Český tisk: Koller si zaslouží potlesk za odvahu odejít

Český tisk dnes oceňuje Jana Kollera za to, že dokázal uznat, že jeho návrat do reprezentace byl chybou, a že sám po remíze 2:2 v sobotním kvalifikačním utkání na Slovensku ukončil reprezentační kariéru. Za hlavního viníka remízy, která snížila české naděje na postup na MS, pak média označila Jaroslava Plašila.

Koller v reprezentaci končí, nezůstane ani na San Marino

Český útočník Jan Koller po včerejší remíze 2:2 na Slovensku definitivně ukončil reprezentační kariéru. Novinářům po utkání řekl, že už u mužstva nezůstane ani na středeční zápas se San Marinem a nepřemluví ho prý ani trenér Ivan Hašek.

Navrátilec Koller se jako spasitel národního týmu necítí

Velká očekávání provázejí návrat Jana Kollera do národního týmu. Nejlepší střelec reprezentační historie kývl na prosbu nového kouče a zároveň svazového předsedy Ivana Haška a českému celku pomůže minimálně v klíčovém dvojzápase světové kvalifikace na Slovensku a se San Marinem. Sám se však jako spasitel necítí.

Sport-Express: Koller má blízko k přestupu do Petrohradu

Do hry o útočníka Jana Kollera vstoupil Zenit Petrohrad. Podle ruského listu Sport-Express jedná vedení loňského vítěze Poháru UEFA se Samarou o přestupu dvoumetrového českého kanonýra, který by měl v petrohradské sestavě nahradit Pavla Pogrebňaka. Ten v sobotu odešel za deset milionů eur do Stuttgartu.

Hašek veze dobrou zprávu: Koller a spol. chtějí reprezentovat

Potěšitelnou zprávu veze z Moskvy trenér české reprezentace Ivan Hašek, který včera sledoval utkání ruské ligy mezi Spartakem Moskva a Samarou, v němž nastoupili tři čeští hráči Jan Koller, Jiří Jarošík a Martin Jiránek. Všichni podali velmi dobré výkony a po utkání navíc včetně Radoslava Kováče potvrdili svoji chuť znovu reprezentovat.

Trenér Samary Sluckij obhajuje hru na Kollera

Kdekdo rozhodnutí Kollera odejít do Ruska kritizoval, ve skutečnosti se ale ukázalo, že pro českého obra bylo zakotvení u řeky Volhy trefou do černého. Trenér Křídel Sovětů Leonid Sluckij si nemůže přínos Kollera vynachválit a kritiku některých novinářů považuje za největší omyl.

Kobelev: Z Kollera jde strach, jenom se k němu přiblížíte

Jednou z ústředních postav včerejšího utkání ruské ligy mezi Křídly Sovětů Samara a Dinamem Moskva byl český útočník Jan Koller. Dvěma góly poslal Samaru v důležitém utkání proti Dinamu Moskva do vedení 3:2, o které domácí přišli až v nastaveném čase po sporné penaltě Dinama. Na pozápasové tiskovce si jeho hry všímal převážně trenér soupeře Andrej Kobelev.

Koller potvrdil, že v reprezentaci už hrát nebude

Útočník Jan Koller z rodinných důvodů definitivně ukončil reprezentační kariéru. Nejlepší střelec historie národního týmu potvrdil svůj dřívější záměr ve středečním telefonickém rozhovoru s trenérem Petrem Radou. Kouč národního týmu to dnes oznámil na tiskové konferenci, na níž zveřejnil nominaci pro úvodní zápas kvalifikace mistrovství světa v Severním Irsku.

Koller se podle Pasky do reprezentace už nevrátí

Reprezentační kariéra nejlepšího střelce české historie Jana Kollera je zřejmě skončena. Jeho manažer Pavel Paska dnes televizi Nova řekl, že autor 55 reprezentačních branek už se bude věnovat pouze klubovým povinnostem v ruské Samaře. Jako hlavní důvod uvedl rodinné důvody.

Koller poprvé nastoupil v dresu Samary

Jan Koller se ihned po svém přestupu do Křídel Sovětů stal hvězdou svého klubu a včera zažil i svou premiéru v dresu ruského klubu. V průměrném utkání před polopráznými tribunami v Jaroslavli se však gólově neprosadil.

Koller: Na návrat domů bylo ještě brzy

Ve středu byl český útočník Jan Koller oficiálně představen médiím v novém působišti - ruské Samaře. V ten samý den přinesl s urostlým střelcem rozhovor sportovní deník Sport-Express.

Jan Koller dorazil do Samary

Několik desítek nadšených fanoušků dnes ráno vítalo na letišti v Samaře českého ostrostřelce a novou hvězdu Křídel Sovětů Samara Jana Kollera. Fanoušky a novináře neodradil ani kanonýrův časný přílet.

Koller se upsal ruské Samaře

Český útočník Jan Koller se dohodl s týmem ruské Premier Ligy Křídla Sovětů Samara na jedenapůlroční smlouvě a 1. července se připojí k mužstvu. Agentuře Mediafax to sdělil hráčův manažer Pavel Paska.

23.06.2008 Aktuality 54 komentářů
Zaujalo nás

Sbohem, Jendo Veliký!

Loučí se s reprezentační kariérou snad v tu nejnevhodnější chvíli, tedy po kolapsu Čechů v utkání s Turky. Lidové rčení "V nejlepším je třeba skončit" zřejmě Janu Kollerovi naštěstí nic neříká. Kdyby totiž ano, tak by to znamenalo, že by populární Dino neoblékl reprezentační dres s lvíčkem na prsou od úspěšného Eura 2004...

Koller je na zdravotní prohlídce v Německu

Přestup českého útočníka Jana Kollera, který přiletěl po jednání v Rusku na zdravotní prohlídku do Německa, spěje do poslední fáze. Mediafaxu to sdělil v pátek hráčův manažer Pavel Paska.

20.06.2008 Aktuality 119 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele