dvoch, čo hrajú v tej istej lige.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Z iných líg , Robertson, Alaba napríklad ani na jedného sa tento prcek nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Kdo je Robertson?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak ubohé

Reagovat
technecium

Ne vážně, kdo je Robertson? V čem je dobrý? Co vyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela nuda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hodnotit hrajícího hráče na základě trofejí , nehledě na to že vede ligu

Reagovat
technecium

To není žádný měřítko. Nejdřív musí něco dokázat

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson bude muset hodně zamakat, aby se dostal na Albovu úroveň..

Reagovat
pantondavo

Albu vyloženě nemám rád, ale tohle nemůžeš myslet vážně

Reagovat
torcida

Reagovat
smazaný uživatel

Robertsona som cakal, ten sa fakt na neho este nechyta a to pisem ako fanda LFC. A Alabu by som tiez dal az za neho, ale toho nemam tak napozeraneho.

Reagovat
torcida

Reagovat
mistr129

Reagovat
SIRBRANIKE

fajné bomby ideš

Reagovat
smazaný uživatel

A fajne si sa nachytal kktko

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mateo16

Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu?

Reagovat
pantondavo

No letos není ani poloviční.

Reagovat
ADM

Reagovat
CHONG

Asi jo, ale snad mu začne brzo šlapat na paty Regui

Reagovat
David143

Snad ano, potenciál na to rozhodne má!

Reagovat
X-bano-X

Odchovanec Valencie......

Reagovat
abu

V součastnosti nejlepší LB na světě a nejlepší hráč Barcy, letos si nevybavuju žádný jeho výpadek a to hraje furt, krom karetních trestů

Reagovat
boryland

Vyborne Jordi.......

Reagovat
ADM

22:12 Barcelona si chce pojistit Rakitiče

Ivan Rakitić má s Barcelonou smlouvu do roku 2021, neustále se však spekuluje o možném odchodu chorvatského záložníka. To by mohla ukončit nová smlouva, kterou údajně katalánský celek pro 30letého záložníka připravuje

https://media.tenor.com/images/e94f37436c75ccb038a1f10d7cca5450/tenor.gif

Reagovat
pantondavo

Vlhkej sen?

Reagovat
technecium

Když mu nedají ani vindru navíc, tak s tím nemám nejmenší problém. Je to srdcař a sympaťák.

Reagovat
ADM

https://www.youtube.com/watch?v=9FjeSghSThI&t=1s

Arthur a Frenkie sú už takmer hotový. Je načase, aby uvolnil minúty Aleňovi. A to ani nehovorím tuto o Rickym

Reagovat
technecium

Radši pustit Vidala než Rakitiče. A myslím si, že by byla chyba jít do sezóny se zálohou S. Busquets, O. Busquets, Arthur, De Jong, Alena, Puig. To si prostě velkoklub nemůže dovolit jít do toho s jedním zkušeným hráčem. Rakitič tam místo pořád má.

Reagovat
ADM

Mne by na lavici nevadil, ale on na lavici nebude

Reagovat
technecium

Bude. Kvůli cenovce bude hrát De Jong a kvůli schopnostem Arthur. Easy

Reagovat
SIRBRANIKE

Mne to predlženie príde úplne debilné. Ak o neho je záujem a chce ho Milán, alebo Bayern, tak ho treba predat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Prince?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jedna věc je ho neprodávat, další (a dost odlišná) prodlužovat mu smlouvu. Tým máme velezkušený, Arthur i Frenkie mají na svůj věk mimořádně vyspělý herní projev a konstantní výkonnost. Záloha v tomto složení by to dokázala utáhnout, navíc by se tím dost ulevilo klubový pokladně, což by měla být jedna z priorit. Z dalších pozic jsou schopni pomoct Sergi Roberto či Coutinho, fakt bych v tom neviděl problém.

Reagovat
Visca el barca

Prodlužovat Raketu je nesmysl.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Gif

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nikdo seriózní o jeho prodloužení smlouvy nemluví, navíc by to postrádalo jakoukoliv logiku.

Reagovat
Visca el barca

Tak a je klid, olééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej chtěj pojistit Rakitiče achjo.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

Dobrá zpráva pro cule a Lea. Komu by asi taky furt přihrával?

Reagovat
Magic player

To jsem zvedavy, kdy tyhle mega smlouvy bouchnou Barce do ksichtu. Hrac, ktery nejvic tezi z fyzicky a rychlosti, dostane smlouvu na pet let, chvili pred tricitkou.

Navic hraje post, ktery se tezko udava cinanum, aby tam sel eventuelne dohrat karieru a nemusel dolu s prachama.

A do toho ted jeste ctu o smlouve pro Raketu.

Reagovat
Rudnevs

Valencia pekne Zápas nič moc, ale Valencia hrala to, čo potrebovala.

Inak, tí fanúšikovia parádni. Videl som video, ako privítali tím po výstupe z autobusu, to bolo skvelé a i teraz na záver vytvorili na Mestalle skvelú atmosféru.

Kiež by to Valencia celé vyhrala, posledná trofej prišla pred viac než 10 rokmi, vtedy tam ešte chytal Hilderbrand, ktorý bol dnes už komentátorom... Ale proti Barcelone to bude ťažké, hoc je to len jeden zápas a Valencia už ukázala, že ich vie potrápiť.

Reagovat
netopier

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zizou

Momentálně nejlepší bek světa. I když je to taky ta klasická španělská plačka. Ale pro Barcu a Leoše samotného nesmírně důležitý. Zaslouží si takovou smlouvu, odvádí permanentně skvělou práci. A za těch pět let určitě nějak dramaticky jeho výkonost neklesne.

Reagovat
smazaný uživatel

Leos nikoho nepotrebuje, je to GOAT ! Jenom ten druhy za nej potrebuje spoluhrace na goly... ...hmm...

Reagovat
valloire

Leoš potřebuje Albu, aby mu to doleva poslal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to GOAT a nepotrebuje nikoho a soluje celou obranu, pak skoruje. A je strasne hodny hrac, ktery i prihrava na goly, aby to bavilo i spoluhracum.

Barcelona by bez Messihi bylo mnohem horsi nez RM bez toho vecne druheho hrace.

Reagovat
valloire

Ten věčně druhý je snad Messi ne? Patrně jsi neviděl výsledky GB pěknejch pár let. Bez Alby je jalovej, viz repre.

Reagovat
smazaný uživatel

GB je o nicem, stejne jako CdR a LM. Nejtezsi a nejlepsi soutez na.svete je PD. A tam je dominance jasna .hmm...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se smejes ?

Nejsi nahodou z sektu "ropne PL" ?

Reagovat
valloire

směje se tvý píčovině a důvodu proč jsi jí napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Precti si to jeste jednou a je zajimavy, ze se chytate jenom z te jedne strane. Pritom to melo byt ironie namirene na te druhe

Reagovat
valloire

no to je ten důvod přece

Reagovat
abu

Rakitice musí taky pojistit. Furt patří mezi TOP5 záložniků na světě

Reagovat
Mercury

to fakt ne

Reagovat
abu

to fakt jo

Reagovat
sensei25

Kazdy predava Rakitica,no ja by som ho jednoznacne nechal a radsej by som predal Busquetsa.Podla mna uz je slabunky a nahor uz nepojde.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen si ho prodejte

Reagovat
ADM

Ty uz od septembra veris Coutinhovi, ze sa zdvihne..

Reagovat
sensei25

Myslis mna?

Reagovat
ADM

Jaj boze sorry, to je sylarko

Reagovat
roman1978

Aji já mu věřím. I když ne s tím pakem na lavce.

Reagovat
alcantara

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele