Další články

Jurečka pochválil po výhře nad Libercem brankáře Staňka. Klobouk dolů před ním, říkal

Útočník Slavie Václav Jurečka rozhodl utkání 25. kola proti Liberci dvěma góly, na pozápasové tiskové konferenci ale chválil především své spoluhráče. Devětadvacetiletý kanonýr ocenil výkon brankáře Jindřicha Staňka i kolegy z útoku Mojmíra Chytila, který se proti Severočechům rovněž střelecky prosadil.

Slavia reaguje na zranění Koláře: Staněk byl dopsán na soupisku EL

Jindřich Staněk včera za Slavii debutoval v pražském derby se Spartou (0:0) a ve čtvrtek by se mohl představit v dalším velkém zápase na San Siru, kde Slavia rozehraje osmifinále Evropské ligy s AC Milán. Zimní posila z Viktorie Plzeň nahradila na soupisce zraněného Ondřeje Koláře, jehož trápí zlomena člunkové kosti.

Staněk po debutu za Slavii: Byl jsem po zranění připravený, rozhodli trenéři

Slavisté vytáhli do ligového derby nečekaný trumf. Brankář Jindřich Staněk se po zranění z přípravy uzdravil dříve, než se očekávalo a pomohl mužstvu k bezbrankové remíze ve šlágru 23. kola na Spartě. Derby bylo pro sedmadvacetiletého českého reprezentanta soutěžní premiérou v červenobílém dresu po zimním přestupu z Plzně.

Šádek k přestupu Staňka do Slavie: Oboustranně povedený obchod

Brankář Jindřich Staněk si podle plzeňského generálního ředitele Adolfa Šádka rozmýšlel přestup do Slavie deset dní. Šéf Viktorie před startem jarní části sezony věří, že šlo o dobrý obchod, protože Západočeši vedle finanční částky získali i záložníky Lukáše Červa a Matěje Valentu...

Změny Slavie na soupisce EL: Chybí Staněk, dopsány tři defenzivní posily

Ze soupisky Slavie pro jarní část Evropské ligy vypadl vedle záložníka Jakuba Hromady a obránce Andrese Dumitrescua, kteří pražský klub v zimní přestávce opustili, také ofenzivní univerzál Bolu Ogungbayi. Nově se ni naopak dostaly tři zimní posily do defenzivy - David Zima, Ondřej Zmrzlý a El Hadji Malick Diouf. Kvůli zranění chybí nová brankářská akvizice reprezentant Jindřich Staněk...

Staněk si nezahraje na jaře evropské poháry, Slavii opustí Kačaraba a Ewerton

Slavia podle trenéra Jindřicha Trpišovského před startem jarní části sezony zúží kádr A-týmu ještě minimálně o dva hráče. Mužstvo by v příštím týdnu měli opustit ukrajinský obránce Taras Kačaraba a brazilský křídelník Ewerton.

Staněk nestihne začátek jara, kvůli zranění nepomůže Slavii asi šest týdnů

Brankář reprezentace Jindřich Staněk bude chybět Slavii asi šest týdnů a nestihne začátek jarní části sezony. Zimní posila z Plzně se zranila na soustředění v portugalském Algarve. Pražané informovali o předpokládané době jeho absence na klubovém webu.

Werner doufá ve vzkříšení, Staněk má být koněm v boji o titul. Co říkají data?

Vedení londýnského Tottenhamu se hned v úvodu zimního přestupového okna rozhodlo pro poměrně překvapivý tah. Během půlročního hostování bude o své místo v sestavě bojovat německý útočník Timo Werner (27), který už za sebou má v rámci Premier League nepříliš povedené angažmá v Chelsea.

Třaskavý přestup je tu. Staněk se upsal Slavii, do Plzně míří Červ s Valentou

Největší přestup české fotbalové zimy je realitou. Brankář Viktorie Plzeň Jindřich Staněk (27) se stěhuje do konkurenční Slavie, v klubu podepsal smlouvu do roku 2027. Obě strany v pátek doladily poslední detaily přestupu českého reprezentanta do Edenu. Opačným směrem, tedy z Vršovic do Viktorie se přesunou záložníci Lukáš Červ (22) a Matěj Valenta (23). I oni shodně podepsali kontrakty do roku 2027.

Staňka mrzelo, že Češi v Polsku nevyhráli, s helmou se mu úplně ideálně nechytá

Reprezentační brankář Jindřich Staněk byl po remíze 1:1 s Polskem zklamaný, že čeští fotbalisté ve Varšavě neproměnili víc šancí a v předposledním kvalifikačním utkání si ještě nezajistili postup na mistrovství Evropy. Plzeňský gólman v rozhovoru s novináři přiznal, že si stále zvyká na ochrannou helmu.

Bylo vidět, že Tvrdoň nechytá. Snad se do toho dostane, věří Koubek

Trenér Miroslav Koubek je přesvědčen, že zraněný brankář Jindřich Staněk bude Plzni chybět kratší dobu než do konce podzimu, jak spekulovala některá média. Kdy přesně se reprezentační gólman vrátí mezi tyče, ale nedokázal dvaasedmdesátiletý kouč odhadnout. Věří, že se Staňkův náhradník Marián Tvrdoň rozchytá a bude předvádět lepší výkony než při dnešní porážce 0:3 v Liberci ve 12. ligovém kole. Koubek na tiskové konferenci po utkání zároveň litoval, že se mu zranila útočná jednička Rafiu Durosinmi.

Česko bez Staňka a Krále, v nominaci je nahradili Kovář a Masopust

Z nominace české reprezentace na nadcházející říjnové zápasy kvalifikace mistrovství Evropy v Albánii a s Faerskými ostrovy vypadli kvůli zranění středopolař Alex Král a brankář Jindřich Staněk, který byl po střetu v nedělním ligovém utkání s Jabloncem krátce v bezvědomí. Trenér národního mužstva Jaroslav Šilhavý místo nich těsně před dnešním srazem v Praze povolal gólmana Matěje Kováře a obránce či záložníka Lukáše Masopusta. Reprezentace o tom informovala na webu FAČR.

Jemelkovi bylo při pohledu na zraněného Staňka špatně, věnoval mu výhru

Plzeňský obránce Václav Jemelka přiznal, že mu bylo fyzicky špatně, když viděl na hřišti ležet v bezvědomí spoluhráče Jindřicha Staňka po srážce s jabloneckým útočníkem Václavem Drchalem. Osmadvacetiletý hráč na tiskové konferenci věnoval gólmanovi, který byl převezen do nemocnice, domácí vítězství 3:2 v utkání 11. ligového kola.

Útočník Schick obhájil vítězství v anketě o nejlepšího českého fotbalistu roku

Útočník Leverkusenu Patrik Schick byl podruhé za sebou zvolen nejlepším českým fotbalistou roku. Sedmadvacetiletý obhájce prvenství v 58. ročníku ankety Fotbalové asociace ČR zvítězil s náskokem více než 200 bodů před záložníkem Fiorentiny Antonínem Barákem, třetí skončil s odstupem pouhého bodu plzeňský brankář Jindřich Staněk.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele