Koller: Na návrat domů bylo ještě brzy

02.07.2008, 15:23
Aktuality
Ve středu byl český útočník Jan Koller oficiálně představen médiím v novém působišti - ruské Samaře. V ten samý den přinesl s urostlým střelcem rozhovor sportovní deník Sport-Express.

V Samaře podepsal Koller smlouvu na 18 měsíců a dal jí přednost před anglickým Birminghamem i Spartou Praha. "Angličané spadli do druhé ligy a tak jsem tam jít nechtěl. Na návrat domů do Sparty je pak podle mě ještě příliš brzy," řekl Koller deníku Sport-Express.

O zájmu Samary se Koller dozvěděl už na začátku mistrovství Evropy. "O týmu jsem neměl skoro žádné informace, jen jsem věděl, že ruská liga se pořád zlepšuje a podíval jsem se na tabulku. A když jsem zjistil, že je Samara šestá, řekl jsem si, že je to dobré postavení a máme o co hrát," přidal český obr.

Koller se rovněž vrátil k neúspěchu ne Euro. "Potřeboval jsem asi deset dní, abych se po prohře s Tureckem vzchopil. Byl to můj poslední zápas za reprezentaci, o to víc mě to mrzelo. Ale to je fotbalový život a musím se s tím vyrovnat."

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jendo udělal jsi dobře!!V rusku budeš hvězda kdežto ve spartě by z tebe udělali hlupáka!!Se divím tomu Bergrovi,že šel do zadlužené sparty!!Tam už by nešel ani průměrný kluk z ligy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Me by mozna ukecali

Reagovat
smazaný uživatel

aj me i kdyz fandim Slavii....Krč best

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by ukeceli vic lidi, protoze se tam asi nejvic dlouhodobe vydelava. Proc tam sel Matusovic, Rezek, Kulic, ... Ted posledni sezona se vydarila tak asi i tam se navysovali platy, ale tam to neni dlouho dobe. Hnedka jak pride nekdo mladsi do Sparty a po par vyplatach si vzdycky koupi nejakou Audinu, Bavoracka, apod. to je stara znama.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele