Další články

Jsme klidnější a sebevědomější, říká před finále Ligy mistrů obránce City Stones

Obránce John Stones (29) prohlásil, že Manchester City je před sobotním finále Ligy mistrů proti Interu Milán klidnější a sebevědomější. Mužstvo po několika předchozích neúspěších v milionářské soutěži získalo zkušenosti a nyní má na dosah historický treble.

Thor a KDB vystřelili Manchester City do pole position: 33. kolo Premier League v kostce

Nejočekávanější zápas letošní sezony se změnil v jednoznačnou záležitost ve prospěch Manchesteru City. Obhájci titulu deklasovali před vlastními příznivci Arsenal 4:1, mají už jen dvoubodové manko, a navíc dvě utkání k dobru. Do hlavních rolí středečního šlágru se obsadili Kevin De Bruyne s Erlingem "Thorem" Haalandem. Jejich spolupráci tleskal beznadějně vyprodaný Etihad Stadium vestoje a nutno podotknout, že zcela po zásluze.

Sakova penalta a nezastavitelný Watkins: 31. kolo Premier League v kostce

Podruhé v řadě ztratil Arsenal dvoubrankové vedení a remizoval 2:2, čímž plnohodnotně vrátil Manchester City do boje o titul. Tentokrát zaváhal na stadionu West Hamu, který mohl z pokutového kopu víceméně dorazit Bukayo Saka, ale v klíčovém momentu utkání selhal. Dařilo se naopak šesté Aston Ville v čele s Olliem Watkinsem, jež deklasovala čtvrtý Newcastle 3:0 a po sedmém vítězství z posledních osmi zápasů flirtuje s účastí v pohárové Evropě.

Obalovačka De Bruyneho a návrat Coutinha: 22. kolo Premier League v kostce

Repríza loňského finále Champions League vyzněla lépe pro Manchester City, který po hubeném, ale zaslouženém vítězství 1:0 nad Chelsea mizí konkurentům na Ostrovech v prachu. Do hlavní role se obsadil Kevin De Bruyne, jehož oku lahodící střela rozvlnila síť, dostala vyprodaný stadion do varu a zvýšila náskok obhájců titulu v čele Premier League na 11 bodů.

Stones i nadále za Manchester City, podepsal novou pětiletou smlouvu

John Stones před pěti lety přestupoval z Evertonu do Manchesteru City, stejně dlouhou dobu u anglického mistra před sebou pak ještě má. Vedení se svým obráncem podepsalo nový kontrakt, jeho služby si zajistilo do června 2026...

La Mela v North London derby: 28. kolo Premier League v kostce

Nejzajímavějším zápasem uplynulého víkendu v Premier League bylo určitě severolondýnské derby. Zápasy Arsenalu s Tottenhamem jsou vždy tahákem kola, bez ohledu na to, zda dotyčné týmy bojují o titul nebo o kvalifikaci do Evropské ligy. Nedělní bitva nezklamala především zásluhou jednoho muže. Hlavním hrdinou byl střídající Erik Lamela - a strhl na sebe opravdu veškerou pozornost...

Tottenham. Wales. Golf. In that order: 26. kolo Premier League v kostce

"Na světě není manažer, který by nepostavil Garetha Balea, když je fit," pravil José Mourinho. Naposledy Bale góly jako na běžícím páse dával někdy na podzim 2018, a to je skutečně dlouhá doba. Mezitím, z různých důvodů, exceloval spíš na golfových pažitech. Teď to však vypadá, že se velšský hrdina skutečně dostává do staré formy. A o víkendu to odneslo Burnley.

K čemu De Bruyne? 24. kolo Premier League v kostce

Šestnáct zápasů v řadě. Vítězná série Manchesteru City utěšeně narůstá těžko si nyní představit, že by měla v nejbližších dnech skončit. Za úžasnou formou překvapivě nestojí Kevin De Bruyne, Sergio Agüero nebo Raheem Sterling. Je to dokonalý systém Pepa Guardioly a jeden blyštivý klenot aspirující na cenu pro nejlepšího hráče sezóny.

Anfield Road rage: 23. kolo Premier League v kostce

V roce 1963 zastřelili Kennedyho. Beatles vydali své první studiové album, Martin Luther King všem řekl, že má sen, Vietnamská válka se začala otáčet ve prospěch komunistického severu... a Liverpool naposled prohrál tři domácí ligová utkání v řadě. Dlouhých 58 let neměli Reds na Anflied Road takovou krizi jakou coby úřadující šampioni prožívají nyní...

Probuzený Auba i kanonýr Stones: Sestava 19. kola Premier League

Manchester City v úvodu sezóny paběrkoval, a tak se Pep Guardiola rozhodl rázně zasáhnout. I kvůli absenci jakéhokoli zdravého útočníka schopného střílet góly zaměřil svou pozornost hlavně na dokonalou defenzivu, což se promítlo na sedmi čistých kontech z posledních devíti zápasů. Obránci, jmenovitě John Stones, se mu navíc nyní odvděčili i zabijáckým instinktem před bránou soupeře.

City bude minimálně měsíc bez reprezentačního beka Stonese

Anglický mistr Manchester City se bude muset nejméně měsíc obejít bez reprezentačního obránce Johna Stonese. Pětadvacetiletý stoper se zranil v přípravě na středeční zápas Ligy mistrů se Šachtarem Doněck a nebude se moci ucházet o místo v týmu ani pro říjnový kvalifikační duel o mistrovství Evropy v Praze.

Obránce Stones je s první sezonou u Citizens nespokojený

Manchester City vstupoval do sezony 2016/2017 s velkými ambicemi, o to větší zklamání v jeho týmu ovšem nakonec zavládlo. Citizens nezískali ani jednu trofej a spokojen tak nemohl být například obránce John Stones...

Premier League v kostce (15. kolo)

V sobotu jsme si užili gólovou hitparádu, v neděli pak taktické bitvy, které zase mohly promluvit do pozdějšího boje o ligový titul. Premier League má za sebou parádní víkend, jenž navodil ideální atmosféru před blížícím se vloženým kolem. Největší senzaci mají zase jednou na svědomí Lišáci z Leicesteru. Jamie Vardy hattrickem zničil Guardiolův Manchester City.

Anglie má další velký přestup, Manchester City kupuje Stonese

Manchester United v noci oficiálně potvrdil příchod záložníka Paula Pogby z Juventusu a pozadu v tomto ohledu nezůstává ani jeho rival Manchester City. Ten získal posilu do obrany, když z Evertonu přivedl reprezentačního obránce Johna Stonese...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele