Další články

Střelecká selhání Liverpoolu a střídání Čechů: 32. kolo Premier League v kostce

Novým lídrem anglické nejvyšší soutěže je Arsenal. Doposud vedoucí Liverpool totiž v ostře sledovaném šlágru zahazoval na Old Trafford jednu šanci za druhou, a nakonec mohl být rád za remízu 2:2.

Návrat krále Kevina a "penalta" v Sheffieldu: 21. kolo Premier League v kostce

Specifické 21. kolo, které bylo rozprostřeno do deseti dnů, je minulostí. Jeho leitmotivem se stal snový comeback uzdraveného Kevina De Bruyneho z Manchesteru City, jenž v roli "žolíka" rozhodl gólem a asistencí dechberoucí šlágr v Newcastlu. Z vítězství se radovali i fotbalisté Liverpoolu či Arsenalu, ale více pozornosti na sebe strhlo utkání v Sheffieldu, kde nováček soutěže vyrovnal z kontroverzního pokutového kopu ve 13. minutě nastaveného času.

Rice Rice Baby a kandidát na titul z Birminghamu: 15. kolo Premier League v kostce

Na Kenilworth Road se hraje těžce. V listopadu to pocítili fotbalisté Liverpoolu a po úterním thrilleru také úřadující vicemistři z Arsenalu, kteří srdnatě vzdorujícího nováčka z Lutonu skolili gólem Declana Rice v sedmé minutě nastaveného času. Gunners proto udrželi první příčku. Kromě druhého Liverpoolu je nicméně stíhá i třetí Aston Villa, jež po dominantním výkonu zdolala obhájce titulu z Manchesteru City 1:0.

Nketiah a Haaland v záři reflektorů: 10. kolo Premier League v kostce

V čele soutěže se po 10. kole nic nezměnilo. Nejlepších pět celků totiž ustálo roli favoritů a zapsalo další vítězství. O to více se na Ostrovech honorovali jednotlivci - konkrétně Eddie Nketiah a Erling Haaland. Čtyřiadvacetiletý snajpr Arsenalu zazářil prvním hattrickem mezi anglickou elitou v duelu se Sheffieldem United, norský "goleador" rozhodl bilancí 2+1 prestižní manchesterské derby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele