Staněk: Se Slavií jsme jeli na 150 procent, kdybychom dali gól, je finále jiné

Plzeňský brankář Jindřich Staněk po prohře 0:1 se Slavií ve finále domácího poháru neskrýval velké zklamaní. Pětadvacetiletý fotbalista cítil, že se domácí zlepšili oproti nedělnímu ligovému utkání s Pardubicemi (0:3), ale znovu doplatili na špatnou koncovku. Podle Staňka mohl zápas vypadat jinak, kdyby Viktoria v prvním poločase proměnila některou šanci.

Plzeň začala i se Šulcem a Matějkou, na přestup získala Staňka

Plzeň zahájila zimní přípravu na jarní část ligové sezony i se záložníkem Pavlem Šulcem a útočníkem Lukášem Matějkou, kteří se vrátili z hostování v Českých Budějovicích. Natrvalo pak Viktoria získala brankáře Jindřicha Staňka. Západočeši začali přípravu s 25 hráči do pole a třemi gólmany.

Musíme makat a zachránit sezonu, řekl plzeňský brankář Staněk

Plzeňský brankář Jindřich Staněk zastoupil zraněnou jedničku Aleše Hrušku, ale z prvního startu v prvoligové sezoně radost neměl, protože Viktoria na závěr podzimu ve šlágru 14. kola doma podlehla vedoucí mistrovské Slavii 0:1. Čtyřiadvacetiletý gólman považuje deváté místo v tabulce a nedávné výsledky za nedůstojné západočeského klubu a věří, že se spoluhráči ještě na jaře dokážou sezonu zachránit.

Plzeň získala z Budějovic na hostování brankáře Staňka

Kádr Plzně posílil brankář Jindřich Staněk. Třiadvacetiletý gólman bude ve Viktorii hostovat do konce sezony z Českých Budějovic a součástí smlouvy je následná opce. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Sedmnáctiletý brankář Staněk přestoupil ze Sparty do Evertonu

Sedmnáctiletý brankář Jindřich Staněk přestoupil z pražské Sparty do Evertonu. Talentovaný fotbalista podle internetových stránek aktuálně šestého týmu anglické ligy podepsal v novém působišti smlouvu na dva a půl roku, dohodu potvrdila na svém webu také Sparta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele