Barceloně bude kvůli koronaviru chybět čtveřice obránců

28.12.2021, 18:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (52)

Přidat komentář
hematop

Se divím, že někdo z těch lopat je schopný zachytit aspoň ten Covid

Reagovat
Jordi Alba

MAtS očividně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No no no... V Barce se provádí obměna kádru, takže je třeba počítat s nevyrovnanými výkony.

Příští rok budou opět silnější aza další rok nebo dva, sebudou opět přetahovat s RM. Však polovina týmu má do 20ti let.

Reagovat
hematop

Děd vševěd věští z koule Bartomeuové koule?

Reagovat
kilobyte

Z 30 hráčů je 6 pod 20 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední utkání Busquets 33let, Pique a Alba nad 30.

4.nejstarsi hráč 24 Dembele, jinak hráči 17-19, De Jong 24

Reagovat
kilobyte

Poslední utkání Barcelony - 29, 34, 32, 22, 20, 26, 33, 24, 31, 22, 19, 17, 24, 20

2 hráči ze 14 jsou mezi 17-19

To je ještě horší poměr.

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu se stavi hraci kteri ani nejsou registrovani pro La ligu - celkem musi nastoupit min. 7 licencovanych hracu - Barca stavi 8 pro pripad cervene karty .. celkem takto vyuziva 5 hracu ackoli pravidelne 4 .. 4. ci vyjimecne i 5. jsou pak k dispozici pro stridani

Reagovat
kilobyte

Jenže ty 4-5 jsou už započítáni v těch 30. Na soupisce pro ligu je 25 nebo 26 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj lopaty - 1 ma titul z MS a ME, dalsi je hrac co ma nejvic trofeji ze vsech hracu v historii, pak nejaky dalsi drzitel zlate z MS .. az se baletkam odectou tituly z dob fasounskeho rezimu neb ten moc v kurzu neni budou mit jeste kastilci co dohanet

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkně se to začíná rozjíždět, Mallorca už má taky 7 případů (z toho myslím 4 ze soupisky áčka), Xavi dá sotva dohromady sestavu .

Reagovat
celeb

namiesto Albu Balde (aj ked Xavi tam mozno radsej da Minguezu) a zaklad je nedotknuty. Este keby stiahol Arauja na stopera a dal Desta aspon raz na beka ... ale to uz je z rise snov.

Teoreticky by sme mohli stihnut dokoncit prestup Ferrana a mohol by hrat uz aj Pedri, ktoreho rekonvalescencia ide lepsie, nez sa ocakavalo, aj ked pravdepodobne nebudeme nic riskovat a nastupi az 8.

Reagovat
Fumetsu

Ferran může být registrovaný až 3.1. takže Mallorcu nestihne.

Reagovat
Kily

v první řadě je pořád zraněný, ne?

Reagovat
Gazdo

On uz trenuje ale stale to este nie je podla mna na zapas

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, má to prý ještě na 14 dní, než bude připraven k zápasu. Mluvilo se o Superpoháru s Madridem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Busquets, Gavi, Alba, Memphis, Pedri, Ansu či Dest - tady je teda hodně odvážný tvrdit, že základ je “nedotknutý”.

Reagovat
celeb

berem samozrejme od posledneho genialneho zapasu s vylepsenym utokom, ktoreho link si posielal, nie od vysnenej zostavy bez zraneni

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak Balde už taky pozitivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo ma v acku 17 pozitivnich.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, proto říkám, jak se to začíná rozjíždět, k čenuž pomohlo i to volno, které hráči dostali a cestovali po celým světě. Jsem zvědavý, kolik zápasů bude odloženo.

Reagovat
LAM

Řekl bych, že vánoční přestávka nebyla dobrej nápad. Aspoň by mohli udělat, že po negativním testu by mohli ihned hrát.

Reagovat
sylarko

ja len dufam, ze sa to nejak nedojebe a ze sa nebude zas zastavovat liga alebo co nedajboze

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si skoro tipnul, ze na takovych 80 % bude.

Reagovat
sylarko

to akoze teraz budeme kazdy rok zastavovat ligu?

Reagovat
Kily

taky to čekám, jako první tedy oznámení o zrušení APN

Reagovat
celeb

kedze omicron je omnoho infekcnejsi nez delta, tak je to velmi pravdepodobne. Navyse ludia su uz unaveni z opatreni a juzania viac spolocenskejsi. Pauza zrejme bude, ale snad nepotrva dlho, kedze sa rychlo vsetci premoria. Do zaciatku play off LM by to malo byt v poriadku (bez sprostych poznamok, pls).

Reagovat
sylarko

tak ja uz neviem co pride po omicrone. delta uz bola daleko infiekcnejsia nez alfa, teraz omicron este viac a potom co? ...ja neviem ci nebude lepsie nech sa vsetci naraz nakazia a mozno by bol uz klud, aj ked to znie drasticky..

Reagovat
celeb

my o tom mozme spekulovat, ale ja nie som infektolog/epidemiolog/... takze asi zbytocne. Sanca, ze sa premori cely svet naraz je mizerna. Co sa vsak deje je, ze cim viac ludi ma covid, tym vacsia sanca na mutacie. Zatial moze Omicron nakazlivostou smelo konkurovat biologickym zbraniam, akurat sa javi menej zavazny nez original, britsky, ci delta. Lenze co ak zmutuje znovu? Teda mutovat samozrejme mutuje a bude mutovat. Co ak niektora z dalsich mutacii bude mat rovnaku infekcnost, ale prudko sa zvysi aj smrtnost, ci zacnu ostavat tazke nasledky po prekonani?

Ono to nie je take jednoduche - podme sa rychlo premorit a bude vsetko krasne ruzove.

Reagovat
sylarko

nie ale keby sa vsetci naraz nakazili, tak ti co preziju, budu mat protilatky a virus nebude mat cas zmutovat ne? aspon mi to tak logicky pride...

Reagovat
celeb

virus nepotrebuje cas, ale pocet nakazenych - pocet petriho misiek na mutacie. Ale ano, keby sa vsetci nakazili v ten isty (tyz)den, tak do mesiaca by mohol byt klud, za predpokladu, ze nedojde k mutacii, ktorej by nevadili protilatky vyvolane omicronom a ze vsetci tie protilatky mat budu,…

Uz tu moc spekulujeme, tak ja radsej koncim

Reagovat
sylarko

Reagovat
valloire

vir časem slábne

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tím bych si nebyl tak jistý, ta pravidla LaLigy jsou šílená a pokud se jich budeme držet, neodloží se nic a ty zápasy budou fraškou.

Reagovat
REPLIKATOR

Když se daří, tak se daří.

Reagovat
Kadlitko

Šance pro Umtitiho

Reagovat
celeb

snad mu ten prestup do NC vyjde a nech sa mu dari.

Reagovat
Kadlitko

Proč vlastně nehraje ?

Reagovat
celeb

lebo bol tvrdohlavy magor a namiesto potrebnej operacie kolena skusal africku mecicinu ci kieho dasa. 2 sezony nebol k dispozicii, bral velky plat a my sme museli lepit situaciu so stopermi Frenkie de Jongom a podobne.

Ako pisem, nech sa mu dari inde ale u nas ho uz vela ludi nechce ani vidiet.

A ak sa pytas na sucasnost, tak mame stoperov plnu prdel a aj Arauja dava Xavi radsej na beka aby mohli hrat 3ja.

V sucasnosti su pred nim (podla mna): Araujo, Pique, Eric Garcia, Lenglet a este je tam Oskar Mingueza, ktory je univerzal a vie odohrat celkom dobre aj na bekovi. Teda vedel - ako kedy, ako proti komu, moc minut pod Xavim zatial nedostal - aj prave kvoli velkej konkurencii.

Reagovat
Kadlitko

Aha. Tak to jsem netušil. Díky za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobný odklad zápasov ako v Anglicku

Reagovat
protiproudu

Takže očkovaný neočkovaný stejně nehraješ.

Reagovat
Visca el barca

Dembelé nakonec neprodlouží?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ne, agent prý chce 40 brutto ročně a 20 za podpis . Ten snad nemůže skončit jinde než v Newcastlu.

Reagovat
Visca el barca

Tyhle agenti kurví fotbal. Vždyť si nezaslouží ani 10.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle těch leaků (nevím, jak důvěryhodných) argumentují Coutinhem a Griezmannem, což je sice k nasrání, ale z jejich strany celkem legitimní. My tvrdíme, že mu to zvednout nemůžeme, protože nemáme peníze a oni nám prý vyčítají to, že se chystáme přivést Haalanda . Ať ho v lednu prodají do Newcastlu, dokud jsou na sestup a bude klid.

Reagovat
Visca el barca

Jak to myslíš s tím Coutinhem nebo Griezem? Na Dembouze není stejně spoleh. Takže bych se vydírat nenechal a taky ho prodal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Že zmiňují jejich platy a chtějí víc vzhledem k důležitosti pro tým. Jeho odchod mě bude mrzet, pod Xavim by měl ideální podmínky k tomu, aby konečně explodoval, ale to je jeho volba.

Reagovat
Visca el barca

Tak pokud nedokáže ustoupit s tím co zatím předvedl, tak je hlupák. Vždy může říct agentovi ne. Tohle mu nedají nikde. Otázka je, jestli no vychcaně nevydrží až do léta.

Reagovat
2miguel1

Katastrofalne nakupy Dembele Coutinho Griezmann. Nech uz vsetky hentie pijavice zmiznu, Lenglet ze nechce odist, hra 2 zapasy za pol rok ale nechce ist. Co je toto za chamrať športovu, ze nehraju ale nechcu odist. Banda jedna

Reagovat
Gazdo

On zo sportoveho hladiska ani lepsi klub ako Barca momentalne najst nemoze. Ziadny iny velkoklub ho zas az tak nepotrebuje. Do Realu nepojde tam by ho Floro nepodpisal, v Bayerne by mal problem dostat sa na lavicku a aj tak by mu tie prachy nedali, Utd maju Sancha greenwooda a Rasha, City ho nepotrebuju, PSG by si nezobral, v Poole si tiez nekopne takze ostava tak Juve a mozno Chelsea ak by ho tuchel chcel lebo ti na prave kridlo moc alternativ nemaju ale myslim ze oni na ostre kridla zatial moc nehraju co je aj vinou marodiek. A dalsia vec ze Marina mu taku raketu ako pyta neda. Takze zostava tak Juve ktore je v podobnych (ak nie horsich) problemoch ako my a Newcastle kde sa zatial o sportovej urovni bavit neda. Cize len a len jeho chyba ak nepredlzi lebo tu by bol cislo jedna ale akosi mu to zrejme nedochadza. Hraci by sa nemali drzat ak chcu ist prec

Reagovat
Ed_Hazard

Hm, pekne. To sú dosť nepriestrelné argumenty,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele