Z nemotorného obra Kollera se stal postrach soupeřových obran

Přestože na počátku své kariéry poutal Jan Koller pozornost spíše obrovitou postavou než fotbalovým uměním, postupem času se vypracoval v obávaného kanonýra. Člen Klubu ligových kanonýrů a s 55 góly historicky nejlepší střelec české reprezentace oslaví v sobotu 30. března čtyřicetiny.

Koller vystřílel Bohemians třetí místo v turnaji plážového fotbalu

Plážoví fotbalisté Bohemians 1905 v sestavě s nejlepším střelcem historie české fotbalové reprezentace Janem Kollerem obsadili třetí místo na mezinárodním turnaji v Praze. Zasloužil se o to právě Koller, který během čtyř utkání nastřílel osm branek, z toho dvě v duelu o bronz. Byl také vyhlášen nejlepším hráčem turnaje a stal se druhým nejlepším střelcem po Tomáši Peteříkovi z Plzně, který se trefil desetkrát.

Koller si oblíbil plážový fotbal, mohl by i do reprezentace

Bývalý kanonýr Jan Koller by se mohl vrátit do národního týmu. Místo toho fotbalového, v němž se stal historicky nejlepším střelcem, by ale Českou republiku v budoucnu reprezentoval v plážovém fotbale. Devětatřicetiletý hráč však nejprve chce do nového sportu řádně proniknout.

Koller by rád Smetanově Lhotě pomohl k postupu

I po konci kariéry žije bývalý český reprezentant Jan Koller sportem. Rekreačně hraje fotbal, hokej, tenis, lyžuje, navíc má také ještě jeden fotbalový cíl. Rád by pomohl svému mateřskému klubu Smetanově Lhotě k postupu do krajské B třídy.

Nedvěd s Kollerem si zahrají s Maradonou pro libyjské děti

Pavel Nedvěd a Jan Koller se znovu sejdou na trávníku a přihrávky mohou dostávat i od slavného Argentince Diega Maradony. Oba bývalí čeští reprezentanti dostali pozvánku do týmu hvězd, který sehraje 8. listopadu exhibiční utkání ve Spojených arabských emirátech. Jeho výtěžek bude věnován libyjským dětem, postiženým válkou v jejich zemi.

Z kanonýra Kollera je definitivně amatér

Už pouze dresy amatérských klubů ve dvou různých zemích bude oblékat v nejbližší budoucnosti nejlepší střelec české reprezentační historie Jan Koller. Osmatřicetiletý kanonýr na dnešní tiskové konferenci oficiálně uzavřel profesionální kariéru, už v sobotu v dresu Smetanovy Lhoty přitom odstartoval novou životní etapu.

Kanonýr Koller v 38 letech definitivně končí s fotbalem

Nejlepší střelec v historii české reprezentace Jan Koller ukončil kariéru. Osmatřicetiletý útočník hrál poslední rok a půl za Cannes ve třetí francouzské lize a měl smlouvu ještě na další sezonu. Bývalý hráč Sparty, Anderlechtu a Dortmundu však dnes ČTK potvrdil, že s fotbalem na profesionální úrovni končí.

Koller má hrát na exhibici

Útočník Jan Koller byl pozván na exhibiční utkání k 60. výročí Schumanovy deklarace, která stála na počátku vzniku Evropské unie. Bývalý český reprezentant má být členem evropského týmu, který povede trojnásobný nejlepší hráč světa Zinédine Zidane. Proti nim se 8. května postaví výběr Lucemburska, kde se bývalý francouzský premiér Robert Schuman narodil.

Koller s Jarošíkem žalují Samaru

Spor českých fotbalistů Jana Kollera a Jiřího Jarošíka s jejich bývalým zaměstnavatelem Samarou kvůli nevyplaceným mzdám a prémiím skončí u soudu. Koller s Jarošíkem se rozhodli, že na ruský klub podají žalobu. Informaci přinesl server championat.ru.

Koller dostal ve Francii červenou kartu za nesportovní gesto

Český útočník Jan Koller ve službách Cannes nedohrál úterní zápas třetí francouzské ligy proti Evianu. V nastaveném čase prvního poločasu jej rozhodčí vyloučil kvůli tomu, že Koller na trávníku údajně ukázal blíže nespecifikované nesportovní gesto.

Koller odmítl nabídky z bundesligy i Číny a přestoupil do Cannes

Jan Koller se vrací na závěr kariéry do Francie. Nejúspěšnější střelec v historii české reprezentace dnes podepsal smlouvu na rok a půl s třetiligovým AS Cannes, kterému by rád pomohl do druhé nejvyšší soutěže. Přestup oznámil agent Pavel Paska, podle kterého Koller odmítl nabídky z Hamburku a z Číny.

Koller se blíží angažmá ve třetí francouzské lize

Jan Koller letos v zimě s největší pravděpodobností opustí vrcholový fotbal. Jak už dříve naznačoval, jedná s třetiligovým francouzským Cannes a předpokládá, že se s ním během příštího týdne podepíše smlouvu. Šestatřicetiletý útočník to řekl v dnešním rozhovoru pro Český rozhlas.

Koller se rozloučil se Samarou, zanechal skvělý dojem

Přesto, že se Jan Koller se Samarou nerozloučil vítězstvím, o jeho působení ve volžském celku se nedá mluvit jinak než v pozitivním tónu. Zkušený kanonýr přišel do Ruska ne ve zrovna dobrém rozpoložení po neúspěšné etapě v Norimberku a smolném evropském šampionátu, ale na východě Evropy ožil.

Fanoušci se rozloučili s Kollerem, Letnou nevyprodali

Fotbalový útočník Jan Koller dnes udělal definitivní tečku za svojí reprezentační kariérou. Těsně před zápasem světové kvalifikace proti Polsku se s ním rozloučili fanoušci na pražské Letné. Nejlepší střelec národního týmu v historii se dočkal ovací ve stoje, stadion, který byl dějištěm jednoho z klíčových kvalifikačních soubojů, však nebyl zdaleka vyprodaný.

Koller se v listopadu rozloučí se Samarou, pak by rád do Francie

Jan Koller se chystá na konci listopadu ukončit své rok a půl dlouhé angažmá v Samaře a přemýšlí, kam z Ruska nasměruje své další kroky. Nejlepší střelec v historii české reprezentace zatím neuvažuje o návratu do České republiky a popřel zákulisní informace o možném odchodu do mistrovské Slavie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele